Kumaha cara nyetél "Babagi Kulawarga" dina ios 8

di kulawarga

Fungsi anyar anu ios 8 ngareuwaskeun urang nyaéta kamungkinan nyiptakeun kelompok sareng kulawarga atanapi réréncangan nu anjeun tiasa bagikeun pameseran, poto sareng video, almenak sareng lokasi.

Sanaos sigana mangrupikeun jumlah fungsi alit anu sateuacanna sumebar, usaha sareng kapasitas alat alit ieu.

Pikeun ngaktipkeunana anjeun kedah angkat setélan > iCloud > Konpigurasikeun «Dina Kulawarga».  Léngkah munggaran ieu penting pisan sabab masihan status tina Pangatur ka pangguna akun ieu, nganggo detil bankna pikeun tagihan beuli anyar.

diatur-di-kulawarga

Saatos sababaraha layar bubuka, urang dugi kana anu munggaran anu kedah dilakukeun pilih upami urang hoyong bagikeun lokasi kami atanapi henteu, pilihan ieu tiasa diaktipkeun atanapi ditumpurkeun engké tina aplikasi Amigos.

kulawarga-lokasi

Ayeuna nyaéta nalika urang kedah mimitian nambihan anggota kulawarga urang kana daptar, gabung tiasa dilakukeun ku ngirim pos atanapi ngalangkungan a kode, pikeun kuring pilihan email langkung gampang, perawatan anu kedah janten email anu ngesahkeun ID Apple anjeun. Watesana nyaéta lima anggota.

tambihan-anggota

Sakali anggota nampi, profil anjeun nembongan dina grup sareng umur. Ieu mangrupikeun momen anu pikaresepeun kusabab dua alesan:

  1. Urang tiasa ngaktipkeun pilihan anu disebat Kolot / Wali, milih jalma dina grup sahandapeun 18 taun umur sareng ngalangkunganana, sagala pameseran parantos dilakukeun peryogi validasi anjeun.
  2. Urang tiasa kalebet rekening barudak di handapeun umur 13 taun, kami milih pilihan anu aya di handapeun layar «Ngadamel ID Apple pikeun murangkalih«, Dina hal ieu anjeun ngan ukur kedah nyerat tanggal lahir sareng masihan idin kolot nampi kabijakan «Panyingkepan Privasi Kolot"sareng mastikeun inpormasi pamayaran.

di kulawarga

Ayeuna anjeun ngagaduhan grup anu didamel sareng anjeun ngan ukur kedah ngaraoskeun kaunggulanana, anu kuring ringkeskeun nyimpulkeun:

Unduh musik, pilem, acara TV, buku sareng aplikasi

  • Didatangan halaman Dibeuli iTunes Store atanapi App Store.
  • Pilih anggota kulawarga.
  • Unduh hiji barang tina daptar balanja anjeun.

Mimiti ngabagi poto sareng video sareng kulawarga anjeun

Masing-masing anggota kulawarga tiasa nambihan poto, pidéo sareng koméntarna.

  • Buka aplikasi Poto.
  • Ketok Kulawarga dina tab Dibagi.
  • Tambihkeun poto sareng video anu anjeun hoyong bagi.

Nambahkeun acara kana kalénder kulawarga

Anjeun tiasa nyetél panginget kulawarga anu bakal muncul dina alat sadaya anggota.

  • Buka aplikasi Almenak.
  • Nyiptakeun acara.
  • Pilih kalénder kulawarga anu anjeun badé nambihan acara.

Milarian kulawarga anjeun atanapi alatna

  • Buka aplikasi Friends atanapi Milarian iPhone abdi
  • Anjeun bakal ningali daptar anggota kulawarga anjeun sareng tempatna.
  • Anjeun oge tiasa ningali lokasi di aplikasi Messages di ios 8.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Elmike11 cenahna

    Halo Carmen sareng sasama pamiarsa.
    Pikeun parobihan kuring sumping pikeun nyungkeun bantosan anjeun sabab anjeun terang 