Kumaha ngalereskeun iPhone anu teras-terasan naroskeun nami pangguna sareng kecap akses iCloud anjeun

iCloud

Ieu mangrupikeun bug anu lami, tapi salah sahiji anu tetep urang tingali, bahkan saatos pembaruan terakhir pikeun ios 9. Kadang-kadang hiji iPhone asup kana loop anu teras-terasan naroskeun data anjeun tina aksés iCloud, pangguna sareng kecap akses. Sanajan anjeun ngalebetkeun Apple ID sareng kecap akses anjeun, kasalahan éta nyababkeun nami pangguna sareng kecap akses ditaros deui (sareng deui, sareng deui), rada ngaganggu, leres?

Ngagaduhan iPhone anu nyangkut dina loop input iCloud tiasa ngareuwaskeun pisan. Untungna, pitulung parantos aya. Dina tulisan ieu urang gaduh lima solusi anu béda pikeun loop input iCloud.

Geser pikeun mareuman

Hapus iPhone Kasalahan dina nuliskeun kredensial iCloud tiasa disababkeun ku a sambungan Wi-Fi lepat , sareng cara anu paling gampang pikeun ngalereskeunana nyaéta pareuman iPhone sareng saatos sakedap hurungkeun deui. Ieu ngan ukur peryogi sababaraha menit, sareng upami masalahna dibéréskeun, éta bakal ngahémat anjeun ton solusi sanés pikeun masalah anu anjeun tiasa nyobian. Turutan léngkah ieu pikeun mareuman iPhone anjeun sareng ngahurungkeun deui:

  • Tahan tombol na ngonci / hudang (di luhur iPhone, atanapi di sisi katuhu upami éta modél anu langkung modéren) sakitar lima detik dugi ka pilihan pikeun mareuman nembongan.
  • Gesek ikon Daya pareum Ka palih katuhu.
  • Antosan sakitar 30 detik layar pikeun janten hideung.
  • Pencét konci / Bangun tombol pikeun ngahurungkeun deui telepon.
  • Nalika éta parantos aktip, éta bakal nyandak waktos sateuacan iCloud ngamimitian. ID sareng kecap akses Apple anjeun tiasa dipenta, saatos éta diasupkeun anjeun teu kedah nyungkeun deui.

Pegatkeun

Login kana iCloud Upami ngareset iPhone anjeun henteu ngalereskeun masalah, cobian kaluar iCloud teras lebet deui. Turutan léngkah ieu:

  • Nuju Setélan> iCloud.
  • Gulung ka handap teras ketok kaluar.
  • Ketok Kaluar.
  • Pencét teras Hapus tina iPhone.
  • Ayeuna ketok Lebet.
  • Lebetkeun ID sareng kecap akses Apple anjeun.

Reset iCloud ieu tiasa ngalereskeun masalah anu dimaksud.

Verifikasi yén iCloud jalan

Status Sistem AppleSateuacan neraskeun, kami nyarankeun anjeun parios éta iCloud tiasa dianggo leres.

  • Anjeun kedah buka https://www.apple.com/support/systemstatus/ dina Mac atanapi iPhone anjeun sareng parios éta sadayana jasa héjo. Upami aya masalah sareng iCloud dina sérver Apple, maka langkung saé ngantosan Apple pikeun ngalereskeunana dina sababaraha jam.

Reset kata sandi anjeun

Ngarobih sandi iCloudUpami teu aya léngkah di luhur anu parantos hasil, sareng Status Sistem Apple parantos diverifikasi pikeun jalan leres, maka léngkah salajengna nyaéta ngarobah kecap akses ID Apple anjeun. Éta repot, tapi masalahna sering dilereskeun. Ngarobih kecap akses langkung gampang diatur ti Mac (atanapi Windows PC).

  • Buka browser wéb Safari sareng buka https://appleid.apple.com
  • Pencét sandi robah.
  • Lebetkeun ID Apple anjeun teras pencét Teras.
  • Milih anu auténtikasi email atanapi ngajawab patarosan kaamanan teras pencét Teras.
  • Pencét ngareset sandi.
  • Lebetkeun a kecap konci anyar dina kolom kecap konci teras mastikeun kecap akses.
  • Pencét ngareset sandi.
  • ayeuna tuliskeun kecap akses anyar dina iPhone anjeun nalika ditaros. Éta kedah ditampi ku iPhone sareng ngalereskeun masalahna.

