Kumaha cara nyetél iCloud Drive dina iPhone sareng ios 8

icloud-drive-2

Nalika aranjeunna parantos ngenalkeun kami, iCloud Girang nyaéta leyuran anyar Apple pikeun manajemén dokumén sareng file ngalangkungan ios sareng OS X. Upami anjeun ningkatkeun ka ios 8 anjeun parantos ngagaduhan akun iCloud, janten anjeun tiasa nganggo Upami anjeun parantos ningkatkeun ka ios 8 sareng gaduh akun iCloud, anjeun tiasa nganggo iCloud Drive.

Penting pikeun terang yén ningkatkeun kana iCloud Drive hartosna lebet a struktur file anyar, janten alat-alat sanés anu anjeun gaduh kedah nganggo ios 8 sareng OS X Yosemite, anu ngajantenkeun anjeun ngantosan sasih payun kanggo Mac OS. Upami anjeun kedah ngalih antar file, pikirkeun yén buru-buru mangrupikeun naséhat anu goréng sareng antosan dugi ka sadaya alat diperbarui.

Ngamangpaatkeun pamasangan ios 8

Nalika ningkatkeun ka ios mimitina, anjeun kedah ditaros upami anjeun hoyong ningkatkeun ka iCloud Drive. Nalika anjeun ningkatkeun ka iCloud Drive, dokumén anjeun bakal disalin kana iCloud Drive sareng bakal sayogi pikeun sadaya alat sanés anu minuhan sarat anu dibahas sateuacanna.

icloud-drive

Setélan manual

Para ngonpigurasikeun iCloud Drive. Buka setélan > iCloud > iCloud Girang, teras aktipkeun iCloud Drive sareng turutan pitunjuk dina layar. Émut yén anjeun tiasa milih aplikasi anu nyimpen data na dina rohangan ieu, ku cara ieu anjeun tiasa ngendalikeun panggunaan rohangan.

icloud-aktip

Rencana neundeun

Sacara standar, iCloud Drive disertakeun 5 GB rohangan gratis. Ieu jumlah anu sami pikeun cadangan iCloud.

Aksés ka setélaniCloudneundeun > Mésér langkung seueur rohangan. Dina titik ieu anjeun tiasa milih rencana anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun. Pencét Mésér di belah katuhu luhur sareng lebet nganggo akun iCloud anjeun kanggo ngalengkepan paméséran.

icloud-rencana


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

28 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pedro cenahna

    Kuring ngagaduhan ios8 sareng icloud drive aktip tapi kuring henteu tiasa ngaksés folder dina icloud drive, kuring henteu ningali nanaon anu sami sareng gambar anu mimiti di posting. Kumaha carana abdi tiasa aksés kana icloud drive? nuhun sateuacanna

    1.    Hugo cenahna

      Nya, parantos aya urang duaan, kuring henteu ngagaduhan pitunjuk ...

      1.    malaikat cenahna

        Nya, aya 3 urang

  2.   Antonio cenahna

    Naha anjeun tiasa aksés tina windows 7 dina PC?

    1.    uriteoxide cenahna

      Tina pangotéktak dugi ka icloud.com
      Anu kuring henteu terang nyaéta kumaha cara ngaksésna tina iPhone…: /

  3.   Sergio cenahna

    Abdi henteu kéngingkeun ikon drive icloud ogé !!!!!!

  4.   uriteoxide cenahna

    Kumaha carana ngaksés folder iCloud Drive? Kuring parantos unggah file tina peramban PC, tapi aplikasi na naon waé anu teu aya dina iPhone…?

  5.   pende28 cenahna

    Poto streaming henteu kaluar dimana waé, sateuacan kuring dina ikon poto sareng ayeuna teu aya nanaon, kuring ngan ukur kéngingkeun poto anu nembé ditambihan, naha aya anu terang kunaon kuring henteu tiasa ningali éta?

  6.   franc91 cenahna

    Abdi henteu kéngingkeun poto streaming ogé, punten, upami aya anu terang kumaha carana nyandak éta deui, tinggalkeun koméntarna.

