Kumaha carana ngalereskeun masalah batré sareng ios 8 dina iPad

troubleshoot-bater-ios-8

Masing-masing vérsi énggal ngeunaan sistem operasi ios pikeun iDevices, nyayogikeun berita yén urang kedah marios pikeun nyingkahan seueur teuing batréna, kumargi keluhan pangguna sateuacana sateuacan vérsi énggal sok aya hubunganana sareng batréna. Kadatangan ios 7 nyandak kami édisi éstétis penting sapertos pangaruh Parallax, pembaruan latar tukang sareng apdet aplikasi otomatis anu nyata ngirangan umur batre alat kami.

Panggunaan batré

using-the-battery-troubleshooting-battery-ios-8

Untungna, versi anyar ieu nyandak kami sistem anu ngamungkinkeun kami pikeun ngontrol panggunaan batréna anu dilakukeun ku aplikasi anu parantos kami pasang dina iPad kami, anu ngamungkinkeun urang sakilas mariksa naha aya aplikasi, anu leres-leres henteu dianggo. , éta nguras batréna kaleuleuwihi. Pikeun ngakses urang kedah buka Setélan> Anggo> Panggunaan batré. Inpormasi batré ditampilkeun dina dua cara: 7 dinten terakhir sareng 24 jam terakhir. Upami daptar nunjukkeun ka kami aplikasi anu seueur nganggo konsumsi anu seueur sareng urang jarang dianggo, langkung saé mupus na. Upami urang tiasa meryogikeunana, dina waktos anu pas, urang tiasa ngaunduh deui tina App Store.

Ngamutahirkeun latar tukang

tukang-update-fix-masalah-batré-ios-8

Fitur penting sanés anu nyéépkeun kaleuwihan batré nyaéta update tukang tina aplikasina, kumargi sanaos henteu nganggona éta aranjeunna teras-terasan diperbarui. Kacuali penting pisan pikeun ngapdét sadaya aplikasi, disarankeun pikeun nganonaktifkeun sadayana. Kanggo sababaraha kasus anu khusus, urang ngan ukur tiasa netepkeun aplikasi anu urang badé tetep diénggalan sepanjang waktos. Pikeun ngarobih setélan urang kedah buka Setélan> Umum> Apdet di tukang.

Ladenan lokasi

nonaktipkeun-location-troubleshoot-battery-ios-8

Mania (dibenerkeun pikeun sasaran iklan) anu kedah diaktipkeun ku pengembang lokalisasi dina aplikasi atanapi kaulinan yén aranjeunna moal nganggo aranjeunna. Pasti dina langkung ti hiji kasempetan, aplikasi atanapi gim nyungkeun anjeun kéngingkeun aksés ka lokasi éta. Sateuacan ngantep aksés, urang kedah lirén sakedap sareng mikir upami lokasi urang leres-leres diperyogikeun pikeun aplikasi atanapi gim tiasa dianggo. Dina kaseueuran kasus, jawaban na négatip. Upami urang hoyong parios aplikasi mana anu nganggo jasa lokasi, urang bakal angkat ka Setélan> Privasi> Lokasi.

Wifi

nonaktipkeun-wifi-troubleshoot-battery-ios-8

Upami urang badé ngantunkeun bumi sareng iPad sareng urang henteu terang upami urang ngagaduhan pilihan pikeun nyambungkeun kana jaringan Wi-Fi, hal anu pangsaéna nyaéta pegatkeun sambunganna pikeun nyingkahan éta iPad teras-terusan nyobian sambung kana sadaya jaringan anu dipendakan nalika perjalanan. Kalayan Pusat Kontrol anu énggal, dilaksanakeun dina vérsi terakhir ios, gampang pisan pikeun ngahurungkeun sareng mareuman Wi-Fi ngageserkeun jari anjeun tina handapeun layar nepi pikeun mukakeunana.

