Kumaha ngalereskeun masalah anu disababkeun ku jailbreak

iPhone 6 rusak

Sababaraha kali masang tweak anu teu cocog atanapi bug tiasa nyababkeun kagagalan sistem atanapi henteu stabilitasNalika ieu kajantenan tiasa sesah milari panyabab masalahna (sanaos biasana tweak terakhir dipasang), janten dinten ieu kuring bakal nunjukkeun kumaha urang tiasa méréskeun masalah ieu iraha waé disababkeun ku jailbreak tweak.

Naha sabab iPhone anjeun sering dibalikan deui, atanapi kusabab aplikasi na ditutup ka anjeun, atanapi kusabab dina sababaraha waktos aya anu gagal, umumna anjeun tiasa ngarengsekeun masalah sareng ku cara anu saderhana ogé.

Perhatoskeun yén ieu henteu jalan upami file sistem parantos rusak, nyaéta, upami anjeun parantos ngarobih hal sareng lepat, solusi ieu moal aya gunana.

STEP 1, Cara anu paling gampang pikeun méréskeun masalah biasana nyabut pamasangan tweak anu dipasang pamungkas teras ngalirkeun sapu (teu aya banyolan haha ​​Maksad abdi aplikasi iCleaner anu sayogi di Cydia gratis). Ieu biasana ngahapus tweak anu nyababkeun kagagalan sareng kamungkinan ngambah yén éta bakal tinggaleun, ogé kagumantunganana (perpustakaan atanapi tweak sanés anu mungkin dipasang sareng éta di Cydia sareng sanaos sigana henteu siga kitu, tiasa ngalambatkeun alat anjeun).

Upami éta henteu tiasa dianggo, urang angkat tingkat langkung luhur, STEP 2, sareng urang milarian dina Cydia pikeun tweak anu disebat "Cydia Substrat", anu urang kedah ngaleungitkeun (tweak ieu mangrupikeun platform anu ngalangkungan tweak sanésna, kanyataanna, umumna tweak mangrupikeun perpanjangan tina tweak utama ieu), ngaleungitkeun tweak ieu bakal nyababkeun KABEH tweak anu sanés dileungitkeun ogé, tinggaleun modifikasi bersih iPhone anjeun, anu kedahna ngabéréskeun masalah (sanaos saé ngaliwat sapu deui saatos léngkah ieu pikeun mastikeun yén henteu aya sésa-sésa sareng ngabalikan deui telepon).

Engké anjeun tiasa masang tweak anjeun deui ku perawatan henteu masang anu nyababkeun masalah.

Cydia Substrat

Anjeun bakal perhatoskeun yén sababaraha tweaks sapertos iCleaner henteu dihapus bahkan upami anjeun miceun Cydia Substrate, ieu kusabab anu salamet terakhir ieu aplikasi otonom lengkep anu henteu gumantung kana Cydia Substrate digawekeun, anu ogé biasana ngandung harti yén aranjeunna henteu dianggo salaku prosés latar, tapi dianggo sapertos aplikasi anu sanés tapi kalayan aksés root sacara umum.

STEP 3, dina kasempetan éta parantos urang gumantung kana PC atanapi MAC urang, aya program anu disebut SemiRestore anu nawiskeun fungsi beberesih tingkat lanjut, dina tingkat tindakan anu béda SemiRestore sanggup ngantepkeun iPhone sareng jailbreak bersih tina modifikasi naon waé sareng saolah-olah jailbreak nembé dilaksanakeun, atanapi langkung sacara radikal ngadamel restorasi palsu sareng mupus sadaya data pribadi, aplikasi sareng modifikasi nyésakeun iPhone sapertos anu nembé dipésér, enya, kalayan vérsi anu sami tina sistem ios sareng kalayan jailbreak masih diterapkeun, metoda ieu henteu meryogikeun file ios kumargi éta henteu leres-leres malikeun iPhone, tapi rada ngabersihan sadaya data anjeun.

Anjeun tiasa ngaunduh SemiPamulihan ti halaman wéb resmi na (klik di dieu)

Tungtungna sebutkeun yén léngkah terakhir ieu henteu tiasa ngalereskeun file sistem anu rusak, dina kasus éta hiji-hijina pilihan kami nyaéta mulangkeun sistem, sareng éta bahkan paling disarankeun sabab Apple masih asup iOS 8.1.2, tapi pas 8.2 kaluar dina Maret ieu moal tiasa deui dilakukeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

20 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jorge Callero cenahna

    Entong jailbreak

  2.   Alexander Ramos cenahna

    Kuring ampir ngalakukeun: /

  3.   JAD cenahna

    Inpormasi anu saé, hatur nuhun 😉

  4.   Gerardo Chavez cenahna

    Gampang, tong ngalakukeun omong kosong jailbreak éta.

  5.   David Lopez del Campo cenahna

    Éta sanés omong kosong, sadaya jalma bébas ngalakukeun naon anu aranjeunna pikahoyong ku iphone-na sareng pikeun kuring teu aya omong kosong anu kuring parantos laksanakeun sareng henteu aya masalah nuturkeun léngkah anu dituduhkeun pikeun ngalakukeun éta Kami sanés pemula sareng kuring terang naon anu anjeun gaduh terang kumaha ngalakukeun éta ogé sareng terang pikeun naon anu anjeun pikahoyong

  6.   elmike11 cenahna

    Naon kajadian upami kuring mupus landasan cydia teras ngapdet ka 8.1.3 ngalangkungan OTA?
    Salam.

