Kumaha cara nyetél Apple Music dina Amazon Echo sareng Alexa anjeun

Apple Music nembé dugi ka Alexa di Spanyol, sareng éta hartosna Urang ayeuna tiasa ngupingkeun musik dina Amazon Echo atanapi speaker pinter anu kompatibel sareng Alexa nganggo langganan jasa streaming Apple, hal anu dugi ka ayeuna ngan ukur tiasa di HomePod, panyatur pinter Apple.

Dina artikel ieu Kami ngajelaskeun step by step kumaha ngonfigurasi Apple Music dina aplikasi Alexa iPhone anjeun atanapi iPad pikeun tiasa ngagunakeun jasa éta dina speaker anjeun, ogé nyetél salaku layanan standar supados nalika anjeun mesen musik ngalangkungan sora anjeun anjeun langsung nganggo Apple Music.

Prosés setelanna langsung, tapi rada disumputkeun dina aplikasi Alexa pikeun iPhone atanapi iPad. Apple Music henteu ngonpigurasi dina menu "Setélan" Apple, sahenteuna mimitina. Mangrupikeun "katerampilan" anu kedah urang milari sareng anu sapertos sapertos dina menu "Kaahlian sareng kaulinan". Urang kedah milari Apple Music dina bagian anu saluyu sareng sakali dipendakan, "^ Ngidinan panggunaan na". Urang kedah masihan aksés Alexa kana akun Apple Music kami (écés penting pisan pikeun gaduh langganan aktip) sareng nuturkeun sadaya léngkah anu dituduhkeun.

Sakali kami parantos masihan aksés ka Apple Music éta bakal masihan kami pilihan pikeun ngonpigurasikeun salaku layanan standar. Upami urang henteu kersa ngalakukeun éta dina waktos éta, urang tiasa ngaksés bagian ieu dina "Setélan> Musik> Layanan standar". Ayeuna urang tiasa ngakses sadaya katalog Apple Music sareng daptar puter urang tina panyatur anu cocog sareng Alexa, sapertos Sonos One sareng Beam, sareng tangtosna tina modél Amazon Echo naon waé. Éta pastina mangrupikeun léngkah anu saé pikeun Apple Music, kalayan jutaan alat Echo di sakumna dunya, anu kaleungitan salah sahiji watesan utamina: henteu sayogi di luar HomePod, spéker kualitas luhur tapi kalayan harga anu seueur pikeun pangguna jauh ngalangkungan naon anu anjeun rencana pikeun méakkeun pikeun spiker pinter.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Benyamin cenahna

    Halo, kuring hoyong terang kumaha ngalaksanakeunana upami kuring ti Chili?

  2.   Jorge cenahna

    Halo, kuring hoyong terang kumaha ngalaksanakeunana upami kuring ti Chili? Ladenan Alexa nunjukkeun yén layanan iTunes teu acan sayogi pikeun daérah ieu.