Kumaha cara nganggo AirDrop pikeun ngabagi file

tutorial-airdrop

AirDrop mangrupikeun ciri sistem operasi Apple. Boh ios, dina telepon sélulér atanapi tablet, sareng OS X, dina komputer, ngagaduhan metode ieu anu ngamungkinkeun anjeun ngamungkinkeun ngabagi file antar alat lokal. Kami parantos tiasa nganggo antara iOS sareng Mac, dina vérsi sateuacana pikeun sistem operasi na, tapi éta kalayan vérsi anu pangénggalna (iOS8 sareng Yosemite) nalika parantos ngahontal performa anu paling saé anu dipikaterang. Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun sacara gampang mindahkeun file tina iPhone atanapi iPad kana Mac, sareng sabalikna.

Pikeun mindahkeun antara dua Mac atanapi antara Mac sareng alat ios, urang peryogi salah sahiji modél ieu Mac kalayan OS X Lion atanapi sistem operasi engké.

  • MacBook Pro (akhir 2008 sareng langkung énggal)
  • MacBook Air (akhir 2010 sareng langkung énggal)
  • MacBook (akhir 2008 sareng langkung énggal)
  • iMac (awal 2009 sareng anu langkung énggal)
  • Mac Mini (pertengahan 2010 sareng langkung anyar)
  • Mac Pro (awal 2009 nganggo kartu AirPort Extreme atanapi pertengahan 2010)

* MacBook Pro (17 ”Ahir 2008) sareng White MacBook (Ahir 2008) henteu ngadukung AirDrop. Urang ogé kedah gaduh minimum iOS7 pikeun tiasa mindahkeun file antara dua alat ios atanapi antara alat ios sareng Mac.

Mac

Pikeun ngirim file

  1. Buka Finder teras pilih AirDrop dina sidebar Finder.
  2. Di dieu anjeun bakal ningali sadaya alat AirDrop anu cocog anu anjeun caket. Sérédét file anu anjeun hoyong bagikeun sareng ngaleupaskeun aranjeunna ngeunaan avatar alat target
  3. Rét kana ngirim.

airdrop-alat-aya

Nya kitu ogé, upami anjeun gaduh file anu kabuka sareng aplikasi anu ngamungkinkeun dibagi, anjeun kedah pencét ngabagi sareng milih AirDrop. Jandéla bakal muncul sareng daptar alat anu caket sareng anjeun ngan ukur kedah milih salah sahiji anu anjeun badé ngirim file.

bagikeun-airdrop Pikeun nampi file

Upami urang nampi file tina alat anu éta dikaitkeun kana akun iCloud anu sami, anjeun teu kedah ngalakukeun nanaon. File ieu ditampi sacara otomatis sareng ditambihan kana folder undeuran.

Upami, sabalikna, file nampi tina alat anu numbu ka akun iCloud béda ka urang, maka urang kedah berinteraksi pikeun nampi file na milih upami urang hoyong simpen na, simpen na mukakeunana o nolak mindahkeun tina file. Nalika anjeun nyimpen, atanapi nyimpen sareng mukakeunana, file ogé disimpen dina folder undeuran.

panarimaan udara

ios

Pikeun ngirim file

Prosés ngirim file tina alat ios anjeun ka Mac henteu béda jauh sareng kumaha cara dilakukeun antara dua alat ios. Anjeun kedah nyatet yén, salian ti alat ios, anjeun ogé bakal ningali Mac dina daptar alat anu caket:

  • Anjeun tiasa ngabagi file nganggo AirDrop ti panel bagi. Ieu ngandung harti yén aplikasi naon waé anu urang anggo dina iPhone atanapi iPad urang sareng ngagaduhan ménu atanapi pilihan pikeun ngabagi kontén, bakal ngamungkinkeun kami ngalaksanakeun éta liwat AirDrop.
  • Upami aya alat naon waé anu nganggo AirDrop diaktipkeun ku, ieu bakal kaluar otomatis dina dasbor ngabagikeun. Upami éta kontak, éta bakal kaluar sareng poto anu kami anggo na anjeun ngan ukur kedah némpél pikeun ngabagi file ieu.

ipad-airdrop-share

  • iraha Kami nampi file ngagunakeun AirDrop, a alerta en pantalla kalayan gambar sawangan poto atanapi video anu anjeun nyobian transferkeun ka kami, ogé pilihan pikeun nampi atanapi nolak kiriman. Upami, contona, naon anu urang tarima mangrupikeun poto, saatos kintunan réngsé, aplikasi Poto bakal otomatis dibuka. Kamajuan nampi file ditingalikeun sareng animasi sirkular nalika prosés mindahkeun. ipad-airdrop-panarimaan

Nalika Bluetooth diaktipkeun, AirDrop katingali sacara standar pikeun kontak dina buku telepon urang. Urang tiasa ngarobih setélan AirDrop supados alat urang tiasa ditingali ku sadayana, ngan ukur pikeun kontak, atanapi sacara lengkep ditumpurkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   jualan cenahna

    Hai kuring gaduh iphone 5s sareng macbook pro pertengahan taun 2010 sareng kuring henteu tiasa ngalakukeun éta, atanapi naha kuring tiasa ngaitkeun iphone ku Bluetooth kusabab éta masihan kuring kasalahan, aya saran?

  2.   Langkung caket cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring ngagaduhan iMac pertengahan 2011 sareng iPhone 5 Yosemite sareng IOS 8.1 masing-masing sareng kuring henteu tiasa ngabagi liwat AirDrop, alat-alatna bahkan henteu némbongan.

    1.    jualan cenahna

      Dupi anjeun tiasa ngaitkeun iphone ku Bluetooth? Kuring reuwas yén kuring henteu tiasa saprak ngalakukeun éta nganggo iPhone 4 sareng Mac OS anu langkung lami.

  3.   Willy cenahna

    Milikna mangrupikeun iMac ti akhir taun 2011 sareng éta henteu tiasa dilakukeun, kuring henteu terang di blog mana kuring maca yén éta kedah janten iMac sahenteuna taun akhir 2012 (sigana éta kodeu kode).

  4.   Fran cenahna

    imac pertengahan 2011 sareng ipad air 2 sareng iphone 5 sareng kuring henteu tiasa… Kuring maca dimana waé anu airdrop ka telepon ngan ukur tiasa dianggo upami anjeun gaduh mac nganggo salam Bluetooth 4.0 LE

  5.   Pablo cenahna

    Éta kajadian ka kuring ogé; 2011 MacBook Pro, bluetooth diaktipkeun, Yosemite dina Mac sareng ios 8.1 dina iPhone 5 sareng nanaon pisan; (

  6.   Iriome cenahna

    macbook pro awal 2011 sareng iphone 6s sareng moal ngantep kuring airdrop atanapi ngaitkeun alat ngalangkungan Bluetooth. Naha anjeun terang jalan kaluarna?