Kumaha cara unduh aplikasi anu sateuacanna dipésér dina ios

App Store

IPhone, iPad komo pangguna Mac tiasa gampang ngaunduh aplikasi anu sateuacanna dipésér sareng teras dihapus. Ieu hartosna éta pamaké éta tiasa ngaunduh aplikasi anu parantos aranjeunna tés sareng éta pikeun hiji alesan atanapi anu sanés aranjeunna parantos dihapus alat anjeun.

Pikeun ngalaksanakeun tindakan ieu nyaéta sakumaha saderhana ngakses beuli anu dilakukeun di App Store sareng dinten ieu urang bakal ningali kumaha gampangna pikeun aksés ngagaleuh ieu. Prosésna saleresna saderhana sareng gancang janten anjeun teu kedah hariwang.

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngaksés App Store, sakumaha urang nyarios, pas di App Store urang kedah ngotéktak poto pangguna kami anu némbongan dina iPhone sareng iPad di belah katuhu luhur. Sakali dipencet kami mendakan pilihan "mésér sareng langganan" anu urang kedah buka drop-down tina "mésér" pilihan.

Unduh Aplikasi

Di dieu urang bakal mendakan upami urang gaduh pameseran kulawarga sareng pilihan tina pameseran kami klik "Meuli abdi" Sareng ayeuna urang ngan saukur tiasa milih antara sadayana sareng aplikasi anu kami henteu acan mésér dina iPhone ieu, nyaéta yén kami parantos mésér dina iPad atanapi iPod. Urang ngan kedah turun na mendakan aplikasi anu nembongan ku méga sareng panah ka handap.

Kami parantos gaduh sadayana aplikasi ieu dipasang dina iPhone kami sareng pikeun hiji alesan atanapi anu sanés kami parantos ngaleungitkeunana ayeuna urang tiasa nga-instal deui deui ku ngan saukur mencét kana méga sareng siap. Mangrupikeun prosés anu saé saderhana sareng éta tiasa dianggo pikeun alat ios boh iPadOS. Ogé di luhur anjeun bakal mendakan ménu milarian anu urang tiasa mendakan aplikasi ku namina nyalira upami urang émut.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.