Kumaha carana ngaktipkeun Hei Siri! dina iPhone sareng ios 8

hé-siri

Pasti seueur pembaca urang anu parantos ngamangpaatkeun fungsina Hei Siri! sareng ios 8. Tapi ningali yén dinten ayeuna mangrupikeun dinten ageung pelepasan ios 8.1, sareng seueur pisan anu sanés moal terang yén éta aya, dinten ieu kami hoyong nyaritakeun kumaha anjeun tiasa ngaktipkeunana, sareng ngajantenkeun Siri sayogi pikeun anjeun tanpa ngagaduhan anu sanés. pikeun ngalakukeun pikeun ngawartosan anjeun. paréntah sora. Janten upami anjeun teu sabar ningali kumaha telepon anjeun ngupingkeun anjeun tanpa némpél konci naon waé, perhatoskeun.

La Hei pilihan Siri!, sahenteuna pikeun momen éta henteu datang sacara standar. Sanaos hal-hal tiasa robih ku diluncurkeun iOS 8.1 dinten ayeuna, pikeun ngagunakeun paréntah anu ayeuna kawéntar, anu pikeun sabagian mangrupikeun salinan Ok, Google dina Android, anjeun kedah buka tab Setélan, teras milari Siri. Dina submenu ieu anjeun ngagaduhan pilihan pikeun ngaktipkeun Siri, sareng nalika anjeun kaluar, anjeun kedah langsung ningali kumaha asistén vokal ngamungkinkeun anjeun komunikasi sareng éta tanpa kedah mencét nanaon.

Kaleresan nya éta pikeun seueur pangguna, pilihan ieu henteu hartosna nanaon robih dina panggunaan terminal anjeun, tapi pikeun anu sanés, éta parantos ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngahasilkeun produktipitas ku parantos ningkat pisan pamahaman bahasa na ngamungkinkeun aranjeunna ngalakukeun ampir sadayana kalayan ukur paréntah sora. Sareng kami terang yén seueur pangguna cicing di handap ios 8, sareng dinten ayeuna aya berita sareng ios 8.1, anu paling teu terang panginten tiasa mendakan deui salah sahiji kualitas anu sanaos parantos lami aya, atanapi aranjeunna henteu terang yén éta aya, atanapi aranjeunna henteu ngamanpaatkeun éta sabab henteu acan merhatoskeun cukup dina waktu bubuka.

Naha anjeun rutin nganggo Hei paréntah Siri? Naha saur anjeun éta manpaat, atanapi éta ngan ukur salah sahiji fungsi éta pikeun pamér sélulér anjeun sareng anu sanés?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   iLuis D (@ iscaguilar2) cenahna

    Halo cristina dina postingan anjeun anjeun kedah masihan koméntar yén yén éta tiasa dianggo hé siri terminal kedah dihubungkeun sareng listrik kusabab éta nyéépkeun batréna, di sisi anu sanés dipegatkeun tina kakuatan, anjeun kedah lebet normal ka siri teras bari aktip nelepon anjeunna hé siri. Salam sareng sakali deui ngalengkepan inpo

  2.   Milton diaz cenahna

    Halo, dinten anu saé, nalika ios 8 kaluar, kuring dipasang sareng mimitian nganggo siri nganggo kabel listrik anu nyambung sareng dugi ka aya sadayana anu saé, teras kuring maca éta nganggo HEY SIRI tanpa nyambung, iphone kedahna diaktipkeun, Sareng éta ogé dianggo keren, maka kuring henteu nganggo deui, sareng ayeuna nalika kuring hoyong nganggo HEY SIRI deui, éta henteu tiasa dianggo deui sareng iPhone anu diaktipkeun, tapi nganggo kabel listrik.
    Kuring nembé masang ios 8.1, nganonaktipkeun sareng ngaaktifkeun deui SIRI sareng éta masih sami.
    Abdi gaduh Iphone 5, naha éta sababna?
    Nuhun kana bantosanana.

  3.   yawz cenahna

    ngadeteksi salinan kana modeu gampang google (ok google ayeuna)

  4.   Biruang Yahudi cenahna

    Sanés jalma-jalma bodo. Pas anjeun maénkeun pilihan telepon, anjeun bakal mendakan éta. Salaku tambahan, inpormasi tulisan éta henteu leres. Hei Siri bakal dianggo dina basa Inggris nganggo telepon kana basa Inggris, tapi dina basa Spanyol anjeun kedah nyarios Hei Siri. Kalayan Hei éta henteu jalan.

  5.   Fernando cenahna

    siri henteu muncul dina iphone 5s kuring