Kumaha carana ngaksés setélan Hyperlaps anu maju sareng nyatet dina 1080p

Hyperlaps-Lab2

Aplikasi Hyperlapse anyar Instagram nyiptakeun ngajentul pidéo gancang Hatur nuhun kana stabilisasi parangkat lunak anu dibawa ku aplikasi, éta ngarékam pidéo anu dipercepat anu tadina teu mungkin tanpa tripod.

Anu ngabédakeun stabilisasi iPhone 6 sareng anu kalebet dina sistem nyaéta parangkat lunak anu ngajantenkeun Rekaman hyperlaps lancar pisan, bahkan ngingetkeun tampilan pilem. Aplikasi ogé nyayogikeun langkung seueur pilihan sareng setélan ogé pilihan pikeun ngarékam kana 1080 p.

Menu maju ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun poténsial lengkep iPhone ngamungkinkeun pikeun ngaluyukeun sagalanaTina resolusi rékaman, tingkat pigura, pilihan multiplier gancang, bahkan tingkat sora.

Hyperlaps-Lab

Rute tina aksés ka menu canggih:

  1. Buka aplikasi hyperlapse
  2. Pencét dina layar opat kali ku opat ramo (éta tiasa nyandak sababaraha nyobian).
  3. Pikeun ngaluyukeun résolusi ka 1080p anjeun kedah pencét dina resolusi sareng éta bakal robih tina 720p ka 1080p.
  4. Aktipkeun Hyperlapse EXTREME, anu nambihan multiplier laju 24x sareng 40x.
  5. Saluyukeun sesa pilihan numutkeun ka kabutuhan anjeun.
  6. Pencét Ok. Hyperlaps-Lab3

Aya seueur setelan dina pilihan Labs, sareng aplikasi éta nyalira nawiskeun kami a bantosan terakhir nalika urang hoyong ngulang deui pangaluyuan. Dina tungtungna urang ningali pilihan «Salin tingkat sora kana clipboard»Anu ngamungkinkeun urang pikeun muka aplikasi catetan sareng pencét pikeun ngagunakeun setélan, ieu anu kuring kéngingkeun ngalaksanakeun léngkah ieu:

{"EditBucketIn": 0.035,
  "NewHyperlapseSelect": 0.25,
  "Speed1x": 0.05,
  "DeleteHyperlapseEvap": 0.05,
  "Speed6x": 0.06,
  "Speed12x": 0.05,
  «SelfieFlipTone»: 0.175,
  "Speed10x": 0.0625,
  "SaveDeleteCrossUp": 0.1625,
  "SaveDeleteCrossDown": 0.1,
  "HyperSelectUp": 0.2,
  "SelfieFlipPurr": 0.143,
  "Speed4x": 0.06,
  "Speed8x": 0.055,
  "EditBucketOut": 0.04,
  "ExposureLock": 0.2,
  «CheckMarkRise»: 0.36,
  "NuxMusicEndTag": 0.25,
  «CheckMark»: 0.1125,
  "LightWarningOff": 0.05,
  "RecordStart": 0.8,
  "SaveForEditingSelect": 0.1,
  "RecordStop": 0.35,
  "SaveToCameraRollSelect": 0.2,
  "Speed2x": 0.06,
  "DeleteHyperlapseSelect": 0.25,
  "LightWarningOn": 0.05,
  "EditBucketSelect": 0.25,
  "HyperSelectDown": 0.2,
  "HyperFlipTone": 0.16,
  «SelfieSelectUp»: 0.2,
  "SelfieSelectDown": 0.2}

Sakumaha anjeun tiasa ngaapresiasi henteu ngan ukur nyalin setélan audio, janten tiasa janten sumber pikeun anu sering ngagunakeun pilihan anu maju.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sebas cenahna

    moooola!, hatur nuhun Carmen

  2.   Mori cenahna

    Ole !!!!!!
    Gracias!
    Sareng naon kanggo kalibrasi modéren?

  3.   Anibal cenahna