Cadangkeun sareng balikeun deui iPhone

Pareuman mendakan iPhone abdi Upami iPhone tetep naroskeun kecap konci iCloud, anjeun parantos nyobian mareuman iPhone sareng ngarobih, ngarobah sandi iCloud sareng pilihan sanés anu parantos kami nyatakeun di luhur, maka léngkah terakhir nyaéta cadangan sareng balikeun deui iPhone anjeun.

Anjeun kedah ngadamel cadangan iPhone anjeun kana komputer sabab éta moal tiasa nyadangkeun kana iCloud.

  • Sambungkeun iPhone anjeun ka Mac ngagunakeun kabel USB.
  • Buka iTunes.
  • Pencét Alat sareng pilih iPhone anjeun.
  • Pilih Ringkesan.
  • Pilih pikeun laksanakeun cadangan dina komputer.
  • Pencét nyadangkeun ayeuna
  • Tungguan prosés backup janten réngsé (anjeun bakal ningali bilah kamajuan biru di luhur iTunes).

Nalika éta réngsé anjeun tiasa ngamimitian prosés restorasi iPhone anjeun:

  • Tetepkeun iPhone anjeun nyambung ka Mac.
  • Pencét Setélan> iPhone> iCloud.
  • Pencét dina Milarian iPhone abdi.
  • Pareuman Teangan iPhone Kuringe.
  • Lebetkeun kecap akses ID Apple anjeun teras pencét dina Pareuman.
  • Balik kana iTunes dina Mac anjeun, pencét Malikeun iPhone.
  • Turutan prosés mulangkeunana sareng nganggo Cadangan anu nembé didamel sateuacan prosés mulangkeun. Buka unduhan versi panganyarna tina ios ti Apple, sareng balikeun deui iPhone anjeun nganggo cadangan.

Kalayan salah sahiji léngkah ieu, anjeun kedahna ngajawab masalah yén Apple ID sareng kecap akses anjeun teras-terasan dipénta dina alat anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   David C ++ cenahna

    Hai, ngan ieu kajantenan kuring: O, abdi parantos ngarobih kecap akses sareng ngareset sadaya alat kuring, tapi tetep muncul dina iPhone 6, iPad Air sareng Macbook pro kuring. Masih henteu dibereskeun.

    1.    Alejandro Cabrera cenahna

      Hai David, Naha anjeun damel 5 kamungkinan solusi?.

      Slds.

  2.   Adry_059 cenahna

    Janten kuring sareng IPOD GENERASI KALIMA, kuring bakal nyobian sareng langkah nutup sési ICLOUD TO ningali lamun masalahna henteu PERSIST.

  3.   Elmer cenahna

    Ami kajantenan kuring sareng AppStore kuring henteu tiasa ngaunduh atanapi ngamutahirkeun naon waé anu kuring henteu terang naon anu kuring lakukeun Abdi henteu hoyong kaleungitan jailbreack

  4.   Tomas cenahna

    Halo, abdi ngalaksanakeun sagala léngkah sareng kuring masih ngagaduhan masalah anu sami, kuring gaduh alat anu sanés dina akun anu sami sareng éta tiasa dianggo sampurna, kuring lebet tina pc sareng éta ngamungkinkeun kuring ngalebetkeun akun icloud sareng kuring ngan ukur tiasa mikir naon waé anu sanés , batur terang solusina

  5.   Ignacio cenahna

    Henteu salah sahiji metodeu anu dianggo pikeun kuring. Mangrupikeun hapé anu anyar sareng éta henteu ngantep kuring ngadamel cadangan sabab henteu ngonpigurasi (nalika kuring parantos nga-restartkeun iPhone saacanna). Éta masihan kuring pesen wilujeng sumping, kuring muka konci éta sareng éta langsung ka layar Apple ID, dimana éta masihan kuring masalah.

    Ayeuna kuring leres-leres kaduhung nalika kuring gaduh iPhone munggaran

  6.   Chris cenahna

    Sanaos henteu nyambung kana jaringan, éta terus-terusan naros ka kuring pikeun nyambung kana iCloud. Abdi bahkan henteu tiasa maca halaman sacara sepi.