Kumaha ngagunakeun kabel sareng asesoris henteu resmi dina ios

teu resmi-asesoris

Kaseueuran pamiarsa (sareng éditor) iPhone Actualidad resep produk Apple. Produk anu sumping ka kami ti Cupertino biasana gaduh desain anu saé sareng nawiskeun pangalaman pangguna anu saé pisan. Tapi kedah dipikaterang yén henteu sadayana anu aya hubunganana sareng apel saé. "Kediktatoran" anu ditumpukeunana ngagaduhan sisi anu positip, sapertos kaamanan anu langkung ageung tibatan sistem operasi anu sanés atanapi sadayana, naha dikembangkeun ku Apple atanapi ku pihak katilu, fungsina sami waé. Tapi, di sisi anu sanésna, panerapan apel tiasa henteu sering nyenangkeun pangguna, sabab éta nalika aranjeunna maksa kami nganggo aksésoris resmi atanapi MFi dina iPhone kami, iPod Touch atanapi iPad.

Dina tulisan ieu kami bakal nyobian mersihan seueur mamang anu aya hubunganana sareng aksesoris iPhone, duanana anu diciptakeun ku Apple, anu disahkeun ku MFi sareng anu sanés anu sanés sanés anu sanés. Sanaos aya hiji hal anu anjeun panginten parantos terang: asesoris apel Éta anu paling mahal, dituturkeun ku anu disahkeun ku MFi teras aya asesoris sanés anu langkung mirah, tapi langkung bahaya.

Naon bedana aksésori resmi sareng anu teu resmi?

Jawabanana saderhana: gumantung. Salaku conto, aya kabel tina pabrik aksésori anu mirip pisan, ampir pas, sareng anu resmi, tapi aya ogé anu sanésna, sakumaha paribasa, "siga endog kana kastanye". Duanana endog sareng chestnut ngagaduhan bentuk ovoid, tapi cangkang atanapi interiorna henteu aya hubunganana sareng éta.

Sakumaha seueur asesoris Apple sapertos pabrik sanésna, aya hiji hal anu tiasa urang jelaskeun nyaéta: di parusahaan anu ngadamel alat terang persis teh prosés anu parantos nuturkeun pikeun nyiptakeunana, ukuranana sareng naon poin anu lemah na. Anu kuring hartosna ku ieu nyaéta lamun urang nganggo aksésori resmi, sapertos panutup, langkung hésé pikeun aranjeunna pikeun nyababkeun karusakan dina alat. Upami urang nganggo aksésori teu resmi, mungkin aksésori ieu maksa sababaraha titik alat, hal éta, upami éta kajantenan, dina kasus anu pangsaéna bakal ngeruk sababaraha titik na.

Dina hal kabel kilat + ios, kabelna ngagaduhan chip anu bakal mendakan upami aksésorisna resmi atanapi parantos didamel ku perusahaan anu berwenang, anu bakal masihan sertifikasi MFi (Made For iPhone). Upami ios henteu mendakan chip anu disatujuan, éta moal jalan.

Naon kajadian upami kuring nganggo kabel anu sanés pikeun ngeusi batre iPhone?

iPhone diduruk

Walerna sami sareng patarosan sateuacana: éta gumantung. Teu aya anu tiasa kajantenan Sareng, kanyataanna, ieu anu kajadian dina seueur kasus. Tapi urang tiasa nyandak résiko, sapertos sababaraha anu didadarkeun di luhur atanapi anu langkung serius: aya kasus maotna pikeun nganggo kabel teu resmi. Kedah jelas yén alesanna sanés éta henteu resmi, tapi aya kabel henteu resmi anu parah pisan, anu tiasa ngahasilkeun insulasi anu goréng sareng urang tiasa ngalaman shock listrik.

Di sisi anu sanésna, sareng ogé nempatkeun diri dina kasus anu paling parah, kabel anu henteu kualitas moal tiasa ngeusi batre Sareng ieu tiasa nyababkeun sirkuit pondok sareng batréna langkung lami teuing waktos, janten teu pantes ngagaleuh asesoris ti perusahaan anu henteu populér pikeun ngagunakeunana dina alat anu ngaleuwihan € 600, saur anjeun?

