Kumaha ngarobih alat Apple anu dipercaya

iPhone-6s-Plus-02

Verifikasi dua léngkah Apple mangrupikeun pilihan kaamanan anu kedah diaktipkeun ku sadaya pangguna. Ku cara prosedur ieu anjeun mastikeun yén ngan ukur alat-alat anyar anu tiasa ditambihan kana akun anjeun, atanapi ngaksés sareng ngarobih data ti éta ku cara otorisasi aksés éta tina salah sahiji alat anu parantos kami pilih salaku "Alat anu dipercaya". Tapi paranti urang robih, urang mésér énggal, urang ngajual lami ... sareng ieu hartosna alat anu dipercaya tiasa henteu sapertos ayeuna deui. Kami ngajelaskeun di handap kumaha urang tiasa ngarobih daptar alat ieu pikeun sok ngapdet deui.

alat-kapercayaan-1 (5)

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngakses akun Apple kami, pikeun ieu kami buka halaman https://appleid.apple.com teras pencét dina "Atur Apple ID anjeun". Kami ngalebetkeun data aksés kami sareng kusabab verifikasi dua léngkah diaktipkeun, urang kedah lebetkeun kode anu bakal dikirim ka kami kana salah sahiji alat anu dipercaya kami.

alat-kapercayaan-1 (4)

Sakali dina rekening kami, urang kedah pilih dina menu di kénca pilihan "Sandi sareng kaamanan" teras di dinya pilih pilihan "Tambihkeun atanapi cabut alat anu dipercaya".

alat-kapercayaan-1 (3)

Menu ieu mangrupikeun sadaya alat anu aya hubunganana sareng akun iCloud anjeun bakal muncul. Anjeun tiasa ningali alat anu sanés milik anjeun sahingga teu kedah aya dina daptar. Ku ngaklik «Hapus» éta sacara otomatis bakal ngaleungit sareng éta moal janten alat anu tiasa masihan otorisasi kana parobihan akun anjeun. Anjeun tiasa mendakan parangkat anu ngantosan pikeun diverifikasi janten bagian tina alat anu dipercaya anjeun. Ku ngaklik «Verifikasi» anjeun bakal dikirim kode ka alat éta upami anjeun ngalebetkeun éta, éta bakal parantos kalebetkeun kana daptar anjeun.

Penting pikeun anjeun gaduh hiji (atanapi langkung) nomer telepon salaku alat anu dipercaya. Éta mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun anjeun ngajamin cara pikeun ngakses akun anjeun upami jauh anjeun kaleungitan sadaya alat anu anjeun gaduh. Anjeun tiasa teras nyungkeun duplikat SIM anjeun sareng nampi pesen di dieu pikeun ngakses akun anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.