  7.   Orasbae cenahna

    Sae pisan, kuring ogé ngagaduhan iCloud drive aktip dina ipad, iphone, imac sareng macbook pro kuring. Pikeun aksés ti ios sajauh anu kuring ningali éta sagampang ngetik setélan / iCloud / panyimpenan / atur panyimpenan. Tapi ieu masalahna, di dinya kuring ningali folder dokumén sanés anu di jero aya folder anu didamel tina mac kuring, kuring tiasa lebet tapi teu aya anu tiasa dilakukeun ku file-file, sanés kabuka, atanapi bagi, atanapi ngan ukur mupus waé. Janten punten, upami aya anu ngajelaskeun ka kuring ngeunaan gambar lulugu, anu saolah-olah éta aplikasi khusus, éta bakal ngajantenkeun kuring janten raja. Hatur nuhun

  8.   Hugo cenahna

    Kuring parantos nalungtik sareng hanjakal éta ngan ukur tiasa diaksés tina Aplikasi anu nganggo file-file éta. Ngatur, ningali sareng ngarobih ngan ukur tiasa dilakukeun ti Yosemite. Apple parantos ngantepkeun kuring pisan dina hal éta. Kuring bakal neraskeun nganggo Dropbox anu ditingali. Salam kanggo sadayana.

  9.   joletesantisanti cenahna

    Kuring gaduh masalah anu sami, ti ios mustahil pikeun kuring ngaksés file iCloud sakumaha anu kuring tiasa di Dropbox, naon gunana ngagaduhan dokumén dina awan upami kuring henteu tiasa muka éta tina hapé anu jauh ti bumi, boh anu khusus aplikasi atanapi ti safari?
    naha aya anu gaduh solusina?

  10.   Ruvi cenahna

    Boh dina iPad 2 sareng iPhone 5s kuring dina sétting, iCloud Dive parantos dina modeu Anyarkeun sadidinten…. Abdi henteu tiasa ngeureunkeunana sareng éta nunjukkeun yén ieu henteu ngalakukeun nanaon ogé sigana henteu normal pikeun kuring. Naha aya anu ngagaduhan masalah anu sami?

    1.    ludovica cenahna

      Leres, hal anu sami kajadian ka kuring. Abdi henteu tiasa aksés ka Icloud ogé. Éta nyatakeun kasalahan konéksi sareng henteu nampi id Apple. Milarian iphone abdi ogé henteu jalan. Abdi henteu terang naha sadayana aya hubunganana.

  11.   cjob cenahna

    Halo, hiji patarosan, naha iCloud drive tb dianggo pikeun cadangan mesin waktos di OSX?

  12.   Hugo cenahna

    Abdi gaduh gangguan anu ageung sareng mail, upami anjeun peryogi kuring masihan anjeun twitter @ hugoparra3 abdi tiasa ngabantosan anjeun langkung saé. Sing salamet

  13.   Pendé28 cenahna

    Naha kuring tiasa balik kana icloud tina icloud drive? Drive ieu mangrupikeun istanbul kumargi kuring henteu tiasa ngatur file abdi

  14.   SilumanHead cenahna

    Aranjeunna tiasa lebet tina halaman wéb icloud http://www.beta.icloud.com sareng ti dinya anjeun tiasa ngakses Icloud Drive sareng ningali sadaya folder kalebet Halaman, Nomer, sareng sajabana sareng tiasa dipindahkeun di antawisna. naon anu kuring sanggup lakukeun nyaéta muka dokumén tina wéb

  15.   Jose Antonio Merino Martin cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring henteu tiasa mendakan ikon drive icloud, atanapi ngalirkeun poto. Punten, upami aya anu parantos ngémutanana, ngawartosan kumaha cara nyungkeunana. Nuhun sateuacanna.

