Kumaha ngagunakeun "Hei Siri" tanpa nyambungkeun iPhone kana kakuatan

hey-siri (Salin)

Kami parantos masihan koméntar dina postingan samemehna yén ios 8 dimuat ku fitur, salah sahiji anu paling matak, tapi meureun kurang gunana éta Siri bébas tangan, anu ngamungkinkeun anjeun damel sareng asisténna ku nganuhunkeun ku proklamasi «Héi siri".

Watesan sistem ieu nyaéta yén alatna kedah nyambung ka ayeuna sareng sakali interaksi anu munggaran réngsé, urang kedah ngantosan éta bobo kanggo nganggo deui (upami urang badé neraskeun bebas tangan)

Upami anjeun liren mikir, nya logika Watesan ieu, upami teu, urang kedah gaduh alat sareng headset sambung sareng ngantosan naskah anu pas, janten upami anjeun aya di bumi sareng anjing ngagogog atanapi pasangan anjeun nyauran anjeun, Siri terang yén anjeun henteu nyauran. Sadaya ieu nganggap a biaya batré anu tiasa ngancurkeun.

Nanging, a Pamaké reddit ngalaporkeun yén fitur éta fungsina tanpa nyambung ka ayeuna sareng di dieu ngamimitian tés pikeun mastikeun kanyataan ieu.

Tétéla, ios 8 ngaréspon paréntah «Héi siri"iraha éta Antar muka Siri katingali, sanaos henteu nyambung kana sumber kakuatan. Janten saratna ngan ukur pikeun ngamimitian Siri sareng pastikeun yén fungsi konci otomatis dinonaktipkeun.

Pikeun nganonaktifkeun konci na, tuturkeun rute: setélan > umum > Konci otomatis.

Salaku rekomendasi sareng salaku peringatan, fungsi ieu meakeun tanaga y ngaleungitkeun panyalindungan terminal, janten entong nganggo di luar atanapi di jalan pas salami anjeun gaduh batréna cekap pikeun neraskeun dinten anjeun tanpa kaleungitan kapasitas aksi sareng iPhone.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Zack cenahna

    Tulisan anu saé!

    Kitu ogé, sareng henteu aya hubunganana sareng téma Siri tapi ku salah sahiji édisi iOS 8, keyboard prediktipna, kuring hoyong nambihan yén dimungkinkeun - upami hoyong - atanapi nyumputkeunana (ku cara ngagésér bagian anu keyboard 'nunjukkeun' atanapi 'tipayun' kecap-kecap numutkeun paguneman) atanapi mareumanana, nahan salami hiji atanapi dua detik ikon parobihan keyboard dina keyboard ios 8 éta, dina kecap sanésna, bola dunya sakedik anu némbongan salaku ikon dina kibor, masihan kami opsi pikeun nganonaktifkeun pilihan ieu.

  2.   Andrés cenahna

    iraha interface siri katingali? , penemuan anu hébat, nalika siri katingali éta bakal ngaréspon paréntah naon waé, bahkan saur siri nyalira, ka handap

  3.   Adal cenahna

    Maksadna, Carmen, tungtungna sami.