Kumaha ngupingkeun YouTube sareng layar pareum sareng tanpa iklan dina iPhone

YouTube ngajantenkeun langganan éta sayogi pikeun sadaya pangguna anu resep menikmati platform pidéo na tanpa iklan. YouTube premium, langganan anu gaduh harga 9,99 euro kanggo vérsi masing-masing. Hatur nuhun kana aplikasi ieu, urang tiasa nganggo YouTube di tukang tanpa iklan siga aplikasi musik streaming.

Jelas, upami anjeun teu tiasa mayar jasa musik streaming, anjeun moal mayar kanggo nonton YouTube tanpa iklan. Untungna, aya hiji leyuran lengkep gratis pikeun tiasa ngaraosan lagu-lagu YouTube favorit urang di tukang, bahkan kalayan layar mayar, hatur nuhun ka browser Brave.

Wani, sareng Firefox, mangrupikeun salah sahiji pangotéktak pangsaéna anu ayeuna aya di pasar anu museurkeun sabagéan ageung fungsina dina mayungan privasi pangguna salian kalebet blokir iklan.

Pembaruan terakhir anu ditampi apdét ngamungkinkeun kami nyiptakeun boh daptar puter YouTube, sapertos Vimeo, Soundcloud atanapi Twitch diantarana. Nanging, anu dipikaresep ku kami nyaéta kasaluyuan sareng YouTube, sabab éta ngamungkinkeun urang ngadamel daptar puter ngadangukeun di tukang sareng tanpa iklan.

Kumaha ngadangukeun YouTube di tukang dina iPhone

IPhone Latar iPhone

Upami urang henteu acan ngaunduh panyungsi ieu, éta mangrupikeun hal anu munggaran anu kedah urang lakukeun ngalangkungan tautan ieu.

Browser Wani: Browser Wéb (Link AppStore)
Browser Wani: Browser Wébbebas
  • Teras, urang buka halaman m.youtube.com. Upami urang nyerat wéb YouTube, aplikasi bakal otomatis dibuka.
  • Kami milarian lagu-lagu anu urang hoyong tambahkeun kana daptar puter sareng pencét dina Tambahkeun pilihan ditampilkeun di handapeun layar. Urang kedah ngalaksanakeun prosés ieu sakalian diperyogikeun pikeun nyiptakeun daptar produksi.
  • Pikeun ngadangukeun daptar produksi, kami aksés kana Menu kawani teras pencét dina Daptar Produksi. Dina bagian ieu, sadaya lagu anu urang tambihan ditingalikeun, lagu anu tiasa urang mupus atanapi ngarobih urutanna.
  • Ku ngaklik salah sahiji diantarana, playback tukang bakal ngamimitian sareng urang tiasa mareuman layar.

Upami tibatan mareuman layar, urang kaluar tina aplikasi pikeun nganggo aplikasi anu sanés, pidéo bakal ditayangkeun di tukang dina layar ngambang.

Upami anjeun ngagaduhan niat ngarobah panyungsi bari sareng anjeun rutin nganggo YouTube pikeun ngupingkeun musik karesep anjeun, anjeun kedah ngémutan Wani, sabab éta ogé nawarkeun kami versi desktop, sinkronisasi bookmark ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    teu bisa dipake

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Gawéna sampurna sareng dina gambar anu dipasang anjeun gaduh hasilna.

      Salam.

    2.    Lu cenahna

      Kuring nganggo Wani langkung ti sataun, vérsi kuring: 1.24 (21.4.1.15).
      Éta henteu jalan.

      1.    Lu cenahna

        Koréksi: ngaklik tautan dina artikel kuring ngagaduhan versi anyar. Sareng hehehehe, éta tiasa dianggo.
        Nuhun, éta fitur anu kapaké pisan.