Ngurangan gerakan

ngirangan-gerak-troubleshoot-batré-ios-8

Gerakan gambar latar tukang estetika saé pisan tapi pikeun sababaraha urang éta tiasa nyababkeun lieur, nyeri sirah kajabi tina méakkeun batré alat kami, sakumaha anu kajantenan ku kalolobaan aspék éstétis tina versi ios. Upami urang hoyong mareumanana, urang kedah buka Setélan> Umum> Aksesibilitas> Ngurangan gerakan sareng aktipkeun pilihan na. Pilihan ieu éta bakal ngaleungitkeun animasi nalika ngakses aplikasi sareng nalika ngalangkungan ménu, salain nganonaktifkeun pangaruh "lumayan" Parallax.

Pareuman sambungan data

nonaktipkeun-mobile-data-troubleshoot-battery-ios-8

Ti waktos ka waktos, pisan tina waktos ka waktos, kuring nganggo sambungan data tina iPad 2 3G anu dipikacinta. Sésa waktos Kuring sok gaduh koneksi data ditumpurkeun sabab kuring bakal ngamangpaatkeun jaringan Wi-Fi anu aya di sakuriling kuring. Upami anjeun gaduh alat anu langkung modéren sareng konéktipitas 4G tapi dimana anjeun ngalih, éta teu acan sayogi, langkung saé éta pikeun nganonaktifkeun kusabab éta nyéép teuing kanggo batré urang.

Wallpaper

ios-8-batre-troubleshooting-animated-wallpaper

nu wallpaper dinamisBoh Springboard sareng layar konci na saé pisan, tapi éta nganggo teuing batré alat kami. Hal anu pangsaéna nyaéta milih gambar latar tukang statis anu urang gaduh dina alat standar, atanapi pilih gambar anu paling kami resep tina gulungan kami.

Nalika euweuh jalan ...

Kami parantos ngahontal titik ieu, sadayana henteu acan leungit. Kadang-kadang aplikasi parantos "kaitung" sareng nyéépkeun sumber daya batré kami kalayan teu jelas sareng tanpa alesan. Dina hal ieu pilihan anu pangsaéna nyaéta ngareset alat urang ku tahan tombol Utama sareng Daya salami sababaraha detik dugi ka logo Apple némbongan dina layar alat.

Kana waktosna, alat kami nampi seueur aplikasi anu kadang ngan ukur dipasang sababaraha menit. Sadaya aplikasi ieu nyésakeun tilas, sapertos di Windows, anu sakedik-sakedik, mangaruhan kinerja alat urang. Janten alat urang damel deui sapertos dinten kahiji, urang kedah mulangkeunana tanpa ngamuat cadangan anu iTunes sacara berkala ngadamel alat urang. Mimiti, urang kedah ngadamel salinan poto, dokumén sareng file sanésna anu ngan ukur kapendak dina iPad pikeun engké nyonto éta deui nalika urang parantos ngembalikan alat urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   if2030 cenahna

    Dina iPad generasi katilu kuring, batréna dikirangan lumayan ku panggunaan iOS salian ti kaleungitan kinerja dibandingkeun sareng iOS 7.1.2.
    Warta anu anjeunna bawa pikeun anu ieu henteu saé pisan pikeun dianggap penting, kuring langkung resep balik deui ka ios sateuacanna kumargi éta masih dimungkinkeun.
    Samentawis waktos éta, kuring bakal tetep ngantosan versi langkung ios 8 kanggo komputer anu langkung lami.

  2.   Carlos cenahna

    Kuring nekad pikeun ngarobih batréna ka ipad mini kuring ku IOS 7.1.2, tapi kuring masang IOS 8 GM sareng kinerja batréna langkung saé, janten kuring bakal neraskeun ipad mini kuring

  3.   Antonio cenahna

    Halo, kuring parantos sareng iPad Air salami 2 minggu sareng kuring parantos nyandak perobihan ios. Saur konsumsi parantos naék. Saatos 6 jam sareng 10 menit panggunaan kuring gaduh 36% batré sareng ngitung yén janten alat munggaran kuring kuring muka sareng nutup aplikasi sepanjang waktos. Naon anu anjeun pikirkeun?