Kumaha cara nganggo AirDrop di ios 9

airdrop-ios9

Apple ngalamar kami AirDrop, a cara anyar pikeun ngabagi file antara alat anjeun Dina usum panas 2013, nalika ios 7. diwanohkeun. Mimitina éta henteu cocog antara OS X sareng ios, tapi éta saprak diluncurkeun OS X Yosemite usum panas kamari. Ngagunakeun AirDrop saderhana pisan sareng henteu gaduh seueur misteri, tapi patarosan anu seueur pangguna naroskeun ka kami kumaha cara ngagunakeun AirDrop sareng seueur ogé anu gaduh keraguan ngeunaan cara ngagunakeunana dina ios 9.

Operasi AirDrop dina ios, upami kuring émut leres, henteu robih ti saprak diluncurkeun ayeuna langkung ti dua taun ka pengker, OS X kasaluyuan kumisan. Salaku tambahan, hatur nuhun ka Pusat Kontrol urang tiasa ngaktipkeun sareng nganonaktifkeun sakumaha gancangna ngusap ti handap sareng némpél téks anu nyebatkeun "AirDrop" dina jalan pintas anu nembongan. Sareng, henteu sapertos aplikasi anu sanés di App Store, pikeun ngagunakeun AirDrop teu perlu yén dua alat disambungkeun kana jaringan WiFi anu sami.

Nalika nganggo WiFi sareng Bluetooth, file dikirim langkung gancang tibatan nganggo Bluetooth hungkul tapi, tangtosna, éta henteu aya babandinganana sareng transfer NFC anu, saliwatan, boroskeun dina ios.

Kumaha cara nganggo AirDrop di ios 9

Alat anu kompatibel

  • iPhone 5 atanapi engké.
  • IPad generasi ka-4 atanapi engké.
  • Mini mini.
  • iPod touch generasi ka 5 atanapi engké.

Kumaha carana ngaktipkeun AirDrop

  1. Kami muka Pusat Kontrol. Pikeun ngalakukeun ieu, urang ngagésérkeun ramo urang ti handap ka luhur.
  2. Di Pusat Kontrol, kami ngaktipkeun AirDrop. Nalika anjeun némpél téks anu nyebatkeun "AirDrop" kami bakal ningali yén ménu ditampilkeun sareng pilihan pikeun dipilih. Urang tiasa ngajantenkeun Sadayana mendakan kami, Ngan ukur kontak kami atanapi teu aya anu henteu (dinonaktipkeun). Urang milih anu urang pikaresep, tapi upami urang milih Ngan kontak urang bakal tiasa ngaktipkeunna sanaos (sanaos méakkeun batréna langkung seueur). Duanana WiFi sareng Bluetooth bakal diaktipkeun sacara otomatis. Saatos ngabagi file urang kedah pegatkeun sambungan ku cara manual.

airdrop_ios_9

Kumaha cara bagikeun sareng AirDrop

  1. Kami muka aplikasi anu ngandung file anu hoyong dibagi. Dina hal ieu urang bakal ngalakukeun éta ku «Poto».
  2. Kami milih file na kami rék ngirim.
  3. Kami maén deui ngabagikeun ( bagikeun-ios ).
  4. Kami milih kontakna anu nembongan dina pilihan AirDrop. Alat target kedah dikonci supados nampi file na

 

ngirim-airdrop

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   andrescouvel cenahna

    Éta henteu énggal: /

  2.   Edu cenahna

    aslina ? ieu tulisan peryogi? tah upami langkung rumit di iOS 9 tibatan di 8 (sindiran)

  3.   chussskyjesus cenahna

    Ngalakukeunana gampang pisan, éta tiasa leres leres nyaéta hal anu sanés, satengah waktos éta henteu mendakan alatna atanapi lambat pisan atanapi transferna gagal.

  4.   eduah74 cenahna

    Kalayan IOS 9 macbook henteu ngadeteksi kuring. Abdi hiji-hijina ??? Sateuacan sakapeung butuh waktu pikeun milari tapi ayeuna henteu ogé ...

    1.    diazbermejo cenahna

      Kuring ogé henteu tiasa kéngingkeun Macbook Pro dina iPhone 6 kalayan iOs9.
      Meureun aya sababaraha konfigurasi anu kedah dilakukeun dina mac pikeun ngadeteksi éta, sapertos ngabagi atanapi anu sapertos kitu?

  5.   ramonol cenahna

    Anjeun sanés ngan ukur hiji ... dinten ieu kuring ngalaman masalah anu sami, éta bakal tétéla yén postingan éta langkung diperyogikeun tibatan anu sigana.
    Kuring ngatur komunikasi dua iPhone 5 sareng 5S via AirDrop, tapi kuring henteu tiasa mini Mac kuring ningali iPhone 5 (panasaran, 5S parantos dianggo sareng ayeuna kuring ningali iPhone 5). Aya masalah di iOS9? Mac mini aya dina vérsi Yosemite.

  6.   Claudio Salas cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, aranjeunna bahkan nyarankeun ka kuring ngeunaan apel sareng aranjeunna teras nelepon kuring sabab teu tiasa ngarengsekeun masalah, sabulan parantos kalangkung sareng aranjeunna henteu nelepon kuring ...