Kumaha ngaktipkeun pesen téks ti Mac anjeun

sms keun

Salah sahiji novelty anu diwanohkeun ayeuna di ios 8.1 nyaéta kamungkinan ngirim sareng nampa talatah téks konvensional ti urang Macs, nyaéta, urang tiasa ngolah pesen sareng kontak sanés tina komputer sanaos éta henteu ngagaduhan alat Apple. Pikeun ieu anjeun kedah OS X Yosemite dipasang dina Mac anjeun (sayogi ti minggu kamari di Mac App Store) sareng ios 8.1.

Pilihan ieu sayogi nalika usum panas pikeun pangguna anu ngagaduhan béta pribadi ios 8 sareng béta umum OS X Yosemite dipasang. Nanging, Apple mutuskeun pikeun nganonaktifkeunana dina rilis resmi ios 8 bulan kamari sareng ngantosan dugi ka rilis akhir iOS 8.1 pikeun ngaktipkeun deui. Upami anjeun badé ngamimitian pikeun ngirim sareng nampi SMS tina Mac anjeun Dinten ayeuna, anjeun kedah ngaktipkeun pilihan anu saluyu tina iPhone anjeun. Kami ngajelaskeun léngkah anjeun kedah nuturkeun pikeun ngalakukeun ieu.

sms ios 8.1

Mimiti anjeun kedah angkat, ti iPhone, ka Setélan- Pesen- Neruskeun Pesen Téks. Mac anjeun anu ngonpigurasi sareng akun iCloud anu sami bakal muncul di ditu. Upami anjeun gaduh sababaraha tim anjeun tiasa ngabédakeun éta ku nami anu saluyu. Aktipkeun anu anjeun kedah anggo pikeun ngirim sareng nampi talatah téks (tetep émut yén anjeun kedah gaduh Mac anjeun gampang pikeun ngaktipkeunana langsung).

IPhone bakal diurus kirimkeun kode ka Mac anjeun anu bakal ngabantosan anjeun pikeun méré idin ka pamundut. Dina waktos éta anjeun tiasa ngamimitian ngirim sareng nampi SMS tina alat Apple mana waé anu anjeun gaduh. Upami pilihan na henteu langsung muncul dina Mac anjeun, kantun cobian tutup aplikasi Messages sareng muka deui.

Sistem tiasa leres, tanpa gagal, kalayan ios 8.1.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

56 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Salomon barona cenahna

    Nya, hawa MacBook kuring dina pertengahan 2011 teu nampi bewara anu dikirim ti iPhone 6 plus sareng iOS 8.1 kanggo SMS, nyatana kuring nampi telepon tapi kuring henteu tiasa ngalakukeun éta sanaos parantos ngonfigurasi akun sareng login anu sami.

    1.    Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring sapertos anjeun, kuring gaduh Macbook Pro ti pertengahan 2012 sareng iPhone 5s

  2.   Oscar cenahna

    hal anu sami kajadian ka kuring dina imac sareng iphone 5s

  3.   Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

    Kuring réngsé ngarengsekeunana, masalah kuring éta sanés di FaceTime atanapi di iMessage kuring ngagaduhan nomer sélulérna, kuring ngan ukur ngagaduhan Apple iD anu henteu dianggo, nalika ngonpigurasikeun nomer sélulér anu dianggo pikeun kuring anu munggaran.

  4.   JON ANDONI cenahna

    kawas euweuh kode kaluar

  5.   Chev chelios cenahna

    🙁 Sanés buku mac abdi pro 2013 iphone 5s 🙁

  6.   Chev chelios cenahna

    hatur nuhun babaturan 😀 ngan ukur nambihan nomer anjeun ka mac

  7.   Jose cenahna

    Kuring henteu kéngingkeun kode dina Mac dugi ka kaluar tina aplikasi Messages dina Mac teras nyambungkeun deui.

    1.    hansxnumx cenahna

      sareng kumaha anjeun ngonfigurasi nomer dina mac anjeun

  8.   Jasiel cenahna

    Nya, éta tiasa dianggo pikeun kuring sareng sampurna dina mac kuring ti pertengahan 2012 sareng iphone 5s.

