Kumaha ngalereskeun masalah Wifi di ios 8- iOS 8.1.2

Masalah Wifi di ios 8

Salah sahiji titik lemah Apple aya dina konéktipitas Wi-Fi produkna. Sistem operasi pikeun Macs, OS X, masih ngagaduhan kalemahan dina bagian ieu sareng sigana yén insinyur perusahaan damel pisan pikeun milarian solusi. Nyatana, OS X Yosemite, versi panganyarna tina sistem operasi, parantos ngagaduhan sababaraha pembaruan anu ditujukeun pikeun ngarengsekeun masalah anu hanjakalna masih aya.

Naha anjeun pangguna OS X, atanapi sistem operasi ios, anjeun panginten tiasa ngalaman masalah konektipitas Wifi konstan sareng alat anjeun. Pribadi, kuring parantos mendakan sababaraha bug dina mini iPad generasi kahiji. Daptar solusi ieu bakal ngabantosan anjeun milarian koréksi, sahenteuna samentawis, pikeun leungitna konéktip anu konstan.

1. Anyarkeun Parangkat Lunak kana vérsi pangénggalna

Apple parantos ngaluarkeun sababaraha pembaruan parangkat lunak anu dimaksad pikeun ngalereskeun Masalah konéktipitas Wifi di ios 8. Pariksa naha alat anjeun diénggalan ku vérsi sistem operasi pangénggalna. Pikeun ngalakukeun ieu, buka Pengaturan- Umum- Pembaruan Parangkat Lunak. Upami anjeun henteu ngamutahirkeun, unduh versi anu pangénggalna Dina kasus kami, kami gaduh iPad generasi munggaran anu diénggalan, janten kami ngalih kana titik anu kadua, anu ngalereskeun masalah.

2. Pareuman sambungan Wi-Fi sareng pareuman

Titik kadua ieu mangrupikeun jalan kaluar tina masalah urang atanapi, sahenteuna, samentawis. Nalika anjeun ningali yén alat ios anjeun nyambung kana jaringan Wifi, tapi Safari henteu jalan, kami nyarankeun anjeun ngésérkeun ramo anjeun tina handapeun layar pikeun nembongkeun Pusat Kontrol. Pencét dina ikon Wifi pikeun nganonaktipkeunana, antosan sababaraha detik teras aktipkeun deui. Pariksa naha sambungan Wifi parantos leres.

ngareset setelan jaringan

3. Reset Setélan Jaringan

Upami léngkah 1 sareng 2 teu tiasa dianggo pikeun anjeun, parios "Lupa" data jaringan Wi-Fi anu anjeun sambungkeun sareng buka Setélan- Umum- Reset. Pencét dina "Reset setélan jaringan". Data sareng file anjeun moal dihapus.

ios 8 sambungan jaringan wifi

4. Pareuman Wifi tina Layanan Sistem

Ieu léngkah pamungkas anu tiasa ngeureunkeun masalah konéktipitas sareng alat ios 8 anjeun sareng anu diwangun ku nganonaktifkeun jasa lokasi jaringan Wifi (anu henteu nganonaktifkeun sambunganna nyalira, ngan ukur lokasina). Buka Setélan- Privasi- Lokasi- Layanan sistem. Nonaktipkeun pilihan "Konéksi jaringan Wi-fi". Pariksa naha sambunganna parantos tiasa leres.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Felipe Andrade cenahna

    Kuring gaduh iPhone 5S, kalayan ios 8 sabab kadang peryogi waktos kanggo ngirim pesen téks dina WhatsApp, kuring parantos dipasang deui ti mimiti, kuring parantos tiasa ngalakukeun sagala rupa sareng éta henteu ningkat. Batréna ogé ngajantenkeun kuring kirang langkung 2 jam panggunaan. Apple nempatkeun batréna.

  2.   Yo cenahna

    Nya, ku ios 8.1.1 Abdi langkung saé dina iPhone 5 sareng ogé anu 6, bahkan sateuacan whatsapp nyandak waktos anu lami pikeun kaluar.

