Kumaha cara nganggo timer kamera dina iPad sareng iPhone

timer-ios8-ipad-iphone

Dugi ka datangna ios 8 urang kedah teras-terasan nganggo aplikasi ti pihak katilu supados ngagaduhan fungsi anu kuring anggap dasar sareng anu kedah sayogi dina aplikasi Kaméra iPad / iPhone kanggo waktos anu lami. Salah sahijina nyaéta timer anu ngamungkinkeun urang netepkeun sababaraha waktos sateuacan némbak anu ngamungkinkeun urang pikeun nempatkeun diri pikeun némbongan dina gambar. Tangtosna, hal anu pangpayunna urang lakukeun nyaéta nganstabilkeun alat (smartcover mangrupikeun pangrojong anu idéal pikeun iPad) ku ngabantosan kami dina kasus iPad urang, atanapi ku nempatkeunana dina permukaan anu stabil.

Setel timer kanggo aplikasi Kamera di ios 8

  • Mimiti urang kedah buka aplikasi Kaméra. Sakali kami parantos nga-frame gambar na dimana urang hoyong némbongan sareng kami parantos nga-stabilkeun iPad atanapi iPhone, urang angkat ka ikon jam anu aya di luhur tombol rana.
  • Ikon bakal ditingalikeun tilu pilihan: teu, nyaéta cara éta sacara standar unggal-unggal urang muka aplikasi Kaméra. 3 s, urang bakal milih pilihan ieu upami urang badé nyetél waktos kanggo 3 detik nalika mencét tombol rana. 10 s, pikeun idéal, sabab éta masihan urang waktos cekap pikeun posisi diri sampurna di payuneun kaméra.

timer-ios8-ipad-iphone-2

  • Sakali kami parantos nyetel waktos, pencét dina tombol seuneu sareng countdown bakal ngamimitian dina layar gumantung kana naha kami parantos netepkeun 3 atanapi 10 detik.

Ieu ngan ukur aya, teu aya deui. Kusabab iPad henteu ngagaduhan lampu kilat, urang kedah ngandelkeun pikiran pikeun terang waktos anu parantos urang tilar sateuacan moto. Di sisi anu sanésna, upami urang nganggo iPhone, lampu kilat bakal kedip-kedip sakumaha detik ngalirkeun diatur dugi shot.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.