Kumaha ngarobih pilihan aksés pikeun aplikasi di ios 15

Aksesibilitas ku aplikasi dina ios 15

Sistem operasi Apple teras-terasan nangtung pikeun kapasitas kustomisasi anu hébat dina fitur aksés. Mastikeun yén jalma-jalma cacad tiasa nampi sadayana pangalaman mangrupikeun konci pikeun ngahontal kapuasan anu dipilarian ti Cupertino. Pembaruan saatos pembaruan, pilihan anyar diwanohkeun anu ningkatkeun aksés kana sistem operasi éta sorangan. Kanyataanna, ios 15 ngenalkeun konfigurasi pilihan aksés pikeun aplikasi. Nyaéta, dimungkinkeun pikeun ngarobih karakteristik unggal aplikasi, hiji-hiji, pikeun nyingkahan konfigurasi global anu henteu optimal pikeun sadaya aplikasi. Kami nunjukkeun kumaha ngaktipkeun pungsi ieu.

Konpigurasikeun aplikasi pilihan aksés ku aplikasi di ios 15

Fungsi tina diakses aranjeunna seueur sareng seueur pisan. Nanging, anu paling penting nyaéta anu ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun kumaha layar, téks sareng gerakan ditampilkeun sapanjang sistem operasi. Sésa fungsi nyaéta tambihan anu ditambihan kana sistem pikeun ngamungkinkeun aksés kana sistem operasi anu fungsina jéntré. Ayana sajumlah ageung cacad anu béda darajat atanapi bahkan raos nalika ningali eusi ngajantenkeun pilihan ieu beuki penting.

Aksesibilitas ku aplikasi dina ios 15

ios 15 kalebet pilihan pikeun ngarobih aplikasi aksés aksés ku aplikasi, puncak kustomisasi dina hal ieu. Pikeun ngaksés alat éta kedah ngagaduhan béta tina ios 15 pikeun pamekar atanapi béta umum sabab sadayana ngenalkeun kabaruan ieu. Teras, urang bakal ngakses Setélan> Aksesibilitas sareng dina bagian Umum kami bakal ningali opsi na Setélan per aplikasi.

Tulisan anu aya hubunganana:
Halaman wéb Apple Accessibility anyar nunjukkeun kaunggulan ios sareng iPadOS

Sakali di jero, urang tiasa nambihan seueur aplikasi anu dipikahoyong. Upami urang ngeklik éta, urang ningali sadaya pilihan anu tiasa urang atur diantarana nyaéta: téks kandel, kontrol tepi, inversi warna, nambahanana kontras, ngabedakeun tanpa warna, inversi pinter, pangirangan gerakan sareng seueur deui.

Nalika urang ngadamel parobihan, éta bakal diaktipkeun dina unggal aplikasi anu parantos kami modifikasi. Pikeun mupus konfigurasi, balik deui ka menu dimana aplikasi ieu nembongan teras geser aplikasi anu urang hoyong pupus ka kénca teras pencét tombol Hapus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.