Kumaha carana ngaktipkeun Activation Lock di Apple Watch

Apple-Watch-Review-01

Lock Activation parantos janten sateuacanna anu saé pikeun kaamanan alat sélulér urang. Sistem ieu hartosna yén upami anjeun kaleungitan iPhone atanapi iPad, atanapi anu nyolong éta, aranjeunna moal tiasa ngareset deui sabab aranjeunna peryogi nami pangguna sareng kecap akses iCloud anjeun pikeun ngalakukeunana. Bahkan parantos ngabantosan pikeun ngirangan maling alat-alat ieu kusabab henteu gampang pikeun ngajual alat-alat ieu saatos urang terang ngeunaan sistem kaamanan ieu. Teu kahartos Apple henteu nambihan pilihan ieu ka Apple Watch nalika diluncurkeun, tapi kumargi watchOS 2.0 sayogi urang tiasa ngaktipkeunana sahingga tiasa nganggo konci aktivasina dina jam tangan urang. Kami ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun éta.

Ngan ukur dina ios 9 sareng nontonOS 2

Pikeun tiasa ngaktipkeun konci aktivasina perlu pikeun ngapdet Apple Watch kami ka watchOS 2.0, anu gampang pisan dilakukeun ngalangkungan aplikasi "Lalajo" kanggo ios. Tapi éta ogé mangrupikeun sarat penting yén anjeun ngagaduhan ios 9 dipasang dina iPhone anjeun, sabab upami henteu anjeun moal tiasa ngamutahirkeun ka watchOS 2 dina Apple Watch anjeun. Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun nyaéta ngamutahirkeun iPhone anjeun ka ios 9 teras ngapdet Apple Watch anjeun ka watchOS 2.

Konci-aktivasina-Apple-Watch

Ngaitkeun akun iCloud anjeun sareng Apple Watch

Léngkah ieu dilakukeun salami konfigurasi awal jam tangan nalika ngaitkeun kana iPhone anjeun, tapi upami anjeun henteu ngalakukeun éta, éta henteu pernah ngaraos cek parios éta. Buka aplikasi "Lalajo" dina iPhone anjeun sareng handapeun "Umum> Apple ID" tingali naha akun anjeun aya hubunganana. Upami pilihan "Login" nembongan (sapertos dina gambar), éta henteu acan aya hubunganana. Pencét kana pilihan éta sareng lebetkeun kecap akses iCloud anjeun. Nalika akun anjeun ngan ukur némbongan dina layar, tanpa tombol salajengna, maka akun anjeun pakait.

Milarian Iphone kuring

Hurungkeun Pilarian iPhone Kuring

Konci aktivasina Apple Watch aya hubunganana sareng iPhone. Boh anjeun aktipkeun duanana atanapi sanés. Kituna anjeun kedah mastikeun yén anjeun parantos ngaaktipkeun. Buka menu Setélan> iCloud> Milarian iPhone abdi sareng parios yén pilihan "Leres" diaktipkeun. Upami teu kitu, aktipkeun. Bewara éta bakal muncul yén éta ogé bakal diaktipkeun dina Apple Watch anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.