  9.   Jose cenahna

    Anjeun kedah ngirim SMS ka sérver Apple, janten diaktipkeun nganggo nomer sélulér, tapi saatos pembayaran SMS na sumping ka anjeun.

    1.    Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

      Bener, éta sababna kuring henteu ngagaduhan nomer anu dikaitkeun sareng imessage, sabab kuring salah sahiji jalma anu ngahanca 0 dina unggal pembaruan sareng henteu nempatkeun salinan anu unggal-unggal kuring kedah ngalakukeun aktivasina janten sms.

      1.    daniel rodriguez glez cenahna

        Dina iphone 4 kuring ti perusahaan criket kuring bawa ka Mexico sareng aktipkeun dina unefon tapi éta moal ngantep kuring ngirim pesen sareng upami kuring nampi

  10.   Rodrigo cenahna

    Kumaha cara nambihan nomer kana mac? dimana éta dilakukeun?

    1.    Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

      Anjeun kedah ngonpigurasikeunana dina FaceTime sareng iMessage di terminal, sakali waé éta dihubungkeun sareng apel id anjeun sareng sacara otomatis dikenal ku Mac.

  11.   Pablo cenahna

    Halo, kuring ti Argentina sareng pilihan na henteu muncul dina pesen pesen téks anu diteruskeun. Naon anu tiasa janten?

    1.    rafa cenahna

      Hai Juan, kuring parantos ngonpigurasi FaceTime on Mac (2011) kalayan id étang (éta parantos dikonfigurasi ku nyalira) sareng kuring ogé ngonpigurasi dina iPhone 5. Konéktipitas tiasa dianggo sampurna tapi kuring henteu ngagaduhan sms pikeun ngaktipkeunana. !!!!!!

      1.    Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

        Halo Rafa, kuring ngabayangkeun yén dina iPhone 5 anjeun bakal ngagaduhan nomer telepon anu ngonpigurasi pikeun imessage

        1.    Rafa cenahna

          Halo Juan Fco, naha anjeun tiasa nyarios dimana kuring tiasa ningali éta. Hatur nuhun. (Abdi pikir kitu)

          1.    Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

            Anjeun tiasa ningali dina Setélan–> Pesen–> Kirim sareng nampa–> Kedah aya id sareng nomer telepon anjeun

  12.   Yosua cenahna

    Kuring ngagaduhan MacBook Pro 2009 sareng iPad mini retina wi-fi, dina dua alat henteu kodeu sumping, atanapi ogé nelepon nganggo operasi operator, kuring parantos nutup sési FaceTime sareng iMessage dina kadua alat sareng éta tetep henteu gawe ...

    1.    Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

      Dina iPhone anjeun parantos ngonfigurasi nomer telepon anjeun dina FaceTime sareng iMessage? Upami anjeun henteu ngagaduhan, éta masalahna, émut yén anjeun kedah nyambungkeun kana jaringan Wi-Fi anu sami

  13.   nikko cenahna

    Juan fco, naha anjeun tiasa ngantunkeun kuring pikeun nempatkeun nomer kuring dina waktos sateuacan mac kuring?.

    1.    Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

      Anjeun kedah ngonpigurasikeunana dina FaceTime tina iPhone anjeun, sareng nalika anjeun ngonpigurasikeunana dina Mac, éta ngan ukur ngakuan éta sabab éta bakal dikaitkeun sareng id anjeun

  14.   Yosua cenahna

    Upami kuring ngagaduhan nomer anu ngonpigurasi tapi ayeuna kuring mareuman iMessage iPhone kuring sareng ayeuna éta henteu diaktipkeun deui ...

  15.   Yosua cenahna

    Abdi peryogi pisan bantosan, iMessage henteu aktip, sareng kuring nampi pesen téks tina nomer anu sanés kalayan simbol, ogé teu mungkin pikeun kuring ngaktipkeun telepon pikeun alat sanés, nalika anjeun ngaktipkeun "tombol" éta otomatis pareum deui .. . Sareng kuring hoyong ngahindar tina ngabentuk deui iPhone ...

  16.   alulil cenahna

    Abdi daptar kanggo anu sami. Kuring tungtungna tiasa ngaktipkeun iMessage tapi kuring henteu tiasa ngarobih nomer ponsel lami abdi. Aya saran anu épéktip pikeun ngarobih na? Salam.

