Kumaha carana ngirim file ageung ngalangkungan Mail Drop

iCloud

Surat Turun ngadamel penampilan di konperénsi pangembang taun 2014 sareng badarat sasarengan sareng Yosemite dina Macs. Tapi dugi ka sumpingna édisi ios 9.2 éta henteu acan sayogi pikeun dianggo tina iPad, iPhone atanapi iPod Touch kami.

Ti waktos janten bagian, nalika badé ngirim file ageung, kami nganggo méga, unggah aranjeunna sareng engké ngirim tautan ka anu nampi supados aranjeunna tiasa ngaunduh nalika aranjeunna nampi, kumargi ku email aranjeunna moal sumping nalika server nabrak sareng ngahalangan unduhan langkung seueur pesen.

Surat Drop ngamungkinkeun urang ngirim file dugi ka 5 GB ukuranana via awan Apple. Operasi langkung saderhana tibatan kumaha urang parantos dugi ka unggah kana awan sareng engkéna ngabagi tautan. Di dieu kami nunjukkeun anjeun kumaha jalanna sareng conto praktis, ngirim file ageung tina iPad kami.

Kumaha cara ngirim file ageung nganggo Mail Drop ti iPad, iPhone atanapi iPod Touch

  • Mimiti urang kedah buka aplikasi Mail dina iPad, iPhone atanapi iPod Touch kami.
  • Pencét kana Pesen anyar sareng urang mimitian nyerat téks anu bakal ngiringan file anu napel.
  • Sakali dilakukeun, pencét dina rohangan kosong pikeun ngakses ménu éta bakal ngamungkinkeun urang ngalebetkeun pidéo atanapi gambarna yén urang hoyong masangkeun.
  • Teras, folder dimana urang nyimpen pidéo atanapi poto anu urang hoyong kirimkeun ku mail bakal ditingalikeun. Kami milih aranjeunna teras pencét Pamakéan.

serelek-mail

  • Ku ngaklik on kirim, Surat ngawartosan éta kantétan ageung teuing pikeun ngirim ku email sareng masihan kami pilihan pikeun nganggo Surat Drop kanggo ngirimkeunana ngalangkungan iCloud.

mail-drop-email-nampi

  • Pencét dina Mail Drop sareng anu nampi email, anjeun bakal nampi email nganggo sababaraha tautan, numutkeun jumlah file anu kami kirimkeun, pikeun ngaunduh langsung. File ieu bakal sayogi dina iCloud salami 30 dinten hungkul. Saatos waktos éta aranjeunna bakal dihapus sacara otomatis. Perhatoskeun yén file-file na kedah diunggah kana iCloud, janten prosés ieu henteu langsung.

Cara anu langkung gancang sareng angkat ka reel pilih pidéo anu dimaksud sareng bagikeun ngalangkungan aplikasi Mail.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.