Kumaha nganonaktipkeun beuli di-aplikasi-beuli tina aplikasi

Mésér terintegrasi dina iPhone

Sababaraha aplikasi nawiskeun kami kamungkinan kéngingkeun sababaraha pamutahiran kalayan pameseran dina aplikasi. Aranjeunna katelah pameseran terpadu atanapi beuli di-aplikasi Sareng, sapertos anu sanésna, aranjeunna ngagaduhan poin anu saé sareng poin anu goréng. Salaku hal anu positip urang tiasa masihan conto anu urang tiasa kéngingkeun kontén aplikasi anu diénggalan. Salaku titik négatip, sareng ieu mangrupikeun mayoritas, pikeun nyarios yén ku pameseran ieu kami ngan ukur kamungkinan maén ngantosan kirang waktos, pikeun ngaleungitkeun iklan atanapi, balik deui ka buruan, ningkatkeun karakter urang supados maju. Hal anu goréng dina kasus ieu sanés mésér nyalira, tapi alesan naha aranjeunna ditambihan.

Upami urang parantos déwasa sareng urang terang naon anu kami laksanakeun, teu aya masalah tapi, upami urang ngantepkeun alat pikeun budak, sigana urang bakal nampi biaya dina kartu kiridit urang pikeun pameseran anu kami pikir henteu dilakukeun. Sanaos Apple panginten tiasa ngaréspon saé sareng "ngahampura" hutang (parantos aya kasus), éta pangsaéna kudu ati-ati sareng nganonaktipkeun mésér dina aplikasi. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal ngalakukeun ieu:

Kumaha nganonaktipkeun mésér dina aplikasi dina ios

Léngkah pikeun nganonaktipkeun mésér dina aplikasi

  1. Urang buka Setélan / Umum / Watesan.
  2. Kami ngaktipkeun larangan sareng lebetkeun kode (upami kami henteu kantos ngalakukeun éta sateuacanna) dua kali, sakali pikeun ngonpigurasikeunana sareng sakali pikeun mastikeun.
  3. Sakali watesan diaktipkeun, urang ngagulung ka handap sareng mareuman Mésér Terpadu.

Upami anjeun biasana ngantepkeun alat ios anjeun ka murangkalih, Anjeun kedah aktipkeun jinis panyalindungan ieu. Ku nganonaktipkeun mésér terintegrasi kami mastikeun yén anggota bungsu kulawarga henteu mésér rangkep pamutahiran dina kaulinan karesepna anu teras bakal ditagihkeun kana kartu kiridit urang. Anjeun panginten kaget ku kamampuan budak leutik ieu pikeun diajar bahkan ku ningali naon anu urang tulis.

Upami urang nempatkeun koncina di payuneun aranjeunna, aranjeunna sigana bakal diajar deui sareng ngagunakeunana pikeun maénkeun langkung saé. Upami urang mareuman pamésan terpadu kami moal bahaya yén aranjeunna "kaleungitan ramo" sareng ngalakukeun "mischief."


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jimmy Sunda cenahna

    Anjeun leres pisan, putri abdi ngagaleuh aplikasi $ 2 kusabab anjeunna ningali aplikasi lucu.

  2.   Lalodois cenahna

    Ti jaman ka jaman aya tulisan anu dipikaresep sapertos kieu sareng anu hanjakalna metode IAP mangrupikeun anu paling nguntungkeun diantara panyipta aplikasi, tombol ieu kedah diaktipkeun ku urang sadayana nalika urang ngadamel konfigurasi awal tina alat ios anu dimaksud.

    Naon anu paling jalma henteu terang nyaéta nalika anjeun mésér hal dina modalitas ieu sabab tulisan éta nyatakeun anjeun mayar nanaon, ieu hartosna éta eusi anu anjeun badé aksés parantos aya dina alat anjeun nalika anjeun ngaunduh aplikasi, Hiji-hijina hal anu anjeun lakukeun nalika mayar nyaéta muka konci éta, dina kecap sanésna upami anjeun bakti pikeun ngaunduh aplikasi gratis anu nganggo metode IAP sareng henteu ngaliwat kotak engké anjeun ngirangan kapasitas alat anjeun kusabab anjeun nyandak liwat sareng aplikasi anu anjeun anggo satengah tapi éta saéstuna gaduh ukuran lengkep, nyaéta anu hébat tapi tina metode penjualan ieu, anu munggaran jelas-jelas perdarahanna.

    Kanyataan yén aya aplikasi universal ngagaduhan kaunggulanana tapi ngalawan éta ukuranna, éta kajantenan pikeun urang sadayana nalika aplikasi anu diadaptasi kana layar rétina mimiti muncul sareng upami urang hoyong gaduh fitur pangénggalna urang kedah jelas-leres ngaunduh vérsi anu pangénggalna nalika kanaékan ukuran éta dasarna kusabab layar anu henteu sadayana diperyogikeun, ieu mangrupikeun hal anu sami.

  3.   Luigi cenahna

    hatur nuhun Bro anjeun nyalametkeun kuring hehehe !!!! XD