    1.    Mauricio SO (@MauuricioSO) cenahna

      Punten, kumaha anjeun ngatur aktip iMessage? Kuring parantos nyobian tapi henteu tiasa.

      1.    joét cenahna

        Kuring angkat pikeun nganonaktifkeun alat sareng ngaaktifkeun deui, kuring ngagaduhan pesen yén aranjeunna ngeusi batre sareng sadayana hasil, kuring tumaros nganggo iphone 6 sareng IOS 8.1

  17.   Oscar cenahna

    Naha Pesen dikirim dina »héjo« ditagih? atanapi aranjeunna sapertos iMessage?

    1.    Gonzalo cenahna

      alat tina iphone atanapi tina mac?

    2.    Gonzalo cenahna

      Upami anjeun tiasa wincikan léngkahna ogé, éta bakal ngaapresiasi

  18.   Gonzalo cenahna

    Abdi ti Argentina, kuring gaduh nomer kuring leres ngonpigurasi dina iPhone, iPad, iMac sareng MBP tapi henteu tiasa kéngingkeun kode na ..

    1.    Matias cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring .. Kuring ogé gaduh sadayana anu ngonpigurasi ogé tapi kuring henteu tiasa nyambungkeun alatna. Aya ideu?

  19.   Gonzalo cenahna

    Jalma siap, GAMPANG! Anjeun kedah buka Pesen dina Setélan dina iPhone, pareuman sareng aktipkeun deui pilihan "iMessage" sareng didinya nalika aranjeunna ngaktipkeun pilihan kanggo ngirim sareng nampi ti mac atanapi alat, kode na bakal muncul.

    1.    Piraldinho cenahna

      Hatur nuhun lalaki Kuring pilari sababaraha sisi na ogé, tétéla sapertos anjeun nyarios kuring nyobian sadayana sareng nanaon tapi ku anjeun kuring ngahontal éta, anjeun dewa hatur nuhun

      1.    Gonzalo cenahna

        Hébat Kuring bungah éta dilayanan!

  20.   Gonzalo cenahna

    Ayeuna patarosan kuring nyaéta: naha éta ngan ukur pikeun «iMessage» antara pangguna ios atanapi nalika nyarioskeun perkawis pesen naha éta ngarujuk kana SMS naon?

    1.    Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

      Maksad abdi aya SMS, tapi émut SMS naon waé anu aya di luar iMessage operator anjeun bakal ngeusi batre anjeun kacuali anjeun gaduh tingkat anu kalebet SMS

      1.    Gonzalo cenahna

        éta tiasa dianggo sapertos nelepon ti mac henteu? Salami alatna aya dina jaringan anu sami kuring nebak. Atanapi upami kuring nampi sms di jalan, naha éta bakal muncul dina mac kuring? ...

  21.   Jeffrey jiron cenahna

    Hello Abdi gaduh MBP akhir 2012, sareng iphone 6 plus iOS 8.1 sareng mac sareng Yosemite, sareng kode na henteu muncul dina Mac ogé, kuring dihapus sareng balik pikeun ngaktipkeun imessege sareng kuring ngan ukur Ngadagoan Aktipasi

  22.   jlhez cenahna

    hai, sadayana tiasa dianggo di Yosemite sareng OS 8.1 kecuali SMS. Layar kalayan kode na henteu pernah némbongan dina Mac, ogé imessage atanapi FaceTime diaktipkeun. Abdi ti Argentina sareng Pribadi

    1.    Gonzalo cenahna

      Abdi ogé ti Argentina sareng Pribadi. Anjeun kedah mareuman iMessage dina setélan iPhone sareng aktipkeun deui. Kodeu na bakal muncul di dinya. Éta dianggo pikeun kuring!

