Kumaha cara ngagunakeun arsip sareng ngahapus, sakaligus, dina aplikasi ios 8 Mail

pos

Kaseueuran pangguna iPhone anu nganggo intensif mail parantos mendakan pilihan anu teras-terasan dina Surat, anjeun ngan ukur tiasa ngahapus pesen atanapi nyimpenna, gumantung kana naon anu anjeun atur, patarosan saderhana ieu parantos nyababkeun seueur urang pikeun nganggo manajer email ti pihak katilu, anu parantos kami pilih dumasar kana rasa, kabutuhan atanapi fungsionalitas pribadi.

ios 8 parantos ngamungkinkeun anjeun mutuskeun naha ngahapus atanapi nyimpen email sacara langsung sareng tanpa sarat panengah. Pikeun ngamangpaatkeun fungsionalitas ieu upami a konpigurasikeun yén urang badé ningali undak-usukna.

proses

  1. Aksés ka setélanSurat, Kontak, Almenak.
  2. Lebetkeun di Akun y Milih akun di mana anjeun hoyong gaduh duanana pilihan aktip (sampah, gudang).
  3. Pencét Maju dina handapeun.
  4. Dina bagian kahiji, Kotak surat, parios yén kotak surat, kotak sampah atanapi arsip diarahkeun kana folder anu saluyu sareng karesep anjeun.
  5. Dina bagian kadua, Mindahkeun pesen anu dipiceun ka:, pilih File.
  6. Ketok kana nami akun di luhur pikeun balik deui ka ménu anu sateuacanna.
  7. Ketok kana OK di luhur layar salajengna ka simpen parobihan.
  8. Pencét tombol Balikkeun di belah kénca luhur ka balik deui ka ménu anu sateuacanna.
  9. Dina bagian Surat, pencét dina Pilihan geser.
  10. Pencét kana Gesek ka katuhu tur pilih Arsip pikeun mastikeun yén sikep ieu ngalakukeun pilihan ieu.

ieu setelan nyababkeun ngusap pesen ka katuhu nawiskeun pilihan pikeun miceunana, bari ngusap ka kénca ngamungkinkeun opsi arsip.

Prosedur ieu kedah dilaksanakeun pikeun tiap akun anu urang hoyong gaduh sareng pilihan ieu, sanaos sigana mangrupikeun prosés anu matak pikasieuneun, pikirkeun ngeunaan padamelan anu anjeun simpen dina akhir dinten ku dikonfigurasi ka anjeun rasa sareng kabutuhan.

Naha cekap pikeun anjeun nganggo aplikasi asli atanapi anjeun badé neraskeun nganggo aplikasi pihak katilu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Miguel cenahna

    Sae pisan, ngan ukur anu kuring peryogikeun, tapi naha éta disumputkeun pisan? 😉

  2.   ceremé cenahna

    nyaéta dimana kedahna. Jalma anu hoyong terang sok kedah milari jinis pilihan ieu, seuseueurna mah bahkan henteu ngahapus pesen

  3.   Daniel VD cenahna

    Hébat, kuring henteu terang pilihan ieu sareng éta bakal mangpaat pisan pikeun kuring. Sok ngaganggu kuring yén ku cara ngageser aranjeunna diarsipkeun sareng henteu dihapus.

  4.   José cenahna

    Ieu henteu kunanaon, tapi bakal langkung saé upami aranjeunna nambihan fungsi ngalampirkeun file naon waé (contona pdf) sacara asli dina surat pikeun nyingkahan kedah nganggo aplikasi ti pihak katilu.