Kumaha carana ngadamel pamasangan ios 15 anu bersih dina iPhone atanapi iPad anjeun

Sistem operasi sélulér anyar perusahaan Cupertino, iOS 15 sareng iPadOS 15 aranjeunna parantos kanyataan. Anjeun bakal tiasa masang vérsi anu pangénggalna tina firmware anu bakal ngaluarkeun fungsionalitas alat anjeun langkung jauh sareng kami bakal ngajarkeun kumaha cara ngalakukeun éta.

Seueur pangguna milih pembaruan OTA ios sareng iPadOS ngalangkungan setélan, nanging, seueur anu resep ngalaksanakeun pamasangan "langsung ti mimiti" pikeun nyingkahan kamungkinan kasalahan. Kami nunjukkeun anjeun kumaha ngalakukeun pamasangan bersih ios 15 atanapi iPadOS 15 dina alat anjeun ku cara anu paling gampang. Pendakan sareng kami metode anu paling aman pikeun ngapdet iPhone anjeun sareng ngahindaran kasalahan anu mungkin.

Salaku jero iOS 15 sareng iPadOS 15 mangrupikeun sistem operasi anu sami, cara pikeun ngapdet "bersih" éta persis sarua.

Hal kahiji anu anjeun peryogikeun nyaéta IPSW ngeunaan ios 15 sareng iPadOS 15 naon anu anjeun tiasa download en link ieu milih alat anjeun.

Mimiti urang hoyong nyebatkeun yén henteu perlu pikeun ngalaksanakeun jinis pamasangan murni ieu kecuali upami anjeun ngalakukeun éta pikeun ngabersihkeun alat anjeun atanapi kusabab anjeun parantos mendakan gagal dina pembaruan OTA ios 15 atanapi iPadOS 15. Seueur pangguna langkung resep metoda sabab Éta nyegah kamungkinan kasalahan sapertos konsumsi batré tinggi, tapi éta henteu kedah diperyogikeun atanapi disarankeun. Sakumaha biasa nalika urang badé ngabersihkeun alat, hal anu pangpayunna urang badé lakukeun nyaéta cadangan lengkep:

  1. Sambungkeun iPhone atanapi iPad anjeun kana PC / Mac teras turutan salah sahiji petunjuk ieu:
    1. Mac: Dina Finder iPhone bakal muncul, pencét kana na ménu na bakal dibuka.
    2. Windows PC: Buka iTunes sareng milari logo iPhone di juru katuhu luhur, teras ketok Resumen sareng ménu na bakal kabuka.
  2. Milih pilihan «Simpen salinan cadangan sadaya data iPhone dina Mac / PC ieu ». Pikeun ieu anjeun kedah ngadamel kecap akses, kuring nyarankeun anu gampang pikeun opat-angka.

Ieu bakal nyimpen salinan iPhone anu lengkep dina PC / Mac anjeun, Ieu ngandung harti yén upami anjeun mutuskeun badé dipasang deui, anjeun bakal gampang sabab anjeun bakal tetep leres-leres siga ayeuna.

Pamasangan nol tina ios 15 atanapi iPadOS 15

  1. Sambungkeun iPhone atanapi iPad anjeun kana PC / Mac teras turutan salah sahiji petunjuk ieu:
    1. Mac: Dina Finder iPhone bakal muncul, pencét kana na ménu na bakal dibuka.
    2. Windows PC: Buka iTunes sareng milari logo iPhone di juru katuhu luhur, teras ketok Resumen sareng ménu na bakal kabuka.
  2. Dina Mac Pencét tombol "alt" dina Mac atanapi aksara gedé dina PC sareng pilih fungsina Malikeun iPhone, maka file explorer bakal dibuka sareng anjeun kedah milih IPSW anu parantos diunduh sateuacanna.
  3. Ayeuna éta bakal ngamimitian mulangkeun alat sareng éta bakal dibalikan deui sababaraha kali. Punten tong dicabut nalika éta ngajalankeun.

Éta sakumaha gampangna anjeun bakal tiasa masang duanana ios 15 sareng iPadOS 15 dina cara anu bersih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.