Kumaha terang upami kabel aslina atanapi aksésori disahkeun ku MFi?

Aksésoris MFi

Hal pangsaéna anu tiasa urang lakukeun pikeun terang upami kabel atanapi aksésoris disahkeun ku MFi nyaéta tingali dina wadah. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar, aksésoris MFi pihak katilu kedah ngagaduhan labél anu bakal kami baca "Didamel kanggo" sareng di handap "iPod, iPhone, iPad".

Upami anjeun hoyong ngaidentipikasi kabel Apple Lightning aslina, anjeun kedah ningali éta ari nempatkeun "Dirancang ku Applein California" sareng "Dirakit di Cina," "Dirakit di Vietnam," atanapi "Indústria Brasileira" dina jarak sakitar 18cm (7 inci) diukur tina konektor USB, dituturkeun ku nomer 12 angka.

Salaku tip, kuring bakal nyarios yén éta mésér di toko fisik anu mikaresep sababaraha kamashuran. Toko online anu paling penting di dunya pikeun kuring nyaéta Amazon, tapi ogé ngatur penjualan pihak katilu, janten kami tiasa mésér anu sanés (sapertos anu kajantenan kuring, kuring mésér kabel jaringan sapertos CAT6 sareng éta CAT5e). Tapi, di sisi anu sanés, éta ogé langkung sesah pikeun ieu kajantenan upami urang mésér mangrupikeun produk Dasar Amazon.

Naha asesoris anu henteu asli dianggo dina iPhone?

Kabel Cina pikeun iPhone

Jawaban pondok: henteu. Sanaos éta gumantung kana naon anu kahartos salaku "aslina". Asli nyaéta kabel anu didamel ku Apple, tapi aya ogé kabel anu sanés, ogé katelah katilu, aranjeunna damel. Pikeun aksésori pikeun dianggo dina iPhone éta kedah nyumponan sarat, anu henteu sanés nyaéta ngagaduhan sertifikasi MFi (Made For iPhone). Upami pabrik hoyong nganggo asesorisna sareng alat ios, aranjeunna kedah ngahubungi Apple sareng nyiptakeunana sapertos anu dicarioskeun ti Cupertino. Sakali sadayana anu dipénta ku Tim Cook sareng perusahaan ti pabrik aksésoris parantos réngsé, aksésori anu dimaksud (ngan éta) bakal nampi sertifikasi MFi sareng bakal jalan tanpa masalah.

Dina titik ieu urang nyarioskeun ngeunaan aksésoris, henteu ngan ukur kabel. Nyaéta asesoris Bluetooth (sapertos headset atanapi game Controllers) anu henteu meryogikeun sertifikasi MFi kanggo fungsina.

Naon anu kedah dilakukeun upami pesen "Kabel atanapi aksésori ieu henteu disertifikasi" nembongan

kabel atanapi aksésori ieu henteu disertifikasi sahingga tiasa dianggo sareng iphone ieu

Pasti anjeun kantos nyambungkeun aksésori kana iPhone atanapi iPad sareng pesen ieu parantos kaluar:

Kabel atanapi aksésori ieu henteu disertifikasi janten tiasa dianggo sareng iphone ieu

Hal kahiji anu bakal kami laksanakeun upami urang ningali pesen anu sateuacanna nyaéta ngadoa yén aksésoris anu kami mésér henteu mahal pisan. Tapi meureun aya solusina, salami urang ngagaduhan jailbreak dilakukeun kana alat kami atanapi kami parantos masang versi anu rentan ka jailbreak.

Upami urang parantos parantos jailbreak, urang ngan saukur bakal ngalakukeun ieu:

  1. Kami buka Cydia.
  2. Kami milarian sareng masang tweak Dukung Asesoris Anu Henteu Didukung 8.
  3. Upami anjeun henteu naros ka kami dina akhir pamasangan, urang balikan deui alatna.
  4. Sareng pikeun ngaraosan aksésori henteu resmi kami.

El tweak disebatkeun es bebas sareng sayogi di Repository BigBoss. Sakali dipasang, urang tiasa nganggo aksesoris anu teu resmi saolah-olah éta didamel ku Apple nyalira sareng éta bakal ngantunkeun urang pesen yén kabel atanapi aksésori ieu henteu disahkeun.