  23.   Annis D Apple Jobs cenahna

    Halo, nomer telepon kuring henteu katingali aktip dina iPhone pikeun ngirim sareng nampi imessage, ngan id kuring

  24.   Jorge cenahna

    Anjeun tiasa mairan kumaha kuring ngalebetkeun nomer telepon sélulér ka FaceTime sareng iMessage kuring, sabab kuring henteu nyambungkeun sareng pro macbook kuring. hatur nuhun

  25.   lorke74 cenahna

    Hatur nuhun pisan ka masing-masing, anjeun parantos ngabantosan pisan, kuring maca pangalaman anjeun, sabab kuring gaduh anu sami sareng anjeun, aranjeunna geulis :), salam ti Jerman 🙂 🙂

  26.   Gonzalo cenahna

    Dina iPhone 5 kuring aktipkeun nalika mairan. Tapi ayeuna kuring ngaganti chip kana 6 Plus sareng pikeun ngaktipkeun pesen sareng telepon tina mac anu kuring nganonaktifkeun sareng ngaktifkeun deui imessage tapi tetep dina "ngantosan aktivasina" hal anu sami kajadian sareng "FaceTime". Abdi ti Argentina sareng Pribadi. Naha aya anu tiasa ngalereskeunana?

  27.   DavidP cenahna

    kaleresan nyaéta kuring pikir kuring parantos nyobian sadayana, kuring parantos maca seueur forum, kuring parantos ngaktipkeun imessage (kalayan trikna) sabab ayeuna kuring kaluar ti Spanyol. Jigana masalahna dimana ieu nya éta digawé pikeun kuring di Spanyol tapi ayeuna ku chip Angolan anu sanés éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring. Abdi henteu tiasa mendakan kumaha ngalebetkeun nomer dina mac, dina ngirim / nampi tina iphone éta némbongan tapi henteu kapilih.
    Kuring gaduh MBP rétina pertengahan 2012 sareng 10.10.1 sareng iphone6 ​​sareng 8.1.1
    Abdi nekat tapi teu tiasa dianggo, kuring parantos nyéépkeun sakitar 5 jam bari teu hasil. Hayu urang tingali naha anjeun tiasa mikirkeun naon-naon

  28.   Ronald Paredes cenahna

    Kuring mendakan trik pikeun anu henteu hasil, aranjeunna kedah kana setélan, pesen, ngirim sareng nampi.
    Di sana aranjeunna bakal milih dimana éta nyatakeun MULAI PERWARAAN MULIA pilih surat iCloud sareng éta waé.

  29.   Marlin cenahna

    babaturan alus pisan

  30.   Laura cenahna

    Kumaha kuring nambihan nomerna, kuring henteu kéngingkeunana?

  31.   jauhna cenahna

    Abdi gaduh jalan kaluarna !!! Halo sadayana!!! Saur koméntar saréréa pisan anu teu jelas, teu jelas. Ieu penjelasan sakedik langkung rinci: Dina iPhone buka SETTING - MESSAGESd sareng anjeun kedahna parantos ngaktipkeun pilihan iMessage. Teras, salajengna ka handap, buka pilihan SEND AND RESEIVE, di sana anjeun kedah milih nomer telepon sareng Apple ID anjeun, maka di handap ieu aya pitunjuk: MIMPULAN PERUBAHAN BARU JEUNG anjeun WAJIB Milih nomer telepon anjeun, sanés ID Apple . Ayeuna aranjeunna balik sareng uih deui kana pilihan MENARIKAN PESAN TEKS sareng ayeuna upami aranjeunna ngaktipkeun Mac na, ogé iPad upami aranjeunna gaduh. Janten ayeuna upami kode anu kasohor nembongan dina Mac, parantos aplikasi Messages kabuka. Kuring miharep tip éta bakal ngabdi ka anjeun sareng éta parantos jelas pikeun anjeun.

  32.   Felix cenahna

    Hatur nuhun kana kontribusi anjeun, hatur nuhun dinten ayeuna kuring tiasa ngirim sms ti imac kuring Hatur nuhun

  33.   Sebastian cenahna

    Halo sobat, kumaha kuring kéngingkeun MACBOOK kanggo masihan kode énggal pikeun iphone kuring
    ?

  34.   Adrian cenahna

    Masalah anu kuring gaduh nyaéta nomer telepon kuring nembongan tapi éta henteu bakal ngantep kuring milih. Ngan ukur email-na.

  35.   Claudio cenahna

    Hatur nuhun pisan éta pisan mangpaat