Kumaha carana ngirangan konsumsi data dina aplikasi Instagram

Ikon Instagram anu diénggalan

Data sial! Spanyol mangrupikeun salah sahiji nagara anu tingkat data selulerna masih mahal. Sanaos kanyataanna harga turun sabab operator seluler virtual (MVNOs) parantos muncul sareng smartphone parantos ngalegaan ka seuseueurna penduduk, urang kedah tetep ati-ati upami urang henteu hoyong béak data anu tiasa ditingalkeun sateuacanna akhir bulan. Upami urang nambihan kana ieu konsumsi kaleuleuwihan anu dilakukeun ku sababaraha aplikasi, dina sababaraha kasus kusabab sifatna, musibah dilayan.

Instagram mangrupikeun salah sahiji aplikasi ieu. Mangrupikeun jaringan sosial fotografi sareng pidéo dumasar kana nunjukkeun ka kami a eupan eusi audiovisual anu, jelas, nyababkeun konsumsi data langkung luhur tibatan jinis aplikasi anu sanés. Kabeneran, aya penyesuaian anu ngamungkinkeun urang pikeun ngirangan biaya anu kami laksanakeun tina tingkat data urang nalika kami henteu nyambung kana jaringan WiFi.

Hayu urang simpen data nganggo Instagram

Upami anjeun pangguna Instagram, anjeun terang pisan kumaha aplikasi ieu jalan dina iPhone kami (aranjeunna henteu acan dirancang pikeun ngaleupaskeun vérsi anu dioptimalkeun pikeun iPad 😡). Nalika urang muka Instagram, naon anu ditingalikeun nyaéta eupan publikasi anyar ti jalma, mérek sareng nu sanés anu urang nuturkeun. Pembaruan ieu tiasa gambar atanapi pidéo sahingga, ku beuratna langkung seueur, éta nunjukkeun konsumsi data anu langkung ageung.

Ieu pisan, sareng kanggo waktos ayeuna teu tiasa dihindari yén pengeluaran data langkung ageung dina Instagram sareng aplikasi sanés sapertos éta. Ogé, pikeun ngahesekeun masalah, dina 2013, nalika pembaruan pikeun ios 7 dileupaskeun, Instagram ngaleungitkeun kamampuan pikeun nganonaktifkeun autoplay tina pidéo na. Kami henteu ngupingkeun sora na, kacuali kami sacara jelas nyungkeun éta, tapi pidéo na dicoo tina feed sareng ieu nambihan konsumsi langkung-langkung.

Kabeneran, dina sababaraha titik anu kuring jujur ​​henteu terang, Instagram ngenalkeun pangaturan dina aplikasi iPhone na anu ngamungkinkeun ngirangan konsumsi data seluler. Upami anjeun gaduh paket data anu ketat, kami nyarankeun pikeun ngaktipkeun pilihan ieu, sareng kami bakal nyaritakeun kumaha cara ngalakukeun ieu di handap pikeun tetep dina wates data anjeun.

Ngurangan konsumsi data seluler ku ngagunakeun Instagram dina iPhone anjeun

Dina raraga ngirangan konsumsi data anu dilakukeun ku Instagram nalika dianggo, anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu:

  • Mimiti, buka aplikasi Instagram dina iPhone anjeun teras pencét dina ikon profil anjeun, aya di belah katuhu handapeun layar.
  • Pencét kana gear anu anjeun tingali di katuhu luhur pikeun aksés pilihan konfigurasi. instagram-1
  • Gulung ka handap dugi ka mendakan pilihan "Pamakéan data sélulér" teras pilih. instagram-2
  • Ayeuna, aktipkeun pilihan ieu ku mencét slaider. instagram-3

Henteu jelas pisan naon anu leres pangaluyuan ieu, nyaéta, kumaha ngatur pikeun ngirangan konsumsi data seluler. Numutkeun Instagram, aktivasina tina pilihan ieu nyegah pidéo dina feed anjeun tina teu dieusian nalika anjeun nyambung ka jaringan data seluler sedemikian rupa sehingga video sareng poto ogé dimuat dina cara anu langkung lensa tibatan nalika setelan ieu dinonaktipkeun.

Sacara standar, Instagram preloads video pikeun ngamimitian gancang nalika mungkin. Upami anjeun hoyong ngirangan jumlah data sélulér anu dianggo ku aplikasi Instagram, anjeun tiasa milih henteu gaduh pidio preload Instagram nganggo sambungan sélulér. Upami anjeun milih nganggo langkung data, video tiasa langkung lami pikeun dimuat liwat sambungan sélulér.

Milih nganggo langkung data moal mangaruhan cara Instagram damel nalika nganggo Wi-Fi.

Preloading hartosna yén aplikasi unduh sadayana pidéo bahkan sateuacan urang ngahontal éta, sakali urang ngahontal éta, éta siap diputer. Maka, hasilna bakal aya anu mirip pikeun nyingkahan réproduksi otomatis, sanaos henteu sami. Tapi dina naon waé, urang bakal ngahemat data sélulér.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Blog Kecantikan Eli cenahna

    Kuring gaduh Android tapi kuring ngan ukur tiasa ngaverifikasi gunana fungsi nyéépkeun langkung data: aplikasi na lambat sareng butuh pikasieuneun pikeun ngamuat eupan tapi tetep bakal ngonsumsi data kalayan lega. Kusabab kuring parantos nempatkeun Facebook sareng langkung fokus kana Instagram, data na henteu dugi ka kuring. Ngérakeun.