Kumaha cara ngahasilkeun kecap konci khusus pikeun iCloud

Verifikasi-dua-léngkah-18

Anjeun panginten parantos nguping verifikasi dua léngkah, yén seueur perusahaan anu nerapkeun sababaraha bulan terakhir pikeun langkung ngajagi kaamanan jasa anjeun sapertos Twitter, Gmail ... Hatur nuhun kana kaamanan ieu plus urang tiasa ngajagi tonggongna tina gangguan luar kumargi tanpa alat nganggo aplikasi khusus urang moal tiasa lebet kana jasa, Kuring masihan anjeun conto sareng iCloud, Nalika urang nyobian ngakses iCloud tapi kami parantos ngaktipkeun verifikasi dua léngkah, kode sumping kana iPad anu urang kedah lebetkeun salaku padika kaamanan, terus urang tiasa teraskeun sareng login standar. Upami anjeun henteu hoyong nempatkeun kecap konci anjeun dina aplikasi naon waé, anjeun tiasa ngahasilkeun anu khusus tina Setélan ID Apple.

Kecap akses khusus pikeun iCloud XNUMX-Léngkah Verifikasi

Ok, panyiapan dua léngkah aktip dina iCloud, tapi seueur aplikasi teu ngaoptimalkeun kode na pikeun verifikasi XNUMX-léngkah iCloud, maka kami henteu ngagaduhan pilihan tapi pikeun ngahasilkeun kecap konci khusus pikeun aplikasi, anu bakal dianggo salaku «konci utama», nyaéta, yén urang moal kedah ngalebetkeun kode anu dikirim ku iCloud salaku kaamanan (sabab éta henteu cocog sareng aplikasi) tapi urang kedah ngalebetkeun kecap akses anu ayeuna urang bakal diajar nyiptakeun supados aksés kana login iCloud standar. Hayu urang tingali kumaha urang tiasa ngadamel kecap konci tina jenis ieu:

  • Urang buka appleid.apple.com sareng lebet nganggo data iCloud / App Store kami
  • Kami ngaidentipikasi diri kalayan kode verifikasi dua léngkah, anu bakal sumping kana alat
  • Sakali lebet, pencét «Sandi sareng kaamanan»
  • Pencét dina "Hasilkeun kecap konci khusus pikeun aplikasi"
  • Kami lebetkeun nami aplikasi anu kami bakal nganggo kecap akses ieu teras pencét dina "Generate", Naha urang hoyong namina aplikasi na? Kusabab upami kami henteu badé nyambung deui kana aplikasi éta, urang ngahapus kecap akses supados henteu aya anu tiasa lebet upami kecap konci iCloud kami dipikaterang, sabab urang gaduh verifikasi dua léngkah
  • Kami nyalin kecap akses kana clipboard sareng lebetkeun kana aplikasi anu nyungkeun kami lebet iCloud tapi kami henteu tiasa sabab kami parantos verifikasi dua léngkah diaktipkeun sareng aplikasi na henteu cocog sareng fungsi ieu awan iCloud sareng siap! Urang ayeuna tiasa fungsina leres dina aplikasi.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   magali mejia cenahna

    Abdi resep sadayana anu parantos dilakukeun ku Apple tapi henteu adil yén kusabab aya kasalahan sapertos kaleungitan KTP kuring, alat kuring moal ngalayanan kuring deui