Kumaha carana ngalereskeun masalah batré di ios 8

ios-8-batré

Generasi anyar iPhone sareng versi anyar ios bakal kaluar tapi tungtungna urang sok tungtungna nyarioskeun masalah anu sami: batréna. Kanyataanna nyaéta gumantung kana kumaha urang nganggo smartphone paporit, kadang ampir teu mungkin nepi ka akhir poé. Kuring satru leumpang sadidinten mareuman sareng fungsi (WiFi, Bluetooth, Lokasi ...) sareng langkung seringna kuring milih konfigurasi anu paling diluyukeun sareng kabutuhan kuring, nuturkeun sababaraha tips anu tanpa ajaib ngamungkinkeun anjeun meunang waktos batré Ekstra sahingga ku panggunaan langkung atanapi kirang intensif anjeun tiasa dugi ka akhir poé tanpa masalah, sareng tanpa kaleungitan salah sahiji kaunggulan anu ditawarkeun ku nyandak telepon sapertos iPhone dina saku anjeun. Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng batré, tingali di jero sabab sababaraha naséhat tiasa ngabantosan anjeun.

ios-8-batré-2

Anyar dina ios 8: Pamakéan batre

ios 8 nawiskeun anjeun pikeun pertama kalina sistem anu ngawas panggunaan batré pikeun masing-masing aplikasi anu parantos dipasang, anu bakal ngabantosan kami pisan pikeun terang upami aya anu ngaluarkeun batré urang tanpa disadari. Pikeun ngakses inpormasi ieu anjeun kedah buka «Setélan> Umum> Anggo> Pamakéan batre» sareng di sana anjeun bakal ningali daptar sareng sadaya aplikasi anu dipesen numutkeun konsumsi anu parantos dilakukeun. Inpormasi ti 7 dinten terakhir langkung seueur mangfaat, sanaos inpormasi ti 24 jam terakhir ogé tiasa dianggo upami anjeun kadang-kadang merhatoskeun konsumsi anu kaleuleuwihi sareng hoyong parios éta. Daptar ieu tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun aplikasi mana anu paling seueur, sareng mutuskeun naha anjeun leres-leres meryogikeunana. Upami jawaban na négatip, solusina saderhana: ngaleungitkeunana. Upami aranjeunna diperyogikeun, maka kinerjaana kedah dioptimalkeun.

Titik penting anu tiasa nyababkeun aplikasi pikeun ngicalan seueur batréna nyaéta Ngamutahirkeun latar tukang. Pungsionalitas ieu ngamungkinkeun aplikasi pikeun neraskeun kéngingkeun data sanaos aranjeunna ditutup, sareng jelas éta ngalibatkeun konsumsi batré tambahan. Upami aplikasi anu pang ngonsumsi anjeun parantos diaktipkeun pungsi ieu, analisa naha anjeun peryogi pikeun ngapdet di tukang atanapi henteu, sareng upami anjeun henteu peryogi, pareuman pilihan na. Ménu ieu tiasa dipendakan dina «Setélan> Umum> Pembaruan di tukang».

nu jasa lokasi aranjeunna ogé nyayogikeun bagian penting tina konsumsi énergi iPhone anjeun. ios 8 ogé nawiskeun pilihan pikeun nganonaktifkeunana ngan ukur nalika aplikasi henteu kabuka, sareng ngamungkinkeun aranjeunna ngagunakeunana nalika anjeun mukakeunana. Seuseueurna aplikasi tiasa dianggo sampurna sareng fungsi ieu ngonpigurasi ku cara kieu, naha urang hoyong Facebook nganggo GPS urang nalika éta ditutup? Akses menu "Setélan> Privasi> Lokasi" sareng atur unggal aplikasi saluyu sareng kabutuhan anjeun. Aya aplikasi anu masih henteu nawiskeun pilihan ieu, perlu diperbarui pikeun adaptasi sareng ios 8. Dina ménu anu sami ieu, dina tungtung daptar kami mendakan Layanan Sistem, naséhat kuring nyaéta anjeun nganonaktifkeun sadayana. kecuali salah sahiji «Milarian iPhone abdi", anjeun bakal perhatoskeun pamutahiran anu jelas.

