Kumaha ngarobih ukuran font dina iPhone abdi sareng ios 9

hurup-hurup

Naha urang langkung resep hurup panganteur pangguna ios langkung ageung atanapi alit, ti ios 7 tiasa ngarobah ukuran font tina sistem umum dina iPhone, iPod atanapi iPad urang. Mangrupikeun prosés anu saderhana, tapi normal yén anjeun henteu terang yén éta mungkin upami anjeun henteu pernah meryogikeunana atanapi ningali pilihan na. Beda sareng nalika urang nempatkeun téks dina kandel, ngarobih ukuran font henteu meryogikeun resusan, janten urang tiasa langsung ningali parobihannana langsung. Kami ngajelaskeun kumaha ngarobih ukuran font saatos luncat.

Kumaha ngarobih ukuran font dina iPhone abdi sareng ios 9

ngarobah ukuran-ios

  1. Kami muka Setélan sareng kami bakal Layar sareng kacaangan.
  2. Kami maén deui Tamaño del texto.
  3. Urang nyelipkeun intina Ka palih katuhu. Téks na bakal sami ukuran sareng téks anu urang tingali di luhur.

Upami anjeun ngagaduhan masalah visi sareng di luhur anjeun henteu cekap, tetep tiasa dilegaan langkung seueur deui suratna, tapi pikeun ieu anjeun kedah kana setélan aksés, anu mana setélan paling difokuskeun ka jalma anu ngagaduhan masalah visi sareng ngupingkeun. Upami éta pikeun anjeun atanapi jalma anu anjeun kenal, kami bakal ngalakukeun ieu:

Kumaha carana ningkatkeun ukuran font langkung seueur

hurup-hurup

  1. Kami muka setélan sareng kami bakal umum.
  2. Kami badé Aksésibilitas.
  3. Kami asup Ukuran gedé.
  4. Kami aktipkeun saklar. Urang bakal ningali yén hurup gedé nembongan di belah katuhu.
  5. Urang nyelipkeun intina dugi ka ngahontal ukuran font anu dipikahoyong.

Jujur, kuring henteu pati ngarti naha aranjeunna misahkeun pilihan ieu. Kuring ngarti yén saha waé anu ngagaduhan masalah visi sareng terang ios bakal langsung kana aksés, tapi éta henteu ngaraheutkeun upami, dina cara anu sami yén dua pilihan aya dina Aksesibilitas, dua pilihan éta ogé aya dina setélan utami. Tapi hei, sakali kami terang éta urang tiasa ngarobih lirikna sakahayangna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.