Kumaha carana ngalereskeun Apple Watch anu beku nunjukkeun apel Apple

Apple Watch dikonci

Éta anu munggaran anu kajantenan ka kuring, tapi urang parantos ningali seueur kasus Apple Watch diblokir ningalikeun apél salamina.

Sakumaha anu parantos kajantenan kuring sareng kuring parantos ngatasi éta bari henteu nganggo solusi Apple - nyandak jasa dukungan teknis-, Abdi hoyong bagikeun solusina sareng anjeun.

Anu mimiti nyaéta kasabaran

Sababaraha kali éta langkung persépsi urang sorangan ngeunaan waktos anu jadi masalah. Apple Watch, khususna generasi kahiji, tiasa lami pisan pikeun ngapdet sareng katingalina macét.

Bisi kuring, apel mecenghul nalika masang pembaruan panganyarna. Kuring ngantepkeun éta nyambung sapeuting dina dasarna pikeun ningali naha éta ngan ukur masalah waktos. Tapi éta subuh sareng éta masih sami, janten kuring anggap éta sanés kakurangan kasabaran kuring.

Hal anu kadua nyaéta maksa ngabalikan

Abdi moal nyobian ubar ieu tanpa mastikeun anu mimiti, sabab kakuatan reboot nalika ngamutahirkeun tiasa ngajantenkeun kaayaan langkung parah.

Pikeun ngalakukeun restart paksa urang kedah pencét sareng tahan kadua tombol Apple Watch (makuta sareng tombol) sahenteuna 10 detik. Tapi leresna, urang kedah ngantosan dugi layar janten hideung (apel ngaleungit) sareng nembongan deui. Teras we ngaleupaskeun tombol na.

Anu katilu nyaéta ngosongkeun batréna

Deui, kasabaran. Upami saatos maksa restart (anjeun tiasa nyobian sababaraha kali upami anjeun hoyong), éta moal nembongkeun nanaon lian ti apel, Urang kedah ngantepkeun kana méja sareng ngantep éta diunduh.

Bewara: Kuring henteu acan ningali ieu dimana-mana, tapi éta parantos dianggo pikeun kuring, sareng éta kumaha kuring nyaritakeun anjeun. Jalma-jalma peka pisan ngeunaan perawatan batre akhir-akhir ieu, sareng sana henteu kunanaon sakali dilakukeun, sacara lengkep ngaleupaskeun batré litium henteu disarankeun. Sahenteuna éta anu aranjeunna nyarios. 

Bakal datang waktos nalika maksa restart henteu dihurungkeun deui (hal anu anéh, sabab, sakumaha namina nunjukkeun, éta dipaksa). Tibatan, éta bakal nunjukkeun oray anu nunjukkeun yén anjeun kedah nempatkeun Apple Watch pikeun ngeusi batre. Nengetan anjeunna, nempatkeun kana beban sareng angkat ka léngkah kaopat.

Hal kaopat nyaéta milarian Apple Watch anjeun

Buka aplikasi "Milarian iPhone Kuring" (ayeuna ngan ukur disebut "Milarian") tina iPhone anjeun sareng pilih Apple Watch. Tangtosna, éta bakal nyaritakeun yén éta leungit. Pencét "Béja nalika kapendak" sareng "Puterkeun sora."

Sareng ayeuna deui, kasabaran. Nalika Apple Watch dihurungkeun (anjeun bakal ningali kumaha waktos ieu upami hurungkeun ogé), éta bakal muterkeun sora na, salaku tambahan, éta bakal ngabéjaan iPhone yén éta parantos kapendak.

Pastikeun iPhone caket kana Apple Watch sahingga Apple Watch gaduh koneksi Internét.