Naha Apple moal ngantep anjeun nganggo aksésori palsu dina iPhone?

iphone-6-plus-kilat

Jigana aya dua alesan utama:

kaamanan

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun sateuacanna, salah sahiji alesanna nyaéta kaamanan, kadua alatna boh pangguna. Kasus maot tina nganggo aksésoris teu resmi mangrupikeun conto tina naon anu tiasa kajantenan upami urang nganggo kabel kualitas henteu hadé, hal anu kami ogé ngajelaskeun sanés kusabab éta henteu resmi, tapi kusabab pabrikna goréng.

Salaku tambahan, sakumaha urang ogé parantos nyebatkeun, éta ogé pikeun ngajaga alat-alat urang, sabab urang tiasa nganggo kabel anu ngandung chip "bajak laut" sareng inpormasi kami tiasa dipaling berkat chip anu dirobih éta.

perjangjian

Kilat Kilat

Alesan utama anu sanésna nyaéta artos, tangtosna. Upami urang mésér sadayana di toko Apple, boh di toko fisik atanapi Apple Store Online, Apple bakal ngasilkeun artos langkung seueur. Nyatana, penjualan asesoris nyayogikeun seueur manpaat pikeun perusahaan Cupertino, anu harga premi pikeun ieu ogé nyumbang.

Jelas yén teu aya anu resepeun ngawartoskeun aksésori naon, tapi mésér éta ti Apple kami hilap kana masalah. Sanaos enya, dina harga anu langkung luhur. Naon anu anjeun pikirkeun? Naha anjeun resep aksésoris aslina atanapi non-aslina?

Upami anjeun ngagaduhan masalah nganggo kabel muatan atanapi aksésori, kami nyarankeun anjeun ningali ieu poéna kabel iPhone sareng muatkeun éta tanpa masalah nanaon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

46 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Frodo cenahna

    Nalika kuring nyambungkeun kabel "henteu sah" kuring nampi pesen na éta waé. Éta dimuat sareng disingkronkeun kalayan lancar sareng kuring gaduh sababaraha. Sareng kumaha upami nyandak résiko? Nya, naon anu anjeun pikahoyong kuring béjakeun? Éta kabel. Éta mangrupikeun unsur pasip, hiji-hijina hal anu tiasa kajantenan nyaéta ipad ngeusi langkung laun kusabab kandelna kabel kirang (sareng intensitas anu sapertos kitu henteu tiasa medar). Tapi pikeun iPhone henteu aya masalah. Teu aya anu sanés

    1.    Nacho cenahna

      Kabel kilat henteu pasip pisan, ogé sabab éta henteu mandiri tapi di jero aranjeunna gaduh chip anu nganggo DRM sareng upami éta henteu disahkeun ku Apple, éta moal jalan atanapi henteu jalan sakumaha mistina. Kuring gaduh kabel anu pesenna luncat sareng teras-terasan dianggo, anu sanésna pesen na ngaluncat sareng langsung henteu ngeusi ogé teu tiasa nyinkronkeun iPhone.

      Komo kabel henteu resmi anu teras-teras dimuat dina iMac 2009, lirén ngalakukeun éta upami kuring nyambungkeun ka MBA 2014. Apple ngagunakeun téknologi pikeun maju tapi ogé pikeun ngajantenkeun ékosistem na langkung katutup, éta mangrupikeun buktosna.

      Nalika ngeunaan nyandak résiko, kuring moal nganggo dok Cina kalayan jam sareng jam alarm upami sanés sertifikasi Apple. Saha waé anu ngalakukeun naon anu dipikahoyongna, kuring henteu maénkeun kalayan suplai kakuatan anu murah. Jelas yén kabel ku nyalira henteu badé ngabeledug iPhone anjeun, tapi gumantung kana aksésori mana, résiko langkung ageung.

  2.   mR cenahna

    Pasang nami lengkep tweak anjeun. Dukung Asesoris Unsupported 8, anu henteu nembongan ngan ukur kusabab nami anu anjeun ngaheulakeun éta.

