Kumaha ngagunakeun Réaksi dina WhatsApp

WhatsApp parantos ngaluncurkeun fungsionalitas énggal na ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaréspon kana pesen anu dikirim ka anjeun tanpa kedah ngetik nanaon. Kumaha réaksi ditambahkeun? Kumaha aranjeunna dipiceun?

Geus sababaraha minggu ngantosan ti saprak urang ningali gambar mimiti réaksi WhatsApp, fungsionalitas anu, di sisi anu sanés, Butuh waktos anu lami dina aplikasi olahtalatah sanés sapertos Telegram atanapi bahkan langkung awal dina iMessage, teu nyebut Facebook, dimana ieu geus aya saprak subuh waktu. Tapi antosan parantos réngsé sareng anjeun ayeuna tiasa nambihan réaksi kana pesen tanpa kedah nyerat pesen anu sanés, tapi tambahkeun emoticon sareng pihak anu sanés bakal terang upami anjeun satuju, upami anjeun resep atanapi upami anjeun kaget.

Gampang pisan pikeun nambihan réaksi, anjeun ngan ukur kedah ngaklik pesen sareng terus pencét sadetik dugi ka ménu kontékstual anu biasa ditampilkeun, kalayan bédana ayeuna genep emoticon bakal muncul di luhur, nyaéta réaksi éta. Anjeun tiasa nambahkeun Pencét salah sahijina sareng éta bakal katingali napel di handapeun suratna, sareng saha waé anu ngirim éta ka anjeun bakal nampi béwara kalayan réaksi anjeun. Saolah-olah anjeun nyerat pesen tapi henteu ngalakukeunana, sareng anjeun ogé bakal ngajaga obrolan langkung bersih.

Anjeun tiasa ngarobih réaksina, ngulang operasi sareng milih émotikon sanés, anu bakal ngagentos anu sateuacana. Salaku tambahan, béwara anu ditampi ku panampi bakal bénten sareng émotikon énggal. Anjeun oge bisa nyabut eta, sarta bewara bakal ngaleungit. Ieu ngan bisa dipigawé pikeun waktos kawates dina momen, sanggeus éta teu bisa deui dirobah atawa dihapus.

Hiji cara basajan pikeun saha ngirim pesen uninga réaksi panarima, sarta éta ogé mantuan nyingkahan pesen repetitive klasik anu absurdly ngeusian loba obrolan grup, sanajan pasti jalma bakal ngaréaksikeun sarta ogé ngirim pesen.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.