Kumaha cageur sambungan Bluetooth sareng mobil saatos ngapdet kana ios 8.0.2

blu-iphone

iOS 8.0.2 parantos ngalereskeun sababaraha bug utama sareng anu sanésna henteu pati jelas ku sadayana, dina hal ieu pembaruan parantos nyandak sambungan mobil Bluetooth. Éror ieu parantos dugi ka Forum Apple niatna sabab katingalina mangaruhan rupa-rupa modél iPhone jeung mobil.

Dina waktos ayeuna teu aya solusi gancang atanapi pasti pikeun sadayana. Tapi kuring ngarepkeun éta ngabantosan seueur urang dina kasalahan ieu.

Hiji kecap peringatan sateuacan anjeun ngamimitian: Solusi ieu nyayogikeun anjeun mulangkeun sadaya pangaturan, anu ngahapus sadaya file iWork dina iCloud Drive. Janten émut kanggo nyadangkeun Halaman iCloud, Nomer, sareng dokumén Keynote anjeun sateuacan neraskeun.

Naha anjeun gaduh kasusah kakait iPhone saolah-olah masalahna aya dina waktos ayeuna nelepon waleran, solusina sami. Akses kana rute: setélan > umum > Reset > Reset setelan. Dina titik ieu tuliskeun kecap akses sareng teraskeun.

Cara ieu parantos ngahasilkeun suksés dina kalolobaan kasus, tapi henteu sadayana, janten upami sanés anjeun anjeun kedah ngantosan solusi pasti anu sigana bakal aya update sistem operasi salajengna.

Upami urang mendakan rumus anu sanés pikeun méréskeun masalah ieu kuring bakal ngabéjaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ramliw00 cenahna

    Naha ieu ngan ukur pikeun mobil? Abdi gaduh headset Sony sareng ayeuna tombol kontrol sapertos ngareureuhkeun, maju sareng nelepon / nongkrong / siri henteu jalan ... Mimitina kuring nganggap éta alatan aya ruksakna headphone, tapi éta henteu acan pencét atanapi anu sapertos kitu .

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Sakumaha aranjeunna nyarios éta tiasa dianggo pikeun sistem audio naon waé anu kaluar liwat BT ... naha anjeun parantos nyobian?

  2.   Pepe cenahna

    Ningali naon anu kuring ningali, saur kuring kuring parantos hadé pikeun cicing sareng ios 7.1. Anu ieu henteu masihan masalah.

  3.   ceremé cenahna

    Ieu ngajawabna tapi saatos waktos anu cekap dina kasus kuring dua dinten kalepatan ngulang deui kalayan mobil-gratis mobil ...

  4.   Edu cenahna

    Solusi anu diuji dina audi, mercedes sareng beo .. Éta pikeun ngalakukeun hard-reset ku mencét kakuatan 10 detik + bumi nalika telepon dihurungkeun deui anjeun numbu-gratis sareng dianggo!

    salam

  5.   Jerman cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring di Volvo, hiji-hijina pilihan tina kabutuhan nyaéta pikeun ngaunduh IOS 8 bulistir. Unggal-unggal kuring kurang ngarti kana sial Apple. Bebas-leungeun sanés kersa tapi kabutuhan, sahenteuna dina hal kuring.
    Hiji salam.

  6.   Ana cenahna

    Éta sampurna pikeun kuring saatos ngaleupaskeun alat tina setélan / bluetooth sareng ngaitkeun deui langsung.
    Abdi henteu peryogi ngareset atanapi ngareset setélan.
    Meureun batur bakal ngalayanan ogé.

  7.   Rosa cenahna

    Bluetooth henteu tiasa dianggo pikeun kuring dina beo CK3100 nganggo iPhone 6. Naon anu kuring lakukeun? Kuring gaduh versi ios 8.1.2

  8.   Oscar cenahna

    Kuring ogé ngagaduhan masalah sareng iPhone 6+ ngamimitian mki9000. Éta henteu nyambung sacara otomatis sareng éta henteu maénkeun musik. Aya solusina?

  9.   juanca cenahna

    kanggo kuring, ieu parantos ngatasi pikeun kuring. Kuring parantos nyetél setélan sareng voila !! Kuring nganggo iphone6 ​​sareng kelas mercedes B ti taun 2012.

  10.   Jibril cenahna

    Kuring parantos ngareset na éta henteu jalan mobilna maca kana iPhone tapi henteu nyambung