    1.    Nacho cenahna

      Siap, kuring ngahaja ngahapus nalika nempatkeun kandel sareng kuring henteu sadar. Éta parantos dilereskeun janten hatur nuhun pisan pikeun peringatan 😉

  3.   Miguel Angel cenahna

    Halo Nacho:

    Tulisan anu saé pisan, kuring mésér kabel Mfi anu disahkeun ku Apple ku Amazon kalayan mérek Bolse "didamel" logo, éta nilon sareng 1,80m, biayana kuring € 18 sareng kuring nyandak éta kusabab éta langkung lami sareng langkung tahan tibatan anu aslina.

    Patarosan abdi naha kabel ieu saé pikeun batré iphone 6 kuring? Naha buruk ku henteu janten pejabat atanapi muatan kirang?

    Gracias!

    1.    Nacho cenahna

      Upami kabelna MFi anjeun henteu kedah hariwang, éta bakal ngeusi tur jalan sakumaha ogé upami éta aslina. Sedengkeun pikeun durasi, éta parantos gumantung kana rod anu anjeun pasihkeun sareng kumaha anjeun ngubaranana. Salam!

  4.   Perseus Santa (@PERSEOSANTA) cenahna

    Kuring naros ka anjeun: naha ieu Tweak supados pesenna henteu ngan ukur kaluar? atanapi pikeun sistem anu ngamungkinkeun kabel resmi henteu tiasa dianggo normal; Kuring gaduh iPhone 5s sareng kuring ngagaleuh sababaraha kabel kanggo ngeusi batre sareng aranjeunna henteu tiasa dianggo, pesen na némbongan sareng aranjeunna henteu dimuat Abdi parantos ngagaleuh anu asli tapi bakal langkung saé terang upami kabel anu sanés bakal tiasa dianggo kalayan tweak éta.

    Hatur nuhun.

    1.    Nacho cenahna

      Cabut pesen na damel aksésori jalan normal. Salam!

      1.    Sebastian cenahna

        Dina ipod kuring sareng jailbreak 7.1.2 éta henteu jalan

  5.   Dibagi cenahna

    Dina iPhone 5 nganggo ios 8.1 éta henteu jalan, dipariksa.

  6.   Alejandro cenahna

    Dina iPhone 5 henteu tiasa dianggo!

  7.   Lucas cenahna

    Leres.
    Kalayan iphone 5 ios 8.1 jailbreak henteu dieusi

  8.   lestatminiyo cenahna

    Kabel Belkin dina poto parantos disahkeun.

    1.    Pepe cenahna

      Leres, kuring gaduh.

  9.   Patufet (@ Batista_78) cenahna

    Hai Nacho, dina iPhone 6 ios 8.1, tweak na TEU jalan. Pesenna teras muncul. Aya ideu? Sing salamet!

  10.   Jt Martin cenahna

    Eureun ngajual haseup, henteu jalan ..

  11.   Crocosergium cenahna

    iPhone 5C sareng iPad mini nganggo iOS 8.1 masih henteu ngamuat bahkan masang tweak ieu, ogé diuji iPhone 5S iOS 7.0.4 komo henteu nempatkeun tweak pikeun ios éta.

  12.   Tetix cenahna

    Kuring parantos dipasang dina 7.1 sareng éta henteu jalan sareng ayeuna di 8.1 sanés

  13.   Hugo (@hugo_loop) cenahna

    Kuring henteu acan tiasa nga-verifikasi éta kusabab kuring ngagaduhan ios 8.1 sareng apel anu parantos ngaleupaskeun ios 8.1.2, tapi tétéla Dukung Unsupported Accessories 8 ngan ukur tiasa dianggo sareng iOS 8.1.1

  14.   Chinoco Cina cenahna

    Sanés ku IOS 8.1.1 diparios…. Tweak ieu téh mules !!

  15.   Raul cenahna

    Abdi mésér kabel MFi mérek anu Sanggup Diuji, éta tugas beurat, kuring resep kabelna, tapi saatos sababaraha bulan éta lirén jalan, kabel na dina kaayaan sampurna, éta ngan ukur muatan upami ipad kuring dipareuman, sobat parantos belkin MFi sareng Hal anu sami kajadian ka anjeunna, maka anjeun kedah mésér kabel usb Apple? anu ku jalan sampah, gampang pegatna ...

