Kumaha ngarobih aksara leutik sareng aksara leutik gancang di ios 8

ios 8

Aya sababaraha fungsi anu kusabab alesan éta, kusabab henteu pati penting, urang henteu ngan ukur ningali éta dijelaskeun dimana waé, kecuali éta mangrupikeun fungsi énggal anu kalebet kana salah sahiji versi anyar sistem operasi. Sareng éta anu kajantenan dina hal ieu, kumargi ku ios 8 éta langkung saderhana pindah antara hulu gedé sareng handap. Sareng éta mangrupikeun hal anu urang masih tiasa hirup tanpa, jelas yén dina momen anu khusus éta tiasa janten bantosan pisan, sabab sabaraha kali kajantenan anjeun yén anjeun kedah nyerat sadayana?

Jelas yén nalika urang nyerat tina ponsel atanapi tablet, anu dina hal ieu nyaéta alat anu ngajalankeun ios 8, kami sadar yén nyatana ampir sadaya jalma langkung kahartos ku kurangna aksen, singgetan sareng panggunaan huruf besar sareng handap. Nanging, kadang-kadang urang kedah ngarobih, sareng éta mangrupikeun naséhat anu bakal kami pasihkeun ka anjeun bakal langkung mangpaat sareng éta mangrupikeun cara saderhana pikeun ngarobih hiji-hiji upami anjeun ngagulung sareng ios 8.

Naon anu anjeun kedah lakukeun upami anjeun hoyong ngamodalan kecap atanapi frasa dina ios 8 éta pasti pikeun milih éta. Sakali anjeun ngalaksanakeunana, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta klik dua kali dina tombol Shift. Dina kasus éta, anjeun kedah tingali kecap anu sami dina huruf kapital salaku saran. Anjeun kedah pencét pikeun ngagentos ku anjeun dina layar. Upami anjeun hoyong ngarobih kecap dina hurup ageung janten hiji dina hurup leutik, anjeun kedah nuturkeun prosés anu sami, ngan ukur tombol Shift kedah diteken sakali. Ku cara ieu, kecap anu sami bakal muncul dina kotak handap dina bongbolongan sareng anjeun ngan ukur kedah mencét pikeun nembongan dina téks dina layar anjeun. Gampang, leres?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.