  16.   Chano cenahna

    Manuk henteu sayogi, éta bakal kaluar sareng Yosemite

  17.   Iker cenahna

    Taun 2004: «Bingah windows !!!! Sok nabrak, kumaha lambatna ... aranjeunna tiasa nyonto ti Apple !! »
    Taun 2014: «Bingah iPhone, !!!! Salawasna nabrak, kumaha lambatna ..., sareng di luhur éta anjeun teu tiasa ngalakukeun nanaon, ..., aranjeunna parantos tiasa nyalin tina Android, atanapi tina Windows !!! »
    Kuring sieun yén salami sababaraha taun urang hirup di awal akhir kakuasaan Apple, upami aranjeunna henteu hudang éta bakal kajadian ka aranjeunna sami sareng Nokia. Naon anu tinggaleun mérek éta, salian ti produk anu kualitas, inovatif sareng ku pagelaran anu wawatesan sareng kasampurnaan? Nya, ngan ukur aya produk anu berkualitas kalayan harga anu langkung ageung, sabab pikeun sababaraha waktos aranjeunna parantos balik dina persaingan dina hal inovasi sareng operasi anu pas dina kasampurnaan parantos turun dina sajarah. Sateuacan kantun kusabab fluidity sistem operasi na, kagancangan, jsb. teu aya babandingan sareng sésa smartphone. Ayeuna ngerakeun ningali kumaha cairanana parantos ngaleungit sareng kumaha aktipna lambat pisan dibuka, teu kakantun nalika aplikasi anu anjeun anggo macét atanapi ujug-ujug ditutup. Sareng upami anjeun gaduh modél langkung handap tina iPhone 5, teras mareumanana sareng hayu urang angkat, anjeun tiasa langsung miceun éta.

  18.   Wilmer Flores cenahna

    Dina sababaraha kecap, ieu aya gunana pikeun kéngingkeun paningkatan sareng kana persaingan, nyaéta Android, éta henteu nanaon, apel nyandakna, kuring henteu terang naon anu aranjeunna pikirkeun

  19.   JAVIER UC cenahna

    ETA icloud drive EXPLORER pikeun iPhone, dropbox langkung saé

  20.   Eduardo Salgado cenahna

    Kuring mendakan pariwara anu rada nyasabkeun pikeun nyarios, sakumaha ceuk Apple, yén anjeun tiasa ningali KABEH file sareng dokumén anjeun tina APA alat anjeun. Kuring ngarti yén anu terakhir kalebet iPhone sareng iPad, jelas. Éta henteu leres. Abdi henteu tiasa ningali iCloud Drive tina iPhone atanapi iPad. Ngan ukur aplikasi anu tangtu anu tiasa ditingali anu écés TEU ngalebetkeun sadaya file sareng / atanapi dokumén kuring. Pisan njijiki sareng teu leres tina Apple. Anjeun kedah langkung jelas dina iklan anjeun sareng seueur anu sanés nyarioskeun terus ngabarukeun,

  21.   Juan © (@ Ju9nmx) cenahna

    Upami aya penjelajah drive iCloud tapi anjeun ngan ukur tiasa ningali file na ngaunduh kana cel anjeun moal tiasa unggah naon waé di luar sana aplikasi éta disebat CLOUD DRIVER EXPLORER unduh éta ti App Store! salam!

  22.   Zihuatanejo87 cenahna

    Héi sadayana, kuring parantos mendakan file manager kanggo iCloud Drive anu disebat Dokumén 5, lumayan manpaat, salian ti tiasa ngatur akun Dropbox sareng Google Drive anjeun

  23.   surri cenahna

    Abdi hoyong ngonpigurasikeun icloud drive kuring, tapi tetep diropéa sareng teu nanaon, kuring henteu tiasa ngaksés aplikasi wats sareng kitu, naon anu kuring lakukeun?

  24.   Juan cenahna

    Kuring gaduh pangénggalan drive igloud sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun ... Sasaurang anu tiasa ngabantosan kuring

    Nuhun sateuacanna!!

    email abdi fujifilm2007@hotmail.com