Kumaha cara ngagunakeun pengendali PS3 anjeun dina iPhone

Kami nembé nunjukkeun anjeun dina blog ieu tweak ti Cydia anu disebut «Controllers pikeun Sadayana«, Anu ngamungkinkeun urang pikeun nyambungkeun Playstation 3 controller (diantarana) ka iPhone kami sareng maénkeun nyaman hatur nuhun kana sambungan Bluetooth; tapi ieu ngagaduhan kalemahan, sareng éta henteu nyaman maén iPhone kami ku remote control.

Dinten ieu kami nunjukkeun anjeun salah sahiji pilihan anu kami masihan dina artikel éta pikeun tiasa nyepeng alat éta sareng kami nunjukkeun kumaha jalanna sareng gim anu henteu dicét, PPSSPP, émulator PSP. Émut yén klip ieu sayogi di Amazon pikeun € 8, tapi éta ngan ukur mésér upami urang parantos gaduh remote control anu cocog sareng Controllers for All.

Hayu urang émut yén pikeun nganggo Tweak Controllers pikeun Sadayana peryogi alat anu cocog sareng Bluetooth 4 Lesajaba ti ios 7 salaku vérsi minimum. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur inpormasi ngeunaan cara masang tweak ieu sareng ngonpigurasikeunana ogé sababaraha pilihan sanés anjeun tiasa ngalaksanakeunana tulisan saméméhna.

Klip na sayogi di Amazon kanggo 8 €, harga anu langkung mirah tibatan jarak jauh MFi anu sanés:

Klip Ps3

Mésér Ieuh

Pikeun nempatkeun éta dina jauh, kantun buka tab mobile di handapeun teras pencét éta ngalawan panel tengah, sakali ieu réngsé, urang mastikeun yén bantalan nahan sumur jauh sareng nyebarkeun klip dina salah sahiji dua sudut anu ngamungkinkeun, salah sahiji anu paling nyaman pikeun urang.

Terasna urang sacara lembut mencét alat urang nuju wates luhur klip dugi ka tiasa di lebet, tungtungna urang pastikeun yén éta digusur ka handapeun sareng siap dianggo.

Urang tiasa nyaluyukeun posisi iPhone urang sakali disimpen pikeun nyegah pengencet tina mencét tombol mana waé.

Klipna ngalayanan duanana iPhone 6 sapertos kanggo 6 Plus, sanaos dimungkinkeun tangan urang bakal ban gancang kusabab kasaimbangan anu bakalan dilakukeun.

Hasilna kedah sapertos kieu:

shock ganda 3

Upami anjeun ngagaduhan patalékan, tong motong komentar anjeun, kuring bakal ngurus méréskeun éta gancang-gancang 😀


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.