Kumaha aksés ka stiker WhatsApp

WhatsApp

Akhirna saatos sababaraha dinten dikabarkan ieu tiasa sumping stiker resmi dina obrolan aplikasi WhatsApp, perusahaan nembé ngaluncurkeun pilihan ieu pikeun pertama kalina dina vérsi resmi aplikasi janten anjeun ayeuna tiasa ngirim sareng nampi stiker ieu.

Mimitina berita ieu khusus pikeun pangguna anu parantos masang versi béta, tapi ayeuna pilihan stiker ieu parantos sayogi dina aplikasi anjeun sanaos kami henteu aya dina vérsi béta ieu. Dina hal ieu teh Versi dimana stiker na némbongan nyaéta vérsi anyar 2.21.110.15 tina aplikasi.

Kumaha aksés ka stiker WhatsApp

Cara anu paling gampang pikeun kéngingkeun stiker ieu nyaéta ngalaksanakeun léngkah ieu. Kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngalebetkeun obrolan, pencét dina muka téks teras pencét dina kotak leutik dina bentuk folio anu nembongan dina palang. Ayeuna urang klik sareng GIF animasi pastina bakal muncul, sabab di handapeun Gifs ieu kami pencét deui dina halaman teras pencét dina simbol +. Ayeuna urang gaduh sadayana stiker anu sayogi pikeun diunduh.

stiker-WhatsApp

Dina gambar di luhur anjeun tiasa ningali sacara rinci pisan léngkah-léngkah anjeun kedah nuturkeun pikeun ngaksés stiker dina gambar anu kadua anjeun tiasa ningali panah hideung anu mangrupakeun léngkah kadua. Sakali anjeun aksés kana stiker, anjeun tiasa ngaunduh ku mencét panah alit anu nembongan di sisi katuhu sareng ningali stiker anu parantos anjeun unduh dina pilihan "stiker kuring".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   teban cenahna

    Dina halaman ieu, kumaha anjeun nganggo internét exploerer XD? Fungsi stiker dina whatsaap parantos umum sababaraha bulan.