Kumaha ngagunakeun iCloud Drive

icloud-beuleum

Upami anjeun teu acan diajar ngeunaan jasa awan saatos kabocoran anyar poto pribadi selebriti sareng bug baheula sapertos MobileMe, anjeun kedah nyobian iCloud Drive, anu Réspon Apple kana jasa sapertos Dropbox atanapi Google Drive.

Ladénan mangrupikeun konsép anu hadé anu fitur anu diandelkeun ku perusahaan ti baheula, sapertos dokumén diarsipkeun ku aplikasi pikeun anu aranjeunna diciptakeun. Nanging, ayeuna transisi antar aplikasi langkung raoseun.

Mimiti, kuring kedah ngingetkeun yén lamun anjeun henteu acan masang OS X Yosemite publik béta, aplikasi iPhone anjeun moal tiasa ngabagi data sareng aplikasi Mac anjeun.

Pikeun nganggo iCloud Drive anjeun kedah tos diaktipkeun pilihan dina alat Anjeun. Buka Preferensi Sistem / Setélan, lebetkeun pilihan iCloud sareng parios pilihan mana anu diaktipkeun.

Upami anjeun henteu ngagaduhan rencana data anu teu aya watesna, anjeun kedah pareuman panggunaan data sélulér nganggo iCloud. Ku cara kieu, anjeun bakal nyingkahan yén dokumén anjeun teras diunggah sareng diunduh sareng, ku sabab éta, awan moal nyéépkeun data tingkat anjeun.

Ayeuna anjeun parantos ngaktipkeun iCloud Drive, kedahna aya dina Mac anjeun folder dingaranan ku cara anu sami. Anjeun bakal ningali yén folder ieu dibagi, dina gilirannana, kana sababaraha folder, masing-masing pikeun aplikasi anu khusus.

Folder, contona anu disebut Halaman, éta moal tiasa nampi jinis file anu sanés anu henteu didamel ku aplikasi Halaman. Anjeun ogé tiasa ngadamel polder nyalira sareng nambihan file tina Mac ku nyeret sareng muterna.

Ngagunakeun iCloud Drive dina ios 8 rada béda, sapertos kieu henteu ngagaduhan sistem file sapertos Finder per se. Urang kedah netep pikeun ngakses jasa ngan ukur liwat aplikasi anu ngadukungana sapertos Halaman, Nomer atanapi Keynote. Anjeun ogé kedah ngaktipkeun iCloud dina aplikasi ieu pikeun tiasa aksés kana dokumén anjeun tina iCloud Drive.

Sakali sadayana diaktipkeun, aya parobihan anu dilakukeun dina Mac kana file dina iCloud Drive, ieu bakal ngeunteung dina file cenah dina alat ios masing-masing sareng sabalikna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   blkforum cenahna

    RAGUAH: maka éta ngan ukur berfungsi "ngatur" dina mac (pc) ... leres? kumargi di IOS urang bakal teras gaduh sadayana dokumén halaman, contona, aya "out of order" ... tanpa tiasa ngadamel folder ....

    Jigana ngeunaan waktos éta, sapertos daun dropbox, sareng iclouddrive anjeun tiasa nyiptakeun folder, sered file ... jst ... sabab upami kitu urang moal nganggo salaku alternatip kana dropbox, éta henteu tiasa dianggo!

    Kumaha saur anjeun, Diego?

    1.    louis padilla cenahna

      Kusabab pembaruan Dokumén kamari anjeun tiasa ngalakukeun anu sami, cobian

  2.   ceremé cenahna

    Kuring nembé ngamimitian sareng kuring henteu terang kumaha ningali file PDF dina iPad kuring anu kuring gaduh dina komputer tetep kuring. Kuring parantos dipasang dina folder drive tapi kuring henteu terang kumaha ningali éta tina iPad.

    1.    louis padilla cenahna

      Anjeun peryogi aplikasi ios anu cocog sareng iCloud Drive. Coba Dokumén 5 anu gratis.

      1.    Davinia cenahna

        Hatur nuhun pisan! Pisan mangpaat tulisan sareng klarifikasi. Dokumén 5 tiasa dianggo pisan pikeun kuring pikeun maca PDF.