Kumaha ngalereskeun masalah Wi-Fi di ios 8.4.1

Masalah Wifi di ios 8

Versi panganyarna tina ios 8, anu Apple ngaluarkeun sababaraha minggu ka pengker, buru-buru nutup jurang kaamanan anu dipaké pikeun jailbreak, sigana ngaganggu operasi vérsi pangénggalna ieu sateuacan peluncuran iOS 9 minggu payun. Sanaos leres yén pembaruan ieu saéstuna teu aya gunana pikeun Apple saprak peretas ngalaporkeun yén aranjeunna masih tiasa ngalakukeun éta, anu paling kapangaruhan nyaéta pangguna anu ngalaman masalah sareng Wi-Fi alatna, sareng batréna , anu teu tiasa dijelaskeun kaluarna tanpa nganggo telepon.

Dinten ayeuna dina Actualidad iPad kami badé nunjukkeun anjeun pituduh alit dimana kami badé nunjukkeun anjeun sababaraha pilihan supados alat anjeun jalan sapertos sateuacan. Upami teu aya padamelan ieu, urang salawasna ngagaduhan jalan terakhir pikeun ka Apple Store sareng ngalaporkeun kajadian éta, sanaos kamungkinan ku nuturkeun léngkah-léngkah anu diwincik di handap ieu, masalah bakal direngsekeun.

Balikan deui alat

Pikeun ieu urang kedah pencét tombol Imah sareng tombol kakuatan (sajaba ti tombol polumeu kami henteu sayogi deui) salami 10 detik. Alatna sacara otomatis nunjukkeun urang apel dina layar nunjukkeun yén éta dihurungkeun deui. Saatos sababaraha detik (gumantung kana modélna) alatna bakal némbongan layar blok.

Reset setélan jaringan

troubleshoot-wifi-ios-8-1

Léngkah ieu tiasa janten teu nyaman kusabab sadaya konéksi Wifi anu urang simpen dina alat kami sacara otomatis dihapus, kecuali upami kami gaduh konci konci iCloud anu dipasang anu otomatis bakal ngamuat data tina sambungan anu biasa. Jang ngalampahkeun ieu urang buka Setélan> Umum> Reset sareng pencét dina Reset setélan jaringan.

Balikan deui Router / Modem

Kadang-kadang léngkah anu paling saderhana anu paling jelas, tapi urang Piceun sabab dina tiori éta henteu kedah mangaruhan alat urang. Kusabab naon sababna, router / modem urang panginten parantos kapangaruhan ku sababaraha faktor anu nyababkeun masalah sareng sinyal anu dikaluarkeun.

Pareuman sambungan jaringan Wi-Fi

troubleshoot-wifi-ios-8

Asalna Apple ngaktipkeun lokasi ngalangkungan Wifi, tapi dina seueur kasus mareuman pilihan ieu ngajawab masalah sambungan. Pikeun ngalakukeun ieu kami buka Setélan> Privasi> Lokasi> Layanan sistem. Salajengna urang buka tab sambungan jaringan Wi-Fi sareng mareumanana. Ayeuna urang kedah nga-restart alat urang supados parobihan tiasa pangaruh.

Ngarobih DNS sambungan anjeun kusabab Google

troubleshoot-wifi-ios-8-3

Kadang-kadang alat urang henteu nyambung sakumaha kedahna kana DNS tina panyadia kami janten solusi anu pangsaéna nyaéta nganggo 8.8.8.8 sareng 8.8.4.4 Google anu ogé gratis.

Balikkeun ka ios 8.4.1

Upami kami henteu acan ngalakukeun instalasi anu bersih, aya anu lepat dina alat urang. Saolah-olah kami parantos ngareset salinan sistem anu saacanna. Pikeun ngaluarkeun masalah ieu, langkung saé pikeun ngalakukeun restorasi anyar alat urang tanpa ngamuat cadangan naon waé anu parantos urang simpen dina komputer urang.

Upami sagala gagal, panginten masalah dina sambungan Wi-Fi alat anjeun teu aya hubunganana sareng parangkat lunak, tapi perkawis perangkat keras alat anjeun. Dina hal ieu anu pangsaénana pikeun sumping ka Apple Store pikeun milari masalahna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Enrique Ketichi cenahna

    Hatur nuhun pisan, kuring ngagaduhan masalah anu kuring sambungkeun sareng pegatkeun dina waktos anu pondok, kuring parantos diuji ti kamari sareng parantos sampurna 🙂 Kuring bakal neraskeun uji coba (éta dianggo pikeun kuring ku ngaganti dns janten 8.8.8.8, 8.8.4.4

    Naha bakal aya masalah upami kuring ngantepkeun sapertos kieu dina jangka panjang ???