Kumaha mupus alat dina Disney +

Disney + akhirna sayogi di Spanyol sareng sadayana katalog. Jasa éta tiasa ditingali sakaligus dina 4 alat dina waktos anu sami, kalayan wates 10 alat maksimum anu tiasa diunduh konténna. Upami anjeun ngalangkungan wates éta, kumaha anjeun ngaleupaskeun alat supados anjeun tiasa nambihan anu sanés? Kami ngajelaskeun ka anjeun.

Harepan anu sami ukur émut nalika Netflix badarat di Spanyol, ngaluncurkeun jasa streaming pidéo di Spanyol. Kadatangan Disney + ka Éropa mangrupikeun kanyataan, sareng sadayana katalog na Disney, Pixar, Marvel, Star Wars sareng National Geographic, ogé séri-séri sapertos The Simpsons. Pikeun € 6,99 per bulan (€ 69,99 Upami anjeun milih biaya taunan tunggal) kami gaduh katalog anu éksténsif sareng kamungkinan nembongkeunana dina kualitas dugi ka 4K dina opat alat sakaligus, kalayan maksimal diunduh dina 10 alat. Ieu ngandung harti yén teu aya wates pamasangan, tapi aya alat anu parantos ngaunduh alat. Sacara prinsip ieu sanés janten masalah pikeun pangguna "normal" tapi anu ngabagi akun tiasa ngahontal wates dina sababaraha waktos.

Kumaha cara urang miceun alat pikeun tiasa masang aplikasi dina aplikasi anu sanés? Tina aplikasi éta sorangan teu aya pilihan anu ngamungkinkeun, ogé tina halaman wéb, janten seueur pangguna anu gélo milari cara ngalaksanakeunana. Bener pisan saderhana:

  • Upami anjeun parantos ngaunduh eusi dina alat anu anjeun badé pupus, hapus heula unduhan éta
  • Copot pamasangan aplikasi tina alat éta

Sakali anjeun nuturkeun dua léngkah ieu, rohangan éta bakal dibébaskeun sahingga anjeun tiasa masang aplikasi dina alat sanés. Pasti seueur jalma anu ngabagi jasa sareng jalma sanés mendakan masalah ieu, anu di sisi sanésna gaduh solusi anu rada disumputkeun tapi lumayan saderhana pikeun dilaksanakeun. Ngarasakeun eusi platform sareng émut, Cicing di imah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Dani cenahna

    Warta anu saé pisan! Naha wéb browser bakal diitung salaku alat?

  2.   David cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan: kami 5 jalma, masing-masing gaduh propil, ngabagi langganan Disney +. Hayu urang bayangkeun yén masing-masing 5 anggota akun parantos lebet sareng ngaunduh sareng nyimpen eusi dina 2 alat, jumlahna 10. Tanya nyaéta: henteu tiasa akun diaksés tina alat nomer 11? Atanapi tiasa kontén diaksés sareng ditingali, tapi TEU diunduh sareng disimpen dina alat ka-11 éta? Hatur nuhun!