Hal terakhir nyaéta buka dukungan téknis Apple

Upami sagala gagal, léngkah kalima nyaéta buka dukungan teknis Apple. Apple Watch kuring umurna langkung ti dua taun (sareng kuring parantos kaleungitan tikét), janten teu aya jaminan garansi ngaliput na. Tangtosna, upami anjeun ngagaduhan jaminan, léngkah kalima ieu mangrupikeun hal munggaran anu kedah dilakukeun. Naha éta ogé parantos direngsekeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

22 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ricky garcia cenahna

    Sababaraha dinten ka pengker kuring maksa ngabalikan deui sareng éta dimana apelna dibereskeun, ieu pertama kalina kajantenan kuring sareng kuring gaduh  nonton ti dinten mimiti dijual di Spanyol, nanging, maksa ngabalikan deui direngsekeun, éta pasti aya sababaraha bug tina vérsi panungtung

  2.   Nacho Aragonés cenahna

    Hai Ricky! Kusabab kuring nyebarkeunana, seueur anu ngahubungi kuring nyarios yén aranjeunna ogé. Janten yeuh, sigana pasti aya hubunganana sareng versi paling anyar tina watchOS. Kuring miharep éta pikeun anu kajadian, ieu ngabantosan aranjeunna.

  3.   Alexriv cenahna

    Ogé maksa kuring ngabalikan deui éta direngsekeun, éta pasti aya sababaraha kagagalan vérsi anu terakhir

  4.   Alex Zeuss cenahna

    Kuring ngiringan daptar anu kapangaruhan kacilakaan saatos ngamutahirkeun kana versi parangkat lunak pangénggalna ... tapi, jauh tina direngsekeun, bisi kuring éta tetep kajadian unggal-unggal kuring jam. Kuring miharep Apple ngalereskeun masalah ieu pas ku tambalan.

  5.   Chema cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring. Kuring parantos milih henteu ngantepkeun pareum, anu terakhir waktos kuring mayar pisan pikeun ngamimitian. Mudah-mudahan geuwat aranjeunna ngabéréskeun.

  6.   Juan Gomez cenahna

    Anjeun tiasa ogé nga-unlink iPhone salaku jalan terakhir, éta tiasa dianggo, masalahna nyaéta éta laun sareng waktosna pasangkeun deui.

  7.   Vicente cenahna

    Naha éta kajantenan dina sadaya modél? Éta kajantenan kuring dina dua seri Apple Watch 0 sareng séri 1 saderek. Dina séri 3 naha éta kajantenan?

  8.   Richy cenahna

    Di bumi kami ngagaduhan séri 1 sareng séri 3, sareng éta ogé kajantenan ka kami. Jigana éta ngan ukur nalika urang nempatkeun éta pikeun ngeureunkeunana sareng didinya henteu pernah tinggaleun blok.

  9.   Richy cenahna

    Di bumi kami ngagaduhan séri 1 sareng séri 3, sareng éta ogé kajantenan ka kami. Jigana éta ngan ukur nalika urang nempatkeun éta pikeun ngeureunkeunana sareng didinya henteu pernah tinggaleun blok.

  10.   anggur cenahna

    hal anu sami kajadian ka kuring ogé. Kuring biasana mareumanana sareng unggal-unggal kuring ngahurungkeun éta hangs sareng kuring kedah ngalakukeun reboot. Ieu kajantenan kuring saprak kuring ngamutahirkeun kana vérsi pangénggalna.

  11.   Juan Antonio cenahna

    Naha anjeun terang iraha pembaruan salajengna kaluar? Kuring gaduh séri 3 sareng ieu kajantenan kuring saatos update terakhir ..

  12.   Ade cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring ... Nalika diunduh kuring biasana nempatkeunana pikeun dimuat dina posisi Belkin tapi nganggo versi parangkat lunak pangénggalna tetep apel. Upami kuring nempatkeun éta pikeun ngeusi batre ku carjer iPad éta otomatis hurung sareng apelna ngaleungit

