Kumaha ngagunakeun sababaraha akun WhatsApp dina ios tanpa Jailbreak

whatsapp-dua-akun

Sabaraha kali anjeun mikirkeun kumaha pikaresepeun pikeun gaduh sababaraha akun WhatsApp dina iPhone anu sami? Seueur, urang terang. Nanging, waktosna parantos sumping, ku tutorial alit ieu kami bakal ngajarkeun kumaha ngagunakeun sababaraha akun WhatsApp (duanana kalayan jumlah anu béda) dina alat ios anu sami. Anjeun bakal béjakeun ka kami yén teu aya anu énggal, sabab éta selalu dimungkinkeun ku Jailbreak, tapi tepatna éta énggal, yén anjeun teu kedah Jailbreak upami nganggo metode anyar anu panasaran ieu. Anjeun tiasa ngalaksanakeunana ku cara anu gancang sareng gampang, sayogi tina ios 9.0 dugi ka ios 9.2 supados sadayana tiasa ngamanpaatkeun kasempetan éta.

Penting pikeun nginpokeun yén pikeun ieu kami bakal nganggo propil pihak katilu énggal anu urang kedah pasang dina iPhone, anu nunjukkeun kamungkinan résiko kaamanan anu anjeun pastikeun anjeun badé ngajalankeun sateuacan ngamimitian prosedur, maka éta perlu yén anjeun terang yén Anjeun nganggo metode ieu ku résiko anjeun nyalira. Nanging, dugi ka ayeuna henteu teu aya indikasi yén propilna ngarugikeun kaamanan tina alat kami di daérah naon waé.

  • Unduh sareng pasang naon anu janten akun WhatsApp anjeun biasana, dihubungkeun sareng nomer biasa anjeun.
  • Sakali dipasang, buka Safari dina alat anjeun
  • Buka "ios.othman.tv"
  • Pilih "WhatsApp 2«

whatsapp-dua-akun

  • Upami anjeun parantos nuturkeun léngkah dina poto anjeun bakal mendakan yén WhatsApp jeruk mimiti diunduh dina SpringBoard anjeun.
  • Éta bakal naros kami masang sertipikat kalayan hurup Arab, kami masihan «masang".
  • Sakali dipasang urang kedah buka «Setélan> Umum> Propil»Pikeun mastikeun propil anyar anu anjeun badé pasang, sahingga kami tiasa masihan idin kaamanan anu cekap pikeun WhatsApp anyar ieu.
  • Pencét dina «Dipercanten«

Kami parantos gaduh WhatsApp anu diaktipkeun lengkep sayogi kalayan nomer anu sanés, nyaéta, urang gaduh dua akun WhatsApp anu sayogi dina alat anu sami. Sanaos, leres yén unduhan klien WhatsApp anu kadua (anu nganggo ikon jeruk) bakal rada laun, janten nyiapkeun kasabaran. Nanging, prosedur na saderhana pisan.

Salian ti WhatsApp, éta nawiskeun kami kamungkinan ogé masang akun kadua aplikasi sapertos Facebook, Vine sareng Instagram. Janten kagunaan tina metode ieu luhur pisan. Émut yén kami henteu terang sabaraha lami pikeun Apple pikeun nyerang metoda ieu moralitas anu diragukeun pikeun masang sababaraha akun, janten upami anjeun gaduh émutan, tong ragu sareng teras-terasan. Punten ngawartosan kami dina koméntar kumaha alternatip anyar ieu tiasa dianggo pikeun anjeun. Kuring parantos nganggo éta dina Instagram sareng éta sampurna!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

52 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Xavi cenahna

    Pokokna siga anu panasaran pikeun kuring, sareng pikeun jalma anu hoyong gaduh WhatsApp anu tiasa dianggo sareng staf anu sanés kuring ngaraos pikaresepeun «tapi pikaresepeun, naha kuring hoyong 2 akun WhatsApp? Abdi gaduh milik abdi pikeun dianggo pribadi sareng pikeun digawé Abdi henteu badé nganggo whatsapp….

  2.   Gaby cenahna

    Saé pisan, dina padamelan kuring aranjeunna masihan kuring telepon perusahaan anu henteu palinter sahingga éta bakal janten pilihan anu pangsaéna pikeun kuring ngatur WhatsApp dina ponsel pribadi kuring tanpa masihan nomer pribadi pikeun kontak damel !!

  3.   juankrls cenahna

    Kumaha dipercaya cara ieu ???? Kuring teu risiko aq dipaling informasi atanapi hal sapertos anu pikeun gaya?

  4.   aiacobellis cenahna

    unduh aplikasi naon sareng sampurna ... Kuring nyimpen aplikasi naon ti dua nagara anu béda ... ayeuna instagram kuring henteu acan tiasa kabuka, nalika nempatkeun kecap konci éta ditutup

  5.   DanielCip cenahna

    Halo, kuring unduh éta tanpa masalah tapi nalika kuring muka kuring ngagaduhan tanda yén Apple henteu otorisasi sareng kuring henteu tiasa ngalakukeun anu sanés. Iphone 6 IOS9.2

    1.    aiacobellis cenahna

      Daniel anjeun kedah ngalebetkeun setélan / umum / manajemén alat ... sareng otorisasi VNE Software and Technology

  6.   DanielCip cenahna

    Direngsekeun. Éta jalan sampurna. Hatur nuhun.

