Kumaha ngagunakeun fitur Handoff dina Mac anu langkung lami tanpa Bluetooth 4.0

Gambar Handoff Show

Nalika Apple ngenalkeun OS X Yosemite, urang keuna, sajaba ti éstétika ngarobih desain datar dina gaya ios 7, fungsi-fungsi anyar sapertos Continuity and Handoff. Sakumaha anu parantos kajantenan dina presentasi Apple Watch, anu dikurilingan seueur mamang masih kalebet tanggal kasadiaan di pasar, Apple henteu nyebatkeun sarat Mac tiasa ngagunakeun fungsi-fungsi anyar anu disebatkeun di luhur.

Oktober kamari nalika urang sacara resmi tiasa ngaunduh ngarobih OS X Yosemite, seueur pangguna, kalebet kuring ogé seueur pamiarsa anu sanés, ngagorowok ka langit nalika aranjeunna ningali kumaha fitur tangtu henteu sayogi dina Mac anu langkung lami. Hadoff, anu ngamungkinkeun urang pikeun neraskeun naon anu urang lakukeun dina iPad / iPhone dina Mac urang ngan ku hurungkeun, ngabutuhkeun Mac anu dimaksud kagungan Bluetooth 4.0.

Masalah anu pangpayunna sumping ti pangguna anu nganggo Bluetooth 4.0 (LMP Version: 0X6) dina komputerna tapi Apple parantos ngeureunkeun fitur ieutapi hatur nuhun kana perangkat lunak Alat Lanjutna sayogi dina platform GitHub, urang tiasa ngalaksanakeun masalah ieu.

Masalah anu kadua sumping ti pangguna anu teu gaduh bluetooth 2.0. Pangguna ieu Aranjeunna henteu tiasa nganggo fungsi anyar ieu atanapi bahkan nambihan usb Bluetooth, kumargi Apple henteu ngijinkeun panggunaanna sabab éta henteu ditandatanganan ku aranjeunna. Tapi sadaya masalah ieu parantos réngsé hatur nuhun ka tim anu sami anu ngungkulan masalah sareng Mac nganggo Bluetooth 4.0 anu ngamungkinkeun fungsi ieu diaktipkeun. Dihandap ieu anjeun tiasa ningali grafik sareng sadayana Mac anu cocog sareng solusi tim GitHub ieu.

KasaluyuanBagan-13.12.2014

Pikeun ngaunduh aplikasi anyar ieu anu ngamungkinkeun aktipkeun HandOff dina komputer Mac anu lami ku usb Bluetooth anjeun kedah klik di dieu sareng turutan pitunjuk dina layar. Teu maliré atanapi nampik upami pesen "Akses kana fitur aksés" nembongan.

Kumaha fungsi anyar ieu jalan éta rada teu leres dina Macs anu didukung, janten ulah ngarepkeun éta jalan sampurna nganggo iteuk usb bluetooth éksternal. Dihandap ieu anjeun tiasa mendakan daptar anu diénggalan kalayan kabutuhan sareng solusi sadaya modél Mac pikeun tiasa nganggo fungsi Handoff.

méja-mac-kompatibel-handoff

Tapi sateuacan lumpat mésér spike Bluetooth USB munggaran anu urang tingali di toko komputer biasa urang, urang kedah tumut kana hal ieu:

  • Aranjeunna kedah gaduh chip Cambridge Silicon Radio CSR8510 A10
  • Disarankeun milari anu ngahijikeun Broadcom BCM20702 kumargi sami sareng anu dianggo ku Apple dina Mac anu ayeuna cocog sareng henteu kedah nganggo aplikasi ti pihak katilu.
  • Upami urang ningali ku mérek Asus BT400, IOGEAR GBU521 sareng modél GMYBLE.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   id4n cenahna

    https://github.com/dokterdok/Continuity-Activation-Tool/ Kacida pikasediheun yén sumber warta meunang?

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Éta masalah SEO, sanés kuring. Ogé, upami anjeun nyarioskeun omong kosong sapertos kuring parantos nyalin sareng nempelkeun artikel aslina dimana éta muncul, éta bakal janten salah sahiji tina dua bahasa anu anjeun henteu ngartos. Jelas aya seueur jalma anu henteu terang basa Inggris sareng kuring nyobian mindahkeun inpormasi grafis kana tulisan ieu.

    2.    Luis Padilla cenahna

      Abdi henteu ngartos naon anu anjeun hartosna. Warta éta nyebatkeun yén éta aya dina GitHub sareng ogé tautan unduh nyaéta ti GitHub. Naha anjeun nyarios yén sumber na henteu nempatkeun?