    1.    Juan Colilla cenahna

      Henteu mungkin pikeun ngamutahirkeun iPhone nganggo jailbreak ngalangkungan OTA, prosés ieu ngabutuhkeun restorasi alat kumargi ngaleungitkeun Cydia Substrate atanapi Cydia Installer henteu ngaleungitkeun jailbreak (BEWARE, tong ngahapus Cydia Installer atanapi urang bakal ditingalkeun dina loop boot tanpa tiasa ngagunakeun iPhone kami sareng dipaksa pikeun mulangkeun), program sapertos TaiG atanapi Pangu parantos tanggel waler pikeun nganonaktifkeun prosés atanapi "daemon" anu nanganan pembaruan ngalangkungan OTA, upami ku alesan naon waé anjeun kéngingkeun pembaruan dina Setélan sareng anjeun ngagaduhan jailbreak dilarapkeun, entong masangkeunana atanapi anjeun bakal dipaksa mulangkeun ku iTunes.

  7.   Changex cenahna

    Naha henteu langkung saé boot iPhone kalayan tombol volume (+) dipencet? Naon anu saurik pikirkeun pikeun kasus-kasus ieu sareng ku cara ieu "dinonaktipkeun" Cydia Subtrate "aya Restart anyar. Ngaleungitkeun Tweek anu bentrok tanpa ribut-ribut.
    Salam ti BUE, changuex

    1.    Juan Colilla cenahna

      Safe Mode tiasa dianggo pikeun ngarengsekeun léngkah 1 upami anjeun henteu tiasa aksés sacara normal dina springboard. Upami anjeun henteu tiasa aksés, maka enya, éta bakal janten pilihan anu leres, hatur nuhun kana sumbangan anjeun 😀

  8.   Cesar Bahamon cenahna

    Saur David anu sami upami aranjeunna terang manpaat anu dipasihkeun pikeun anjeun sakumaha éstétis sareng sacara fungsional robih aranjeunna bakal ngalaksanakeun ieu nuturkeun léngkah-léngkahna, ibarat nyarios henteu mésér motor sabab dirancang pikeun pamales kanyeri sareng nyababkeun maotna, naha henteu nyetir mobil sabab anjeun maéhan jsb Hal-hal anu dipaké dina dunya ieu dianggo senang Day

  9.   Daniel cenahna

    Juan masalah kuring ti dinten Sabtu nyaéta kuring ngapdet whatsapp. Kuring ngagaduhan jailbreak dina iPhone 5 kuring dina ios 8.1.2 sareng ti saprak Sabtu aplikasi ditutup nalika nyobian nganggo éta. Tapi éta jalan sampurna dina modeu aman. Naha anjeun terang naon-naon ngeunaan ieu atanapi kumaha ngalereskeunana? kusabab éta sanés kusabab tweak dipasang tapi kusabab pembaruan aplikasi. Nuhun sareng salam.

    1.    Javi cenahna

      Éta kajantenan kuring pikeun tweusi Watusi ... uninstall tweak éta (dina modeu aman éta henteu dimuat ku alesan éta) .... sareng upami anjeun ngaunduh anu resmi, éta cocog sareng versi anyar.

      1.    Daniel cenahna

        Nuhun Javi tapi kuring henteu nganggo tweak éta. Hatur nuhun.

    2.    Juan Colilla cenahna

      Rekomendasi kuring nyaéta anjeun ngahapus aplikasi WhatsApp, lulus iCleaner kalayan "ngahapus kagumantungan" diaktipkeun sareng saatos ngabalikan deui iPhone anjeun, pasang deui 😀 PS: Éta kajantenan ku béta, janten kuring tungtungna masang versi AppStore

      1.    Daniel cenahna

        Nuhun Juan. Abdi badé nyobian sareng ngawartosan anjeun.

      2.    Daniel cenahna

        Hai Juan sareng hatur nuhun pisan kana rekomendasi éta. Masalah direngsekeun ku ngalakukeun naon anu anjeun paréntahkeun ka kuring. Hatur nuhun pisan.

      3.    Daniel cenahna

        Teu aya alarem palsu. Éta henteu jalan. Kuring tumaros bieu deui sareng éta lirén damel. Naon éra kuring senang. Hatur nuhun atoh.

  10.   mauriciomor11auricio cenahna

    Abdi hoyong uninstall Cydia pikeun sababaraha pembaruan. Kanggo ieu, kuring angkat ka umum-ngareset-ngareset setelan sareng konténna. Telepon sélulérna teu nyambung kana komputer. Kuring ngarti yén kuring kedah ngalakukeun éta dina modeu DFU janten kuring nyambung kana komputer, kuring nempatkeun kana modeu DFU sareng itunes ngakuan éta. Kuring masihan anjeunna mulangkeun iphone sareng kaluar yén éta bakal disimpen deui sareng pembaruan terakhir. Nalika éta diunduh, aya kajadian anu nuturkeun layar sareng logo na siga anu dimuat (tapi dina kanyataanana henteu aya anu maju). Naon anu kuring tiasa lakukeun?

    1.    melissayemiliano cenahna

      Mauricio, naha anjeun mendakan naon anu kedah dilakukeun? Éta kajadian persis sami

  11.   Miguel cenahna

    Kuring gaduh iphone 4g versi 7.1.2; Sakumaha dipikaterang, WhatsApp lirén damel kanggo vérsi ieu. aranjeunna jailbroken kuring. install whatsapp versi 2.18.81 sareng kusabab teleponna dilakukeun éta lambat pisan sareng anjeun kedah masihan sababaraha kali pikeun ngasupkeun aplikasi