  7.   LEONEL DIAZ cenahna

    Kumaha kuring ngaktipkeunana, naha kuring kedah masihan nomer telepon sélulér anu sami atanapi kedah anu sanés ???

  8.   Emilio cenahna

    Éta nyaritakeun kuring sepanjang waktos yén teu mungkin pikeun masang aplikasi dina waktos éta ... Naon anu kuring lakukeun? Kuring parantos nga-boot ulang iPhone sareng éta moal lirén.

  9.   Omar cenahna

    Naha masalah bewara henteu sumping upami aplikasi na henteu kabuka parantos direngsekeun?

  10.   gabopump cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, unggal-unggal kuring nyobian kuring ngagaduhan kasalahan, "Henteu mungkin pikeun ngaunduh Aplikasi ieu." Naha aya anu parantos nguntungkeun?

  11.   Juan cenahna

    Kuring ogé kéngingkeun teu mungkin pikeun ngaunduh aplikasi ieu

  12.   Pedro cenahna

    Pikaresepeun ... Tapi ku akun WhatsApp kuring kasedot ... hayu urang teu nyarios ku dua ... éta bakal bunuh diri .. hahaha

  13.   zaitun42 cenahna

    tapi, sakumaha Abdi hoyong kuring kedah gaduh nomer sanés anu caket pikeun ngagaduhan éta dina hiji alat; kumargi whatsapp naroskeun kanggo ngintunkeun anjeun kode konfirmasi ... atanapi henteu?

  14.   Cesar Blancarte cenahna

    "Profil" Abdi henteu tiasa mendakan éta dimana-mana?

    1.    zaitun42 cenahna

      Abdi henteu kéngingkeun hal "profil" éta ogé.

    2.    aiacobellis cenahna

      setélan / umum / manajemén alat… sareng otorisasina VNE Software and Technology

      1.    Zaitun42 cenahna

        Manajemén parangkat ??? .. Éta sanés kuring
        obral

        1.    aiacobellis cenahna

          nembongan kuring handapeun VPN

  15.   Sai maldonado cenahna

    Abdi henteu tiasa masang, kuring janten "teu mungkin pikeun ngaunduh aplikasi" ... Dina waktos ayeuna, "whatsapp 2" henteu tiasa dipasang. Kumaha kuring ngajawabna? Éta diunduh, tapi henteu dipasang. Hatur nuhun.

  16.   Axl cenahna

    Nalika masang éta kuring meunang kasalahan, aya solusi? Hatur nuhun

  17.   Jose cenahna

    Éta masihan kasalahan sareng henteu ngijinkeun unduhan, ogé kuring ogé
    Istilahna kaluar

  18.   Diego cenahna

    Sigana mah apel parantos ngungkulanana, kusabab éta henteu ngantep kuring masangna ogé, pesen "teu mungkin pikeun ngaunduh aplikasi" "ok" atanapi "coba deui" saterasna.

  19.   Amrik Norris cenahna

    Jigana sadaya pamasangan ieu curiga, kuring miharep yén kaamanan iphone henteu dikompromikeun tapi kami bakal terang iraha kasép

  20.   dina cenahna

    Naha kuring tiasa nganggo aplikasi anu sami dina 2 alat anu béda ????

  21.   Isemse cenahna

    Kaamanan nyapu kuring ...
    Éta henteu tiasa dipasang…. Naha anjeun terang kunaon ??? Éta ngajantenkeun kuring nyobian deui teras-terasan ...

  22.   Santy cenahna

    Nya, kuring henteu kéngingkeun profil atanapi manajemén alat.
    Kanyataanna nyaéta kuring ngetik dina milarian di luhur pikeun pangaturan sareng kaluar
    Tapi kuring mencét éta sareng ngirimkeun kuring ka umum sareng di sana kuring henteu ningali nanaon tentang manajemén alat
    Aya kajadian batur?
    Grrrrrrrr

    1.    Nicolas cenahna

      Abdi ngagaduhan masalah anu sami ... Naha anjeun tiasa méréskeunana?

  23.   Daniel cenahna

    Kuring undeur kamari sareng sampurna. Dinten ayeuna whatsapp na henteu jalan janten kuring nyobian ngaunduh deui tapi éta sok meunang kasalahan. ieu bau bau….

  24.   mfmf cenahna

    Éta dibatesan ... kasalahan luncat nalika masang éta sareng sertipikatna henteu diunduh dina propil iPhone

  25.   Alberto cenahna

    henteu jalan, kumargi kamari soré teu ngaunduh.

  26.   aiacobellis cenahna

    aplikasi naon anu dianggo pikeun kuring tanpa masalah .. instagram kuring turun tapi éta méré kuring kasalahan ..

