Kumaha ngaunduh versi lami tina paket Cydia

downgrade-package-cydia

Salah sahiji fitur anyar anu paling penting dina Cydia versi 1.1.23 nyaéta kamungkinan pikeun ngaunduh paket sateuacanna. Sigana yén sakali bungkus dipasang urang bakal mendakan diri kalayan heran yén éta moal jalan sakumaha mistina sareng hiji-hijina pilihan anu urang kantos dugi ka ayeuna nyaéta pikeun nganonaktifkeun atanapi uninstall tweak. Kalayan pilihan anyar ieu, urang ngan kedah ngaunduh paket terakhir anu dianggo pikeun kami anu masih aya, hal anu jujur ​​kuring ogé hoyong ningali di App Store.

Prosésna saderhana pisan sareng pastina pangguna anu gaduh pangalaman langkung saéna parantos mendakan pilihan ieu, tapi pastina aya pangguna anu langkung énggal anu henteu terang kumaha aksés kana fungsi anyar ieu, saliwatan, aya di gigireun pilihan séjén anu parantos sayogi tos lami. sateuacan. Salajengna kuring bakal ngajentrekeun (saderhana) léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngaunduh paket Cydia anu langkung lami.

Kumaha ngaunduh versi lami tina paket Cydia

  1. Kami buka Cydia.
  2. Kami milarian bungkusan na urang hoyong turunkeun nilai.
  3. Sakali dina layar pedaran, urang ngetok tombol na ngarobah.
  4. Kami maén deui Downgrade.
  5. Kami milih vérsi anu dipikahoyong.
  6. Luhur katuhu kami nyentuh Konpirmasi.

downgrade-paket

Anu saé tina pilihan anyar ieu nyaéta yén éta sayogi kanggo sadaya bungkus, sanés ngan ukur pamekar utama.

Upami ieu raoseun di App Store, anu mangrupikeun toko dimana Apple nampi aplikasi sabab nganggap aman sareng stabil, bayangkeun kumaha pentingna di Cydia, dimana anu kami mendakan panginten modifikasi sistem anu jero anu henteu tiasa dianggo mimitina . Kuring bakal rada bungangang yén pilihan ieu aya, contona, nalika Auxo aya dina versi kahijina pikeun ios 6. Saban dinten kuring ngagaduhan ton panutupan aplikasi, janten kuring tungtungna nyabut tweak. Tungtungna kuring kedah nambihan Repository A3Tweaks pikeun masang sadaya vérsi anu nyobian ngalereskeun masalah. Tapi sakumaha paribasa, moal telat lamun kabagjaan anu saé.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marco cenahna

    Teu aya anu nembongan ka kuring, naha aya anu terang kunaon?

  2.   Sebastian cenahna

    henteu kaluar: /

  3.   Cherif cenahna

    Ami sanés na kuring gaduh versi cydia panganyarna.