Kumaha carana ngaktipkeun fungsi PiP (gambar dina gambar) aplikasi YouTube dina ios

Modeu Gambar-gambar (PiP) dina Youtube

Kagunaan iPhone sareng sistem operasi ios na ditingkatkeun kalayan dileupaskeun fitur anyar taun ka taun. Salah sahiji kaluaran konsép anu paling penting pikeun ios nyaéta gambar dina gambar atanapi modeu PiP (gambar dina gambar). Éta mangrupikeun overlay elemen tina aplikasi anu béda atanapi panganteur sistem kalayan tujuan ningkatkeun multitasking. Fungsi ieu penting pisan dina iPadOS tapi ogé di ios anu diidinkeun nyieun multitasking nyata antara aplikasi. Nanging, sababaraha perusahaan henteu acan ngaluncurkeun mode PiP sacara global. Kanyataanna, YouTube parantos ngaktipkeun periode uji coba pikeun fungsina, kami nunjukkeun cara ngaktipkeunana.

Upami anjeun pangguna YouTube Premium, ayeuna anjeun tiasa nyobian modeu PiP dina ios sareng iPadOS

Kalayan mode gambar-di-gambar, anjeun tiasa nonton pidéo YouTube dina pamuter mini nalika nganggo aplikasi sanés.

Cara ngagunakeunana: Nalika ningali video, gesek ka luhur (atanapi pencét tombol bumi) pikeun nutup aplikasi sareng nonton konténna dina pamuter mini.

Dina Juni, YouTube ngumumkeun yén éta bakal ngajalankeun modeu PiP sadunya, tapi laun. Naon deui, ngumumkeun yén fitur éta sanés fitur mayar dina langganan Premium, anu mangrupikeun lega pikeun sadaya pangguna anu henteu ngalanggan program ieu. Nanging, dua bulan ka hareup fitur éta henteu ngahontal seueur pangguna sareng katingalina yén perusahaan masih badé nunda peluncuran global.

Gambar dina Gambar dina Youtube pikeun ios

Ayeuna Youtube ngamungkinkeun pangguna Premium na pikeun ngaktipkeun fitur dina alat ios na. Pikeun ngalakukeunana, aranjeunna kedah ngalebetkeun halaman wéb resmi jasa dina fungsi ékspérimén. Bagéan ieu daptar sadaya fitur anu diuji sareng pangguna Premium tiasa nyandak kauntungan ku mayar langganan. Upami urang geser, urang ningali fungsina: Gambar dina Gambar pikeun ios.

Upami anjeun gaduh langganan, tombol bakal némbongan pikeun ngaktipkeun pungsi dina aplikasi ios sareng anjeun bakal langsung modeu PiP diaktipkeun. Pikeun mariksa éta, cukup muka pidéo sareng gesek ka luhur atanapi pencét tombol Imah pikeun ngakses papan luncur. Dina waktos éta, modeu gambar-di-gambar bakal diaktipkeun sareng pidéo anu diputer bakal muncul dina hiji juru layar. Dina video éta kadali kanggo muter / reureuhan teras ka payun / mundur bakal némbongan. Pikeun mulang ka YouTube, cukup lebetkeun aplikasi atanapi pencét dina video anu diminimalkeun.

Fungsi dina tés bakal sayogi dugi ka 31 Oktober kanggo pangguna Premium sareng hungkul pikeun aplikasi Youtube dina ios. Sigana mah modeu PiP pikeun iPadOS kedah ngantosan sakedik deui.

YouTube (Tautan AppStore)
YouTubebebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.