Kumaha ngalereskeun singkronisasi iTunes WiFi sareng ios 8

ios-8

Saatos ngamutahirkeun ka ios 8 sababaraha pangguna parantos ngalaporkeun masalah sareng panyingkronan WiFi antara iTunes sareng iPhone. sababaraha kasalahan anu teu aya watesna singkronisasi sareng anu sanésna ngan henteu nyobian, éta henteu jalan.

Naon waé perkawis anjeun, kami nampilkeun anjeun sababaraha pilihan pikeun ngalereskeun pungsionalitas ieuÉta gumantung kana kasus anjeun, éta bakal tiasa dianggo dina sababaraha léngkah, tapi sahenteuna anjeun bakal ngagaduhan pilihan.

Apdet ios sareng iTunes

Pokokna pikeun masalah naon sareng ios atanapi OS X, nyaéta mariksa yén kami ngajalankeun versi panganyarna tina sistem operasi. Dina hal ieu urang kudu mariksa éta pikeun ios sareng ogé pikeun iTunes.

Kuring ngingetan anjeun kumaha carana parios software anyar dina ios, tuturkeun jalur ieu: setélan > umum > Pembaruan parangkat lunak. Upami aya versi anyar, éta bakal muncul di dieu sareng anjeun tiasa ngalanjutkeun pembaruan.

update-ios

Pikeun mariksa pikeun apdet dina iTunes, kantun aksés kana program sareng turutan jalur na: iTunes > Parios kanggo apdét. Upami aya anu sayogi, éta bakal nginpokeun ka anjeun sareng ngabimbing anjeun dina prosés pikeun ngapdipikasina. Anjeun tiasa ogé mariksa Mac App Store pikeun ningali pembaruan anu tiasa anjeun pasang dina sistem anjeun sareng mastikeun yén iTunes sanés diantara aranjeunna.

Pariksa naha éta sinkronisasi, lamun henteu, buka léngkah salajengna.

Balikan deui iTunes sareng sadaya alat

Léngkah logis salajengna nyaéta ngareset sadayana. Nalika ngabalikan iTunes nyalira biasana cekap, anjeun tiasa ngahancarkeun komputer sacara lengkep pikeun restart anu langkung jero. Anjeun ogé kedah nga-restart iPhone. Pariksa yén duanana nyambung deui kana jaringan WiFi sami y pariksa upami sinkronisasi WiFi tiasa dianggo, upami henteu, buka léngkah salajengna.

Konpigurasikeun WiFi

Kadang-kadang, konfigurasi anu goréng tina jaringan WiFi tiasa nyababkeun sistem pikeun masihan kasalahan. Kusabab urang nyobian nyingkronkeun ngalangkungan WiFi, urang bade cabut sareng sambungkeun deui kadua alat pikeun WiFi.

Asup ios:

  1. Luncurkeun aplikasi tina setélan tina iPhone anjeun.
  2. Ketok kana Wifi di luhur.
  3. Pencét dina tombol inpormasi anu némbongan di gigir batang jaringan anu anjeun sambungkeun.
  4. Pencét dina «Langkung tina jaringan ieu»Sareng mastikeun.
  5. Uih deui ngiluan kana jaringan, anjeun kedah ngalebetkeun deui kecap akses.

Dina OS X:

  1. Pencét dina wifi bar dina palang ménu luhur katuhu.
  2. Pencét dina «Buka preferensi Jaringan ...".
  3. Pencét dina «Cangehgar ...".
  4. dina Tab Wi-Fi anjeun bakal ningali daptar jaringan pilihan sistem.
  5. Pencét kana jaringan kanggo dicabut kanggo nyorot na pencét dina tombol [-] pikeun ngaleupaskeun.
  6. Uih deui ngiluan kana jaringan, anjeun kedah ngalebetkeun deui kecap akses.

Pariksa naha éta singkronisasiUpami henteu, angkat ka léngkah salajengna.

Pareuman Handoff dina iPhone

Sanaos sanés solusi anu pasti éta tambalan samentawis anu parantos méréskeun masalah pikeun seueur pangguna, pikeun mareuman Handoff nuturkeun léngkah-léngkahna: setélan > umum > Handoff sareng aplikasi anu disarankeun, nonaktipkeun pilihan Handoff (éta kedah tetep kulawu).

leupaskeun

Pariksa naha éta singkronisasiUpami henteu, angkat ka léngkah salajengna.

Mupus setélan jaringan dina iPhone

Upami sagala gagal, ngareset setelan jaringan iPhone bisa meunang sinkronisasi WiFi pikeun jalan. Masalahna nyaéta ngareset setélan jaringan nyababkeun sadaya kecap akses WiFi direset sareng ieu lumaku pikeun jinis sanés jaringan sapertos alat Bluetooth.

hambalan: setélan > umum > Reset > Reset setélan jaringan. Dina waktos ieu éta bakal nyungkeun sandi sareng konpirmasi. Mastikeun sareng éta waé.

Pangaturan jaringan

Pariksa naha éta singkronisasiUpami henteu, angkat ka léngkah salajengna.

Ngantosan ios 8.1

ios 8.1 ayeuna dina béta sareng kedahna sayogi dina sababaraha minggu ka payun. Laporan munggaran nunjukkeun yén pangguna anu ngajalankeunana gaduh hasilna langkung saé sareng singkronisasi via WiFijanten upami anjeun teu hoyong ngareset setelan jaringan atanapi nyobian sadaya léngkah ieu, anjeun sok tiasa ngantosan sababaraha dinten pikeun pembaruan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.