  16.   Sergio cenahna

    Kuring parantos dipasang dina Iphone 5 IOS 8.1.2, sareng mimitina éta henteu jalan pikeun kuring, dugi ka kuring ningali yén aranjeunna kedah angkat ka Setélan -> SupportUnsupportedAcce ... (Kuring henteu ningali anu sanés dina layar) sareng aktipkeun pungsina, pikeun kuring kuring ditumpurkeun sacara standar.
    Hasil?: Nya, pesen kasaluyuan kabel henteu némbongan, tapi ogé henteu lambang yén éta ngeusi batre (petir kilat).
    Saatos sakitar 5 menit nganggo kabel sambung, sigana upami ngecas kuring. Kuring henteu terang naha éta bakal sapertos dina vérsi ios sateuacanna anu kuring béjakeun yén aksésori henteu cocog, tapi éta masih dimuat langkung laun.
    Sedengkeun pikeun kaaslianana kabel Apple, kaleresan teu matak gélo kuring mayar témpél pikeun kabel anu sanaos ngamungkinkeun kuring ngeusi batre telepon, éta tungtungna ngabubarkeun plastik bodas / karét anu ngajagi dina sababaraha bulan.
    Hiji-hijina hal anu kuring kantos tingali dina kabel Cina nyaéta yén solder kabel dina bagian jero konektor di sisi telepon nyaéta bolong, salian kanyataan yén pelindung karét anu aya di antara konektor ieu sareng kabel ngamungkinkeun kabel pikeun muterkeun sareng aranjeunna tungtungna ngésérkeun sababaraha kabel 4 anu ngahontal PCB alit (dimana chip anu kasohor) kadang ngahasilkeun pesen sauyunan, (SOMETIMES!) solder aranjeunna kalayan leres (peryogi paningal anu saé sareng pulsa anu langkung saé) kabel tiasa dianggo sampurna deui, tapi ngan kadang.

    1.    Daniel Rubio Rocamora cenahna

      Nya, Sergio leres ... Memuat lalaunan tapi dimuat ... Éta hal!
      Gracias!
      Kuring parantos mikir yén kuring henteu tiasa nganggo kabel 10 € 1 anu kuring mundut dina dealextreme lol.
      Salam!

  17.   Alexck cenahna

    Kuring parantos ngaunduh kabel lampu anu teu sah sareng jalanna

  18.   Sergio espinoza cenahna

    Sababaraha solusi, kuring nganggo iphone 6, ios 8.1 sareng jb Abdi henteu kéngingkeun jalan kaluarna, kuring ngamutahirkeun kana ios 8.2 sareng tanpa solusi, aya jalma anu ngalaksanakeun jaminan na aranjeunna ngarobahna. Kusabab kuring di Argéntina, kuring henteu tiasa ngarobihna, kuring kedah angkat ka nagara nganggo toko apel anu ngagaduhan iPhone

  19.   Toni cenahna

    Henteu perlu jailbreak, kabelna henteu gaduh chip, éta adaptor listrik usb anu henteu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun kabel teu resmi anu sanésna, kantun nempatkeun anu sanésna, naha éta Samsung atanapi merk bodas sareng éta jalan tanpa masalah

  20.   Mary J cenahna

    Kuring gaduh iPhone 4s sareng kuring parantos ngagaleuh 2 kabel sareng duanana henteu disahkeun ku Apple, ku ios 7 éta ditagihkeun nalika kuring mareumanana, tapi kuring diénggalan ka ios 8.3 sareng ayeuna éta henteu ngeusi batre atanapi mareuman atanapi di mana waé cara na kuring henteu ngagaduhan jailbreak. Naon anu kuring tiasa lakukeun?