  3.   Carlos Javier cenahna

    Kabeneranna nyaéta saprak kuring ngagaduhan ios 8.1.2 Kuring perhatoskeun yén hal-hal tangtu henteu dimuat sareng kuring kantos mikir yén éta mangrupikeun router kuring, ngirim gambar ngalangkungan WhatsApp mangrupikeun cobaan. Kuring parantos nganonaktifkeun hal Jasa Sistem sareng sigana sadayana parantos dibereskeun. Hatur nuhun pisan Pablo!

  4.   Antonio cenahna

    1.- Entong apdet kana ios 8.
    2.-Mésér Android.
    Tuah.

  5.   Miguel cenahna

    Anjeun kedah bodo pisan lebet ka dieu ngan ukur nyarios yén ... muhun

  6.   hrc1000 cenahna

    Abdi sareng iPhone 6 nganggo jailbreak sareng henteu aya tweak sareng disimpen deui ti 0 dua kali sareng unggal-unggal kuring asupkeun kecap akses wifi anu anyar, éta henteu nyambung, éta tetep muter siga nyambung sareng éta henteu kajadian, dina sababaraha wifis anu béda.
    Éta ngan ukur nyambung nalika kuring kéngingkeun layar sacara otomatis nalika aya wifis anu sayogi sareng ngan ukur tina jandéla éta anu nembongan, naha éta kajantenan ka batur?

    1.    r0_4lv cenahna

      Upami anjeun ngagaduhan Jailbreak, solusi na nyaéta ngalebetkeun MODE SAFE teras nyambung ka Wi-Fi

      1.    r0_4lv cenahna

        … Sareng sareng WIFRIED dipasang ti cydia wifi ngalayang. XD

  7.   Ale cenahna

    Wifi…. Subjék Apple anu ngantosan, sumping yén kuring henteu ngagaduhan masalah sareng iphone atanapi macbook abdi
    sareng teras taun demi taun bug anu sami tina wifi henteu robih !!

  8.   Willchesky cenahna

    Dina ios 8.1.2 masalah anu kuring titénan nganggo iPhone 6 sareng wifi na langkung jarang ... Aya waktos nalika éta nyambung tapi sanés tina wifi upami sanés jaringanna diputus sareng éta nempatkeun kuring tanpa jasa .. Éta ngan ukur kajantenan kuring nganggo wifi ti bumi kuring ... Kuring parantos disimpen sareng iTunes sareng éta teras-terasan, éta ngan ukur kajadian saprak kuring dipasang 8.1.2 ... 🙁

  9.   Beatleand cenahna

    Sesuatu anu aneh kajadian ka kuring ku Wi-Fi sareng kuring henteu terang naha éta normal dina ios 8. Nalika kuring nganonaktifkeun data sélulér kuring henteu pernah tiasa nyambung kana sambungan Wi-Fi, naha hal anu sami kajadian ka batur? Éta normal?

  10.   Ramon Enriquez cenahna

    Kuring berjuang sareng WIFI kuring, éta asup sareng balik deui ka 4G, janten éta antara hiji sareng anu sanésna sareng janten edan, naon anu anjeun nyarankeun salain ti miceun iPhone 6 kuring?

  11.   Henry cenahna

    Wifi ieu ngagaduhan kuring gélo ngagaduhan seueur masalah

  12.   Jose C cenahna

    Kuring gaduh 5-an sareng kuring parantos nyobian sadayana anu anjeun nyarios sareng halaman sanésna sareng éta henteu masihan kuring kecap akses anu leres ... kuring henteu ngartos naon anu kajantenan sareng upami aya anu tiasa masihan kuring!

  13.   Hector cenahna

    Kuring nembé mésér iphone 5s iphone 64 gb sareng kuring ngagaduhan masalah anu kuring henteu tiasa ngonpigurasikeunana kusabab layarna henteu tiasa geser, karunya pisan pangalaman kuring anu mimiti pikeun alat ieu saé pisan ... Abdi nyobian mareumanana ku mencét anu dua elemen anu dipibanda ... Abdi badé nyandak kana dukungan téknis ... kaleresan, kuring kedah ngajaga moto x.