Kumaha ngakses riwayat milarian iPhone tina iPad

Safari-browser

Versi operasi tina sistem operasi pikeun iDevices anu henteu acan ngahontal sabulan hirup dina alat kami langkung seueur masalah tibatan anu dipikahoyong pikeun seueur pangguna. Mudah-mudahan yén pembaruan utama anu munggaran, kalayan nomer 8.1, sacara umum bakal méréskeun sadaya masalah anu kaserang ku pangguna sareng ogé bakal ngabantosan nambihan sababaraha alat kalayan versi anyar ieu dipasang, anu dina sababaraha bulan ka pengker sigana stagnan.

Dinten ieu kami bade mairan salah sahiji kemungkinan anyar anu ditawarkeun ku ios 8 numana integrasi iPhone sareng iPad parantos digabungkeun. Sakali Yosemite sayogi dina Mac (dijadwalkeun pikeun bulan Oktober ieu), integrasi antara tilu alat Apple bakal total, sabab seueur pangguna anu ngarepkeun. Upami kami pangguna iCloud, kami tiasa ngonpigurasikeun panyungsi kami pikeun nunjukkeun ka kami maluruh anu parantos dilakukeun dina alat sanés anu aya hubunganana sareng ID Apple anu sami.

Tembongkeun riwayat iPhone dina iPad

aksés-milarian-sajarah-iphone-ti-ipad-2

  • Mimiti urang kedah sumping Setélan> iCloud sareng aktipkeun tab Safari dina kadua alat eta, upami henteu urang moal tiasa konsultasi kana pamilarian anu dilakukeun dina alat sanés anu pakait sareng akun anu sami.
  • Sakali kami parantos ngaktipkeun tab Safari dina iCloud, urang kedah angkat kana pangotéktak iPad urang.

aksés-milarian-sajarah-iphone-ti-ipad

  • Pencét dina sudut katuhu luhur pikeun muka tab anyar sareng urang geser kana handapeun layar dimana dina judul iPhone XX, (dimana XX mangrupikeun nami iPhone kami, upami henteu, urang gaduh adat ngabaptis iPhone kami sareng nami nami urang, tibatan nami iPhone kami bakal muncul) anu dipilarian ku kami kaluar bakal muncul dina iPhone urang.

Upami, di sisi anu sanésna, kami hoyong terang pamilarian anu parantos kami laksanakeun dina iPad kami, urang kedah milarian bagian anu sami dina panyungsi Safari iPhone.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.