nu widget Éta mangrupikeun fitur énggal penting anu sanés dina ios 8, tapi anjeun kedah nganggo sakedik. Tinggalkeun ngan ukur jalma-jalma anu leres-leres kapaké pikeun anjeun, sabab salian ti nempatan bagian penting tina puseur béwara anjeun, éta ngagambarkeun biaya tambahan anu tiasa anjeun anggo pikeun tugas anu langkung mangpaat. Buka pusat béwara anjeun, buka tab "Dinten" na di handap klik tombol "Édit", ngaleungitkeun anu henteu aya gunana pikeun anjeun.

ios-8-batré-3

Tips mangpaat séjén

Aya tip bonus sanés anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun memeres sakedik batré iPhone anjeun:

  • Kudu aktip teh Wifi teras-terasan scanning kasadiaan jaringan nganggap konsumsi batré anu penting, sareng sacara standar éta ngonpigurasi sapertos kieu. Langkung saé pikeun nganonaktifkeun pilihan ieu, ngamungkinkeun iPhone anjeun nyambung sacara otomatis kana jaringan anu parantos dipikaterang, tapi kedah sacara manual milih anu anyar. Pikeun ngalakukeunana sareng ngahémat batre angkat ka «Setélan> Wi-Fi» sareng mareuman pilihan «Ménta aksés».
  • Ngurangan épék gerakan tina iPhone anjeun salian ti langkung nyaman pikeun panon, éta tiasa ngahemat sakedik batré. Ngaksés ménu «Setélan> Umum> Aksesibilitas> Ngurangan Gerakan» sareng aktipkeun pilihan. Anjeun ngan bakal kaleungitan épék Parallax sareng animasi nalika muka konci, anu numutkeun kuring bahkan mangrupikeun kaunggulan.
  • La Konéktipitas 4G Éta saé tapi upami anjeun henteu sayogi di daérah anjeun, langkung saé pikeun mareumanana. Kanyataan saderhana aktip janten anggap konsumsi tambahan sareng upami anjeun henteu tiasa ngamangpaatkeun éta henteu masuk akal. Anjeun tiasa aksés kana ménu ieu dina "Setélan> Data sélulér".
  • sorotan Mangpaat ieu pisan, utamina nalika anjeun biasa ngagunakeunana, tapi aya seueur elemen anu henteu dipikaresep ku anjeun pisan sareng ku sabab éta anjeun henteu kedah ngaindéks pikeun milarian anjeun. Buka "Setélan> Umum> Pilarian Sorotan" sareng mareuman unsur-unsur anu anjeun henteu butuh yén Sorotan nunjukkeun anjeun dina maluruh anu anjeun laksanakeun.

Tips anu salawasna ngabantosan

Nalika iPhone anjeun henteu sapertos anu kuduna, anjeun ningali éta laun, henteu stabil, atanapi aya hal anu henteu jalan sakumaha mistina, coba balikeun deui. Aya kalan-kalan anjeun bahkan henteu émut iraha terakhir kali mareuman telepon pinter anjeun, sareng soda leutik sok raoseun. Pikeun ngareset iPhone anjeun kedah mencét tombol Bumi sareng Daya sakaligus pikeun sababaraha detik, dugi ka némbongan apel dina layar anjeun.

Éta ogé penting hayu urang jaga batré alat kami. Sanaos batré modéren henteu meryogikeun pangropéa anu kantos disarankeun, muatan anu pinuh teras-terasan mangfaat. Ieu ngandung hartos sabulan sakali atanapi langkung anjeun ngantep iPhone anjeun leres-leres kaluar, dugi ka pareum, teras ngantepkeun ngecas dugi ka kéngingkeun ngeusi batre. Ieu ngabantosan ngagentos batréna sareng mangrupikeun hal anu sering urang hilap dilakukeun.

