Kumaha ngarobih cincin Aktivitas dina Apple Watch

Ngédit Cingcin kagiatan

Versi panganyarna tina sistem operasi Apple Watch nambihan pilihan pikeun ngaropea Cingcin aktip gumantung kana karesep urang. Sababaraha dinten ka pengker di Apple aranjeunna ngaluncurkeun pidéo anu aranjeunna nunjukkeun ka kami cara ngalakukeun kustomisasi ieu sareng dinten ieu kami hoyong bagikeun ka anjeun.

Ieu prosedur saderhana pisan pikeun dilaksanakeun tapi penting pikeun terang léngkah-léngkahna. Éta leres-leres aya di tempat anu cukup diaksés sareng pangguna mana waé tiasa kéngingkeun setélan ieu kalayan gampang ku langsung ngakses cincin Aktip dina jam tangan. Pilihan konfigurasi ieu dilakukeun tina Apple Watch sorangan dina sababaraha detik janten urang angkat sareng aranjeunna.

Kami pencét kana makuta digital sareng pilih cincin kagiatan. Sakali lebet, urang turun ka handapeun layar (naha nganggo ramo atanapi nganggo mahkota digital éta sorangan) teras pencét dina Ganti pilihan Goals. Di dieu urang ningali pilihan kahiji pikeun ngarobih «Target gerakan», pilih naon anu dipikahoyong teras pencét salajengna. Teras tujuan latihan nembongan sareng akhirna "Ngadeg" kanggo nambihan jam anu dipikahoyong. Siap

Pidéo dina saluran dukungan apel nyaéta:

Sateuacanna di watchOS kami ngan ukur ngagaduhan pilihan pikeun ngédit ring gerakan anu sayogi. Ayeuna ku versi sistem operasi anu énggal urang tiasa milih sésa-sésa cincin sakumaha kahoyong urang sahingga gaduh kamajuan langkung caket kana kemungkinan urang. Bisi wae, anu penting pikeun mindahkeun sakedik dinten janten séhat sareng leres yén gaduh Apple Watch tiasa bantosan kami sakedik deui pikeun nyingkahan kahirupan anu teu cicing. Dupi anjeun parantos ngarobih cincin Aktivitas?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.