  27.   Francisco Javier Ariza Molina cenahna

    Kuring gaduh iphone 6s plus sareng ios 9.2 sareng éta ngamungkinkeun kuring ngaunduh tapi dina waktos masang éta ngawartosan yén éta henteu tiasa dicobian deui, kuring parantos milarian forum anu sanés sareng aya anu nyarios yén éta tiasa dianggo dina ios 9.2 sareng anu sanésna ngan ukur pikeun 7 sareng 8 henteu kuring terang kumaha ngalereskeunana, henteu aya profil anu némbongan atanapi anu sapertos kitu

  28.   Jorge cenahna

    Kuring kéngingkeun unduhan anu sami tapi nalika éta réngsé dipasang éta méré kuring kasalahan, mustahil pikeun ngaunduh aplikasi ieu dina waktos ayeuna. tulungan abdi..

  29.   Daniel cenahna

    Dugi ka kamari aplikasi éta jalan saé, hal anu sami kajadian sareng kuring henteu tiasa ngainstall deui. Abdi ngagaduhan kasalahan.

  30.   Alberto Iacobellis cenahna

    Éta parantos lirén damel

  31.   David cenahna

    aya anu terang alternatipna?

  32.   katire7 cenahna

    Kuring nyobian kana IOS 8.4 sareng 9.1 anu sanés sareng éta dianggo tanpa masalah, kuring henteu kedah ngalakukeun profil otorisasi kumargi éta henteu pernah muncul, salam sareng hatur nuhun kanggo inpormasi, kuring janten bosen milari pilihan pikeun duplikator sosial.

  33.   Donell Mendez cenahna

    Entong dipasang, polong éta nyababkeun kuring kaleungitan ampir 500 poto tina aplikasi asli Poto ti iphone kuring 4. Éta henteu ngantep kuring ngasupkeun aplikasi poto sareng kuring henteu tiasa ngarobih poto profil abdi tina WhatsApp. ayeuna kuring kedah mulangkeun sareng ngaunduh cadangan iCloud alat kuring. ULAH Masang Éta Kuring béjakeun ku anjeun ku basa.

  34.   Rranki cenahna

    Kasalahan unduh, hal anu tiasa dilakukeun

  35.   Ramon cenahna

    Éta masihan kuring kasalahan sareng kuring teu tiasa masang. Abdi gaduh iphone 6 sareng ios 9.2. Kuring ogé henteu terang kumaha ngakses profil dina Setélan - umum - propil, kuring henteu ngagaduhan profil, sahenteuna nuturkeun rute ieu.

  36.   Alfred cenahna

    Kuring junun masangna, saatos ngaunduh éta kuring otorisasi profil dina setélan teras kuring ngonpigurasi normal! Kuring nyobian pesen ti telepon kuring dina duanana akun sareng éta tiasa dianggo, tapi salaku babaturan dina forum nyatakeun, upami anjeun capé sareng hiji akun, bayangkeun ku 2. Kuring milih ngahapus sareng masang Telegram pikeun ngirim file dugi ka 2 g sareng g. Éta langkung mangpaat

    1.    Sandra Tobon cenahna

      Halo Alfredo, saatos sabaraha lami nyobian anjeun tiasa masangkeunana? Naon waé koméntar pikeun dipasang? dianggo pikeun iphone 9.2 ?. Nuhun kana bantosanana

  37.   Jairo celis cenahna

    Éta salawasna ngahasilkeun kasalahan anu teu tiasa didownload, kuring nganggo ios 9.2 tanpa jailbreak sareng éta henteu jalan. Abdi parantos nyobian masang éta salami 3 jam

  38.   Ismael cenahna

    IPhone 6S kuring henteu némbongan »propil» naha aya anu terang yén éta aya dina rute anu sanés atanapi naha aya anu kedah dilakukeun kanggo nembongan éta? Upami kuring henteu ngaidinan aplikasi éta moal tiasa dipasang. Hatur nuhun.

  39.   Salvador cenahna

    Sasaurang parantos mendakan solusinya, peryogi 2 dinten kanggo nyobian deui, tapi éta damel kasalahan nalika ngaunduh, sapertos seuseueurna, salam ...

  40.   Diegollll cenahna

    Abdi henteu tiasa masang, kuring parantos gaduh aplikasi, kuring lebet Safari sareng teu mendakan “ios.othman.tv, anjeun tiasa ngabantosan abdi?

  41.   Pedro cenahna

    Abdi henteu tiasa masangna. ikon nembongan dina desktop tapi ngaleungit nyalira sareng teu aya anu dipasang

  42.   Miguel Angel Arredondo Salvatierra cenahna

    hanjakalna tétéla éta henteu jalan, éta katingalina pikaresepeun

  43.   Nachete69 cenahna

    Pg "ios.othman.tv" sanés pas kuring ogé, éta ngaluncat ka "vips.othman.tv" sareng ikon na henteu némbongan.
    Aya ideu?

  44.   Rufino cenahna

    henteu dipasang, aya solusina?

  45.   Jhonatan cenahna

    Halaman dimana whatsapp diunduh henteu masihan kuring pilihan. Naha aya anu terang perkawis éta? Abdi henteu tiasa pencét whatsapp 2.