  21.   Francisca cenahna

    Dinten anu sanésna di toko asesoris salesperson éta ngawartoskeun ka kuring yén engké iPhone moal ngenalkeun kabel aslina, sabab ku apdet iOS éta bakal nampik kabel naon waé, sareng ayeuna kuring émut, iPhone 5S abdi sateuacan ngamutahirkeun janten 8.3 dimuat sampurna nganggo kabel Cina $ 1500 peso Chili (2 € sakitar) tapi saatos di pembaruan éta henteu dimuat deui. Anjeunna nyarios yén anjeun kedah nganonaktifkeun fungsi pembaruan otomatis, tapi kuring henteu kantos terang dimana sareng kumaha carana ngalakukeunana 🙁

    1.    Toni cenahna

      Henteu perlu jailbreak, kabelna henteu gaduh chip, éta adaptor listrik usb anu henteu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun kabel teu resmi anu sanésna, kantun nempatkeun anu sanésna, naha éta Samsung atanapi merk bodas sareng éta jalan tanpa masalah

  22.   Chuvi cenahna

    Kuring gaduh 5S, kuring parantos mésér kabel Cina, sareng sababaraha padamelan sareng anu sanésna henteu, anu sanésna, sababaraha damel dina sababaraha colokan sareng sanés anu sanésna, aya anu parantos damel mangbulan-bulan sareng langsung tina kelelawar anu aranjeunna henteu damel, anu sanésna ngagaduhan Éta henteu hasil ti heula waé, kuring pikir yén nganggo kabel Cina anjeun résiko yén éta moal jalan, tapi upami éta tiasa dianggo, éta ngagaduhan kualitas anu langkung seueur tibatan anu aslina.

  23.   Ivan cenahna

    Halo sobat, kuring masih nampi bewara yén éta sanés aksésori anu cocog, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

  24.   Francisco cenahna

    2 bulan kamari kuring nuju ngagaleuh kabel «GRIFFIN Premium Flat USB Cable» anu tiasa dianggo kalayan saé sareng ayeuna éta ngeureunkeun muatanana sareng poster na némbongan yén éta henteu cocog sareng I Phone 5. Sateuacan ku Kabel murah dina 1-2 bulan poster na némbongan, tapi ayeuna ku Griffin anu hargana $ arg 300 kuring ogé ngagaduhan masalah anu sami. Patarosanna upami ieu umum atanapi naha kuring ngagaduhan masalah sareng Telepon I? Gracas

  25.   catur cenahna

    Hiji patarosan ... naon anu lumangsung upami kuring nganggo dok aslina nganggo kabel bajakan? Naha sarua goréngna? Kusabab kuring kantos nguping yén masalahna nyaéta dok palsu anu ngirimkeun voltase henteu teratur.

  26.   Antonio Flores cenahna

    Kuring mésér kotak listrik pikeun 5s sareng éta ngawartosan yén aksésori henteu disahkeun, naon anu kuring tiasa lakukeun?

  27.   PatoU cenahna

    Abdi ngagaduhan Jailbreak 9.1 tapi henteu mendakan tweak pikeun nganggo kabel anu teu disertifikasi. Naha aya anu terang aya naon? Anu dituduhkeun di awalna henteu cocog sareng ios 9.1.

  28.   Daniel cenahna

    Hanjakal yén alat anu mahal sapertos gaduh sistem pengisian anu goréng, kuring ngagaduhan alat-alat tina sababaraha mérek sareng carjerna ti sababaraha taun ka pengker sareng anu ti Cupertino masih jalan, aranjeunna bakal kacau pisan yén aranjeunna kedah ngadamel "aslina" omong kosong kabel anu bulan kamari? kaduhung.

    1.    Miguel Angel cenahna

      Sapuk satuju

  29.   Buuk Luisa cenahna

    Kuring gaduh iPhone anu katilu, iPad sareng dua komputer Mac. Nalika éta ngenalkeun kabel x sanés pabrikna janten teu aya gunana sanaos parantos tiasa dianggo dugi ka waktos éta. Éta parantos kajantenan kuring ku sababaraha alat. Upami ieu teras-terasan, kuring moal mésér produk sanés ti Apple. Naha aya jalan kaluar tina sarap ieu?

