Kumaha Aktipkeun Handoff dina Mac lami Anjeun sareng Alat Aktipitas Kontinuitas

Alat Aktipitas Kontinuitas

Sanaos dina blog urang kami parantos nyarioskeun sababaraha waktos ngeunaan fungsi Apple anyar, anu parantos dileupaskeun sareng ngaleupaskeun ios 8 sareng Mac OS X Yosemite; Handoff, leres yén sababaraha pangguna parantos ngalaporkeun masalah nalika nyambungkeun alat anu sanés pang anyarna dina pasaran. Sanaos sakapeung biasana kajantenan yén aranjeunna janten luntur sareng henteu cocog sareng berita, sakumaha anu kajantenan kana iPhone 4 anu henteu diénggalan deui ka ios 8, saleresna mah éta panginten sanés masalahna, sareng éta sababna urang hoyong ngabantosan anjeun upami anjeun hoyong aktipitas Handoff aktip sadayana.

Hal kahiji anu anjeun kedah terang nyaéta aya program anyar anu disebat Alat Aktipitas Kontinuitas anu ngajantenkeun sadayana prosés gampang pikeun anjeun. Saatos luncat kami bakal nunjukkeun link download, ogé sababaraha pitunjuk anu anjeun kedah nuturkeun. Nanging, sapertos dina kasempetan anu sanés kami sacara lengkep ngalemahkeun pemula pikeun ngalakukeun parobihan anu tangtu anu tiasa nyababkeun masalah, dina waktos ieu, sadayana bakal dijelaskeun saléngkah-saléngkah dina layar anjeun pas anjeun muka aplikasi. Janten anjeun tiasa ngagaduhan Handoff dina Mac bahkan dina Macs lami.

Sumberdaya anu ngamungkinkeun aktipkeun Handoff dina Mac lami anjeun, Alat Aktipitas Kontinuitas, tiasa diunduh sacara gratis gratis tina Github. Kami parantos ngantunkeun tautan éta pikeun anjeun tiasa aksés sareng ngalampahkeunana. Sacara prinsipna, alat éta bakal dianggo sareng sadayana Mac, sanaos kedah diémutan yén masalah anu fungsina henteu diaktipkeun nyaéta anu langkung lami henteu nganggo dukungan asli pikeun Bluetooth 4.0, sareng di mana sambunganna bakal gagal. Éta persis "bug" anu alat ieu bakalan ngalereskeun.

Nanging, sanaos alat Continuity Activation mangrupikeun penemuan anu saé, diperhatoskeun yén henteu mungkin pikeun ngagunakeunana tanpa langkung seueur pikeun sadaya Mac. Sanaos dina prinsipna éta bakal ngatasi masalah dina anu diluncurkeun dina pasaran ti saprak 2008, éta henteu ngalakukeun éta upami Kami kakurangan sumberdaya hardware dina unit kami anu diperyogikeun Handoff dianggo rupa. Janten, di handap ieu, kami nunjukkeun naon parobihan fisik anu anjeun kedah tambihan, salian ti ngaunduh alat anu protagonis dina tulisan kami dinten ayeuna pikeun tiasa ngaraosan fungsionalitas anyar:

Syarat neraskeun

Dina iPhone Aktualidad kami parantos parantos nyarioskeun dina kasempetan anu sateuacanna ngeunaan kabutuhan parobihan anu diperyogikeun ku sababaraha urang Komputer Mac anu langkung lami pikeun damel sareng Handoff. Nanging, dina daptar éta kami leungit sababaraha modél anu mimitina dipiceun justru sabab parantos lami aya di pasar. Ayeuna tétéla yén kami tiasa ngajantenkeun aranjeunna cocog, sanaos sakumaha anu parantos kami carioskeun ka anjeun dina éta, éta ngagaduhan harga.

Salaku tambahan kana harga anu anjeun kedah mayar pikeun parobihan parangkat keras, penting anjeun terang yén sadaya prosés ieu ngagaduhan résiko, utamina upami anjeun henteu nganggap anjeun ahli dina lapangan. Janten anu pangsaéna nyaéta milari spesialis anu saé anu bakal ngajamin padamelan anu saé. Sanaos salah sahiji komputer anu urang carioskeun tiasa aya garansi pikeun waktos anu parantos kalangkung ti saprak ngagaleuh, leres upami aya anu lepat, éta panginten moal aya deui. Janten langkung saé aman tibatan hapunten. Moal kitu kusabab hoyong Handoff kami tungtungna bakal tinggaleun tanpa laptop.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose A. Navarro cenahna

    Teu aya tutorial dina basa Spanyol?
    sabab pas kuring muka program éta naroskeun kecap akses ka kuring ...

    1.    eureun cenahna

      anjeun kedah nempatkeun kecap akses administrator anjeun, kecap konci anu anjeun anggo pikeun masang aplikasi. Abdi parantos nyobian.

  2.   eureun cenahna

    Éta kajadian ka kuring. Sareng sakumaha kuring kantos maca, anjeun kedah nempatkeun kecap akses pikeun id apel anjeun, tapi éta moal ngantep kuring nyeratna.

  3.   MBerry cenahna

    Daptar sareng séri papan Bluetooth sareng Wifi anu dianggo salaku gaganti dina unggal komputer, iMac, MacBook sareng sajabana bakal janten idéal.

  4.   eureun cenahna

    Kuring kedah nyarios yén kuring masihan kasalahan, éta mangrupikeun MacBook pro pertengahan taun 2010

    1.    Gambar placeholder Cristina Torres cenahna

      Upami anjeun perhatoskeun, justru modél anjeun peryogi kartu WiFi anu anyar. Salam !!

  5.   Phyto cenahna

    Éta ngawartoskeun kuring yén iMac 2010 abdi henteu cocog, kuring kedah ningkatkeun kartu BT, hayu, abdi kaluar tina Handoff ...

  6.   Victor cenahna

    Hayu urang tingali: Kuring parantos masang tambalan tanpa masalah dina MacBook Air Mid 2011 anu, numutkeun daptar, kompatibel. Bluetooth LT ayeuna diaktipkeun (henteu sateuacanna), sareng ogé versi LMP nyaéta 0x6, tapi dina System Preferensi - Umum, kuring TEU ningali kotak centang naon waé pikeun ngaktipkeun / nganonaktipkeun Handoff, anu TEU tiasa dianggo pikeun kuring. Sababaraha pitunjuk?