Kumaha carana nyetél kartu mayar standar dina Apple Pay

Apple Pay

Upami anjeun ngagunakeun Apple Pay dina iPhone atanapi iPad anjeun Salaku sistem pamayaran, anjeun panginten parantos sadar yén anjeun tiasa nyimpen sababaraha kartu tina entitas anu ngaluarkeun; American Express, MasterCard sareng Visa.

Ayeuna di Spanyol kami ngan ukur ngagaduhan sababaraha kasempetan pikeun ngagunakeunana, sok aya dina aplikasi, urang kedah ngantosan pamésan online sareng fisik dugi ka Apple damel di darat, anu nguntungkeun urang, kusabab kasalahan anu dideteksi di pasar Amérika Kalér moal dibalikan deui di dieu, atanapi janten kuring ngarep.

Kanyataanna nyaéta ku seueur pilihan sareng metode pamayaran anu langsung sareng saderhana urang bakal nyarios ka sistem kartu terpadu anu standar pikeun pangmayaran anu paling umum, sedengkeun anu sanésna bakal tetep mayar anu khusus anu anjeun pilih langsung sateuacan mayar.

Sakumaha urang terang pangenalan kartu dina PassBook saderhana, urang kedah ngalakukeun «poto»Kanggo sistem pikeun jelas sareng andalkeun néwak panomeran kartu komo tanggal béakna. Urutan asupna kartu henteu hartosna naon-naon, janten pikeun netepkeun hiji salaku standar urang kedah kana:

  1. Luncurkeun aplikasi tina Setélan.
  2. Toque en Passbook sareng Apple Pay.
  3. Turun ka bagian Detil transaksis teras pencét dina Kartu standar.
  4. Pilih kartu na anjeun hoyong anggo standar.

Ayeuna anjeun bakal ngagaduhan kartu ieu kanggo pamayaran, kacuali sacara manual pilih anu sanés, kanyamanan nyata pikeun urang anu ngan ngagaduhan kartu pikeun kaperluan kulawarga sareng sanés kartu perusahaan atanapi warna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kuassimodo cenahna

    Henteu mungkin pikeun nempatkeun PayPal?

  2.   Michelangelo cenahna

    anjeun tiasa nempatkeun sababaraha screenshot? Kuring henteu kéngingkeun nanaon tina passbook atanapi Apple mayar dina ménu setélan, teu dina 6 atanapi 6 plus dina vérsi 8.1

    1.    Ny cenahna

      Aya dua urang, aya teu nempatkeun nanaon tentang passbook atanapi Apple pay ... éta kanggo iOS9 atanapi langkung =). Sareng upami urang muka aplikasi passbook, kuring moal nyaritakeun ... éta minimalis.

  3.   dBer cenahna

    Éta anu kuring badé nyarios, atanapi anjeun henteu acan ngajelaskeun nyalira kalayan hadé, atanapi kami henteu ngartos anjeun. Tapi kuring pikir anjeun mimitina kedah nempatkeun kumaha urang tiasa nempatkeun kartu kiridit dina buku pasipik langkah demi langkah, supados engké urang tiasa mesen. Sing salamet!

  4.   Trako cenahna

    Tangtosna, aranjeunna parantos hilap nempatkeun hal anu paling penting supados jalma-jalma henteu janten gélo, APPLE BAYARNA HANYA Muncul di PASSBOOK Upami IPhone anjeun dikonpigurasikeun salaku daérah di Amérika Serikat, nyaéta anu kedah anjeun copy / paste .. .

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Masalah anu Apple Pay ngan ukur aya sawaktos anjeun gaduh akun Amérika kami parantos parantos dibahas dina postingan anu sanés.
      Upami anjeun hoyong mikirkeun copy-paste di ditu, kuring pikir yén jalma maca kami sareng nuturkeun tautan anu kami kalebet dina tulisan.
      salam

  5.   dBer cenahna

    Nuhun Trako, upami kitu ... anjeun kedah parios sateuacan nyerat.

  6.   Diego cenahna

    Jujur kuring maca anjeun, tapi anjeun sareng seueur anu sanés, sareng kuring terang ngeunaan "ngan ukur Amérika Serikat." Tapi anjeun ngubaran subjek sareng naturalness sapertos anu nimbulkeun mikir yén di dieu dimungkinkeun. Kuring henteu nganggap waleran anjeun leres pisan, anjeun kedah nganggap kasalahan anu dilakukeun sareng anu kedah ngirimkeun sacara jelas nyaéta anu ngaluarkeun, utamina upami anjeun badé neraskeun maca.