Kumaha mareuman panggeuing latihan dina Apple Watch

Ieu mangrupikeun salah sahiji patarosan anu anjeun sering naroskeun ka kami sareng éta sababna kami mutuskeun pikeun nyiptakeun tutorial sakedik ieu. Sabenerna ieu fungsi éta dina sababaraha kasus eta diaktipkeun involuntarily dina setélan jam sareng gampang nganonaktipkeun.

Bisi kuring, éta diaktipkeun sacara otomatis (atanapi kuring tiasa ngaktifkeunana tanpa disadari) dina versi panganyarna tina sistem operasi watchOS. Seueur anjeun anu henteu aktip tapi éta ogé saé terang kumaha urang tiasa nganonaktipkeun éta "jeda latihan" atawa "ring latihan réngsé" warnings, antara séjén.

Apple Watch sanggup wartosan kami dina waktos khusus pelatihan sarta ieu bisa deconcentrate. Ieu mangrupikeun pilihan anu bisi kuring diaktipkeun ku nyalira, kuring henteu ngonpigurasikeunana iraha waé. Ayeuna urang badé ningali kumaha ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun ku léngkah-léngkah saderhana ieu. Aksi ieu tiasa dilakukeun tina jam tangan sorangan atanapi tina iPhone, mimitina urang bakal ningali kumaha nganonaktipkeun bewara atanapi peringatan ieu tina iPhone:

  • Kami muka aplikasi Watch dina iPhone
  • Pencét kana pilihan Pelatihan
  • Urang gulung ka luhur sarta néangan pilihan panungtungan: réspon sora

Dina titik ieu kami ningali yén éta jelas nunjukkeun éta Siri tiasa maca kami bewara ngeunaan latihan. Urang mareuman atanapi ngaktipkeun sareng éta. Pikeun ngalakukeun aktivasina atanapi nganonaktipkeun ieu langsung ti Apple Watch urang kedah nuturkeun léngkah anu sami tapi dina jam tangan.

Kami pencét makuta digital sareng aksés kana Setélan. Sakali di jero urang saukur néangan aplikasi latihan jeung turun ka manggihan pilihan "réspon sora" nu pilihan nu urang kudu ngaktipkeun atawa dina hal ieu mareuman. Panginten sapertos kuring anjeun ngaktipkeun pilihan ieu tanpa disadari atanapi malah diaktipkeun sacara otomatis, anu penting nyaéta terang dimana urang kedah nganonaktipkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.