  30.   Tito cenahna

    hahaha dina kawat katilu kuring sadar yén aya kajadian …… .. tiung kuring kedah mésér aslina ayeuna. Perusahaan ieu lulus, henteu mésér mérek ieu deui, kuring gaduh iphone 6

  31.   Alex Acostaalex cenahna

    Kuring sedih pisan ngadangu yén Samsung ngabeledug. Tapi kamari kuring ningali mantan kabogoh kuring, Kadaharan normal dugi ka kuring angkat ka imahna sareng nyambungkeun iPhone na kana carjer anu abdi gaduh dina mobil kuring (henteu resmi) ... sareng telepon guludug sapertos nalika anjeun ngajantenkeun pop jagong ... DEMONS !!! Leres, éta ampir henteu kajantenan, tapi kajantenan ka mantan kuring anu tungtungna ngabanting panto mobil kuring sareng kuring kedah mésér kabel énggal kusabab iPhone na ngarusak kabel Cina kuring ...

  32.   Francisco cenahna

    Kuring pikir yén ku kabijakan Apple ieu kuring bakal lirén ngagaleuh produkna. Kabelna goréng sareng mahal pisan. Apple nginum ....

  33.   Miguel Angel cenahna

    Punten, tapi naha kabel Asli mangrupikeun sampah (sacara harfiah)? Kuring parantos nganggo iPhone mangtaun-taun sareng kuring sok sangsara sareng masalah anu sami, kuring kedah mésér sareng mésér kabel sareng anu aslina, sareng panggunaan anu kuring pasihkeun normal, kuring henteu pernah nungtut pisan kuring ngasingkeun éta, kuring nempatkeun hal-hal ngajaga aranjeunna tapi teu nanaon, aranjeunna teras tungtungna putus nyalira, sabab ?? Anu paling ngaganggu kuring nyaéta kuring masih gaduh kabel Android anu kuring anggo sakitar 6 taun ka pengker sareng éta masih anyar, éta masih jalan, bahkan kuring gaduh kabel ti Nokia sareng Symbian, anu saé pisan, tapi iPhone henteu, kuring nyarios henteu Éta bakal ngaganggu mayar seueur kanggo hal anu paling henteu salami sababaraha taun, tapi ngan ukur sababaraha bulan, naha ieu kajantenan atanapi naha aya anu terang kumaha carana ngajantenkeun ieu langkung ditanggung? hatur nuhun

  34.   diegolom cenahna

    Halo, kuring mésér kabel usb awéwé pikeun ipad (sanés aslina) kasalahan kasaluyuan diluncat tapi tiasa leres, hiji-hijina hal anu henteu cocog sakumaha gampangna kabel carjer aslina, kuring sieun tab internal ipad bakal putus, batur terang Naha éta picilakaeun pikeun terus ngagunakeun éta? Hatur nuhun!

  35.   Juan Rocha cenahna

    Halo sadayana. Kuring nembé mésér iPhone 6 semi-énggal nganggo kabel umum, anu kuring henteu gaduh biaya deui jadi kuring kedah mésér anu asli sareng anu héran éta henteu jalan; Kuring nyandak ka layanan sareng aranjeunna ngawartosan yén éta henteu ngagaduhan nanaon yén aranjeunna parantos nempatkeun éta sareng éta dianggo nganggo kabel umum. Abdi hoyong mikir yén meureun port muatanana parantos dirobih ku generik ti ditu anu ngan ukur ngecas nganggo kabel TEU asli. Kuring nganggo kabel aslina pikeun ngeusi batre ipad sareng upami éta jalan.

  36.   Luis Mansilla cenahna

    Hal "pangguna / konsumén sareng karaharjaan" hal, anu dipikasieun ku iPhone mogul, nyaéta munafik anu dibuat-buat. Intina nyaéta aranjeunna ngarasa cinta sareng musyrik tapi… pikeun artos, ku netepkeun harga kasar; grotesquely exaggerated, anu luput tina sagala logika sareng hikmah manusa (dina biaya produksi unit), sacara serius ngarusak anggaran konsumén anu sabar pisan. Perampokan dasi nyata!

  37.   Fidias Munoz cenahna

    Abdi langkung resep anu aslina, tapi kuring pikir yén Apple kedah langkung ngadukung sareng satia ka pangguna satia na, bahkan langkung ku asesoris anu condong ngaruksak langkung gancang, saur kuring upami harga ningkatkeun jalma bakal resep mayar sakedik deui pikeun anu asli , masalahna nyaéta pikeun anu asli lirén henteu ngan ukur sakedik deui, upami henteu langkung seueur.