Kumaha carana ngadamel sareng malikkeun cadangan Cydia sareng aplikasina

PKGBBackup

Salah sahiji seueur patarosan anu anjeun naroskeun ka kami nalika édisi anyar ngeunaan ios sareng jailbreak kaluar nyaéta kumaha anjeun tiasa ngadamel cadangan aplikasi Cydia supados anjeun henteu kedah masang sadayana sacara manual nalika malikkeun alat. Aya seueur pilihan dina Cydia anu ngamungkinkeun, tapi saatos sababaraha taun nganggo PKGBackup, pikeun pembaruan, reliabilitas sareng gampang digunakeun nyaéta aplikasi anu kuring sok nyarankeun. Pikeun anjeun anu henteu terang éta, kami bakal nunjukkeun kumaha jalanna sareng pilihan naon anu ditawarkeun ku kami.

Setélan-PKGBackup

PKGBackup ngan ukur aya di Cydia, tangtosna, sareng tiasa diunduh ti BigBoss repo, hargana $ 9,99. Leres, éta mangrupikeun harga anu mahal pikeun aplikasi Cydia, tapi kusabab kuring mimiti jailbreak deui ka ios 4 sadaya pembaruan pikeun aplikasi parantos gratis, sareng éta parantos diénggalan pisan, janten pantes pisan. Sanaos tiasa janten sakedik ngabingungkeun pikeun pangguna pertama kalina, éta saéstuna jalanna saderhana pisan. Sateuacan dieksekusi, urang kedah buka setélan sistem, sareng dina ménu PKGBackup pilih pilihan anu dipikahoyong. Disarankeun aktipkeun anu nembongan dina gambar (tilu gambar layar kénca) supados sadayana lancar, nyésakeun sesa pilihan kanggo pangguna anu langkung maju. Sakali ngonpigurasi, urang tiasa ngajalankeun aplikasi sareng ngonpigurasikeun sesa pilihan ti jero, sapertos dimana urang hoyong unggah cadangan, kalayan seueur pilihan anu sayogi (Dropbox, Box, SugarSync ...)

PKGBackup-1

Kami parantos ngonpigurasi sadayana sareng urang tiasa neraskeun ngalakukeun cadangan kanggo pertama kalina. Kami ngagaduhan pilihan pikeun nyalin gancang (Quick Backup) atanapi ngonpigurasikeun naon anu urang hoyong salin sareng anu sanés. Kanggo anu terakhir, pencét dina "Cadangan" teras dina "Detil". Teras jandela énggal bakal muncul sareng tab anu sanés. Di hiji sisi aplikasi sareng tweak (Paket) di sisi anu sanés repos atanapi sumber Cydia anu parantos kami tambihan (Sumber). Upami urang angkat ka tab Files and Other (di handap) aya deui seueur pilihan anu tiasa urang lebetkeun dina cadangan atanapi henteu. Upami anjeun ningali tab ieu anjeun bakal ningali yén pilihan konfigurasi henteu aya tungtungna, mustahil pikeun ngagambarkeun dina hiji tulisan. Kami ngatur kana karesep urang sareng upami parantos urang tiasa pencét kana Cadangan (tombol jeruk) kanggo ngadamel salinanna sareng unggah kana panyimpenan anu dipilih.

PKGBackup-2

Kami nyerat nami salinanna sareng kami bakal nampi sababaraha detik engké konfirmasi yén sadayana leres. Malikeun salinanna saderhana pisan, tibatan milih tombol "Cadangan" dina layar utama kami milih "Mulangkeun" sareng urang ngan saukur ngantosan sadayana pikeun diunduh kana alat kami.

Aplikasi anu ngarobah malikkeun alat kana hal anu merenah tur saderhana Hatur nuhun kana kanyataan yén dirina nyalira tiasa ngaunduh aplikasi, ngapiki, nambihan repos, ngonpigurasikeun aplikasi, sareng sajabana. Disarankeun pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Panangan Nauzet cenahna

    Sakali disimpen deui, naha Pkgbackup masang repos sareng tweaks nyalira sareng langsung? Maksad abdi, sakali padamelan balikkeun parantos réngsé, kuring gaduh alat sareng sadaya tweaks anu parantos dipasang kantun kurangna ngonpigurasikeunana? Hatur nuhun!

    1.    Luis Padilla cenahna

      Henteu, anjeun kedah Jailbreak, masang PKGBackup, teras mulangkeun cadangan anu anjeun damel.

      1.    Panangan Nauzet cenahna

        Luis, perkawis léngkah jailbreak sareng pamasangan Pkgbackup sateuacana deui, kuring henteu terang-terangan. Maksad abdi leres, sakali cadangan disimpen deui, sadaya tweaks parantos sayogi pikeun ngonpigurasikeun. Hatur nuhun!

  2.   Luis Padilla cenahna

    Leres, kuduna.

    Hapunten kanggo ngajawab anjeun kalayan anu jelas tapi kuring henteu terang tingkat élmu naon anu anjeun XD 😉

    1.    Panangan Nauzet cenahna

      Tong hariwang, abdi teu acan repot. Jelas anjeun henteu terang kuring sareng anjeun henteu terang dugi ka jauhna kuring. Tapi kuring gaduh masalah. Sakali kuring masang Pkgbackup sareng ngonpigurasikeun pilihan dina setélan ios, kuring ngaksés aplikasi na nalika kuring nyobian ngadamel cadangan atanapi lebet setélan aplikasi na nyalira, éta bakal beku sakedap sareng mulih ka Springboard. Kuring parantos diuji dina 5s, 7.1.1, sareng dina iPad Air abdi, 8.1. Dina kadua kuring kéngingkeun hasil anu sami sareng anu kuring parantos nyobian tina sababaraha rébo sareng teras sareng versi 8.0.4. Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun deui ... 🙁