Nalika euweuh jalan

Upami henteu aya anu ngabantosan sareng batréna masih musibah, tip terakhir ieu tiasa ngabantosan anjeun: balikkeun alat anjeun sakumaha énggal sareng henteu nganggo cadangan. Éta hurung rumit sareng leres éta, tapi pangalaman kuring (sareng anu sanésna sanés) mamatahan éta. Ningkatkeun kana vérsi "gedé" anyar kadang mawa sampah tina vérsi anu lami, sareng ieu tiasa nyababkeun masalah kinerja sareng umur batre anu goréng. Upami anjeun parantos Jailbreak dilakukeun ieu ampir wajib, kumargi jumlah sampah sareng file anu rusak langkung seueur.

Sambungkeun iPhone anjeun ka iTunes, simpen poto anjeun, sareng balikeun alat éta salaku énggal. Pasang aplikasi sacara manual sareng upami anjeun untung seueur di antawisna bakal nyimpen data na di iCloud, ngamungkinkeun aranjeunna gampang dipulut. Anjeun pasti perhatoskeun bédana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

19 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ciroBc cenahna

    Aranjeunna salawasna nyarios yén aya masalah sareng batréna, tapi kami parantos ngahontal titik anu tiasa ngadamel pos kusabab kuring henteu acan ningali aya anu humandeuar, kuring ngalakukeun anu hadé tibatan anu kantos

    1.    Luis Padilla cenahna

      Upami anjeun teu acan ningali aya anu ngeluh, anjeun henteu acan milarian seueur. Tingali kana Twitter, poto sareng koméntar blog sabab aya ratusan keluhan

  2.   Albertito cenahna

    Nganonaktipkeun setélan waktos Otomatis ngahémat seueur batré sareng dina jaringan milih operator anjeun sacara manual ogé katingali pisan !!!
    Sareng nalika aranjeunna ganggu nempatkeun pilihan aktip / nganonaktifkeun dina "pusat kontrol" éta ogé bakal ngabantosan nganonaktifkeun éta gélo sering.

  3.   Yesus Manuel Blazquez cenahna

    Kumaha upami widget Forecas + anu nembongan dina salah sahiji gambar, naha disarankeun? Naha anjeun nganggo lokasi atanapi tiasa ngonpigurasi sareng kota anu anjeun pikahoyong?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Éta jalan ku ngonpigurasikeun kota pikeun anjeun. Éta henteu sampurna tapi dugi ka ayeuna éta anu paling saé anu kuring tingali

      1.    Yesus Manuel Blazquez cenahna

        Hatur nuhun pisan. Abdi nembé ngagaleuh.

  4.   Albertitou cenahna

    Maksad abdi pikeun ngaktipkeun / nganonaktifkeun "lokalisasi" dina pusat kontrol

  5.   Yesus Manuel Blazquez cenahna

    Kabeneran aya nu lasut yén pusat kontrol langkung dikonfigurasi, nambihan sareng ngaleungitkeun jalan pintas ku karesep anjeun.

  6.   Mariano cenahna

    Luis catetan éta saé pisan, anjeun terang yén kuring gaduh iPhone 5s sareng batréna upami nganggo éta kuring tuang énjing-énjing, siang siang kuring gaduh 30% teu aya anu sanés deui, sareng sateuacan ngapdet éta henteu kajantenan kuring, éta ku update anu énggal, kuring badé nyobian sababaraha tip anjeun.

  7.   il signorino cenahna

    Ngalakukeun restart kapaksa terminal (mencét tombol aktip / tombol sayaga sareng tombol mimitian salami sapuluh detik) henteu disarankeun, kecuali upami telepon parantos hurung atanapi henteu hurung. Ieu tiasa nyababkeun kasulitan dina waktosna. Anu disarankeun ku IS ti waktos ka waktos nyaéta mareuman iPhone sareng ngaktipkeun deui. Salila mareuman sareng ngamimitian, sistem operasi ngalaksanakeun prosés anu tiasa ningkatkeun kinerja upami urang ngalaman masalah.