  13.   Diego cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring sareng putra kuring, kalayan dua seri 2mm Watch 42s. Kuring ngahubungi Apple Care (aranjeunna masih dina garansi) sareng aranjeunna nyusun janji kanggo kuring di Apple Store. Nalika kuring nyandak éta aranjeunna ngalakukeun kasalahan sareng, upami waé, kuring ngarékam pidéo nganggo timer supados anjeun tiasa ningali naon masalahna. Saatos sababaraha dinten aranjeunna ngawartosan kuring pikeun nyokot aranjeunna. Aranjeunna masrahkeun aranjeunna ka kuring yén aranjeunna parantos nyetél deui sistem ku cara anu langkung jero tibatan anu kuring tiasa lakukeun. Soré anu sami masalahna wangsul. Kuring nyandak éta deui sareng saatos sababaraha dinten aranjeunna ngawartosan deui pikeun ngajemput aranjeunna. Aranjeunna mulangkeun deui putra abdi sareng ngagentos anu anyar sareng anu sanés kami. Milik abdi gaduh versi sateuacanna, 4.2.3 (sareng kuring henteu ngarencanakeun pikeun ngamutahirkeun, tangtosna). Kuring ogé mikir yén éta mangrupikeun masalah parangkat lunak sareng saur kuring yén ayeuna, Apple kedah parantos terang naon anu lumangsung sareng ngawartosan pangguna pikeun mastikeun kami atanapi ngembarkeun program anu parantos dilakukeun sareng alat sanés dina kasempetan anu sanés. Salam sareng kasabaran (naon ubarna)

  14.   Jose Luis cenahna

    Éta ogé kajantenan kuring sareng ngalakukeun reset kuring balik ka titik anu sami. Anjeunna parantos ngalaksanakeun sababaraha tés sareng teu nanaon. Saur léngkah anu ditangtoskeun nyaéta nomer 4, nalika ngaktipkeun «Milarian jam apel» dina iphone, sareng ngantepkeun kuring nalika éta dipendakan. Kira-kira 3 menit saatosna kuring nguping sora na, kuring mencét tombol nampi teras éta tiasa dianggo deui sapertos sateuacan.
    Wah, lega naon. HATUR NUHUN.

  15.   Carlos Salas - Cordoba- Argéntina cenahna

    Pilihan anu saé pikeun "milarian IPHONE" kanggo ngadamel Apple generasi munggaran kuring awas tina mode apel salami dua dinten. Hatur nuhun pisan kana kontribusi anu saé.

  16.   Mery cenahna

    Hatur nuhun pisan kana pangrojongna, éta manpaat pisan, kuring parantos nganggo éploan kuring dina modeu apel salami 3 dinten ... panginten parantos kaleungitan. Kuring balikan deui sababaraha kali sareng anu terakhir nyaéta milarian arloji apel sareng saatos sababaraha menit éta dihurungkeun deui. Nyaan hatur nuhun pisan.

  17.   elia cenahna

    Hatur nuhun pisan, ku pilihan "Milarian" direngsekeun dina sababaraha detik.

  18.   Luiso cenahna

    Éta parantos saé! Kuring parantos nuturkeun jejak anjeun sareng ampir tanpa kasabaran kuring parantos hasil!

  19.   Jose San Martin cenahna

    Tulisan anu saé pisan!
    Diusahakeun sadayana trik, tapi teu aya anu dianggo pikeun kuring.

    Kuring henteu ngagaduhan Apple Watch - Series 1 - nyambung ka iPhone janten kuring henteu tiasa ngalakukeun léngkah 4, naha aya anu terang cara anu sanés, ngahindarkeun nyandak kana jasa téknis upami tiasa? (hargana sakitar € 220)

    Hatur nuhun pisan!

    1.    Fran cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring henteu gaduh deui anu ngaitkeun sareng teu aya cara pikeun ngahurungkeunana, apel tetep ...... .. Naha aya anu terang kumaha cara ngahancurkeun konéksi dina iphone pikeun ngalakukeun léngkah kaopat?

  20.   Fabiola cenahna

    Halo! Abdi gaduh jam tangan apel generasi kadua, parantos beku nalika kuring olahraga, masalah sareng Bluetooth sareng mareumanana "nyangkut" kana apel, kuring kedah ngaleungitkeun sareng masangkeunana deui sareng telepon kuring. Ieu direngsekeun kanggo ayeuna.

  21.   NADIR KACI cenahna

    saé, tambang seri 1, nalika kuring masang, apel némbongan sareng ngaleungit teras-terasan tapi henteu dieusi atanapi hurung, sakedik bantosan punten, hatur nuhun.