  8.   héjo kidul cenahna

    Sialan 2% unggal 6 menit dianggo. Éta babari. Kuring datang pikeun ngamuatna 3 kali sapoé sareng kami parantos nyeret ti saprak beta 5 tina iOS 8.

    Pokokna kuring ningali panyimpangan pikeun kedah milari trik, ngaktipkeun sareng nganonaktifkeun jasa supados henteu kedah sangsara hal anu urang henteu kedah sangsara, leres.

    1.    Mariano cenahna

      Kaleresan anjeun leres tapi hég lapisan anu henteu kedah saderhana janten gampang pikeun aranjeunna pikeun mindahkeun sadaya modél, naha éta dianggo pikeun aranjeunna? Kuring henteu terang haha ​​kuring henteu terang nanaon tentang ieu, tapi kusabab kuring mésér iPhone munggaran kuring, anu 3, éta pertama kalina kuring kajantenan, éta henteu kantos kajantenan kuring, sareng kuring maca éta kajadian ka seueur jalmi sareng kuring sesah percanten, hahahaha ayeuna kajantenan kuring, abdi percanten yén aranjeunna bakal ngatasi éta ngarangkul dulur sareng kasabaran, urang teu ngagaduhan pilihan anu sanés.

  9.   Nestor cenahna

    IOS henteu kantos janten hébat. Sakedik pisan éta parantos ngamuat seueur aplikasi, wassap henteu jalan, anu sanés khusus pikeun padamelan kuring ogé, wifi henteu jalan ... Kuring parantos malikkeun tapi iOS 8.0 masih OS sareng masalah-masalahna tetep. Saran diapresiasi sanaos sigana kuring bakal dikirim ka jasa téknis.

  10.   Eliel cenahna

    Nurunkeun kacaangan layar janten 20% ngahémat batré

  11.   Harry cenahna

    halo Kuring gaduh iPhone 5s anu kuring mundut ti pihak katilu sareng kuring nempatkeun tombol icloud sareng iTunes sareng sadayana anu normal tapi masalah anu kuring pendakan nyaéta batréna meakeun langkung gancang tibatan normal !!, anjeunna masihan ka kuring nganggo ios 8.0.2 XNUMX, Éta ngajantenkeun kuring hoyong mulangkeunana tapi kusabab éta sanés milik kuring ngagaduhan kasieunan yén akun jalma ieu atanapi anu sateuacanna bakal kaluar upami éta ngalangkungan sababaraha tangan…. Langkung saé upami kuring ngagentos batré sareng anu énggal?? ... naha éta bakal ngajawab masalah? atanapi kuring kedah mulangkeun deui salaku pabrik, naon anu anjeun nyarankeun ??, salam

  12.   Harry cenahna

    dina setélan - umum - panggunaan batré - Kuring ningali yén layar utama / konci parantos dianggo (atanapi nganggo) 40%, sigana kuring éta seueur, leres?, atanapi panginten éta normal….

    1.    Miguel cenahna

      Naha anjeun mendakan solusina? Éta ogé kajantenan kuring.

  13.   Liverr25 cenahna

    Tenang susu anjeun! Aranjeunna lulus!

  14.   Lluis cenahna

    Bener upami anjeun ngagaduhan masalah batré sareng kuring mastikeun. Dina tautan ieu anjeun tiasa ningali yén Apple ngaku yén aya kaulinan Iphone 5 anu ku penjualan tiasa janten sababaraha juta telepon anu sigana lepat. Naséhat kuring nyaéta sanajan anjeun nempatkeun nomer sareng ngajawab yén éta henteu aya dina daptar, aranjeunna ngarobahna ka kuring saatos tés sareng dua kolega ogé. https://www.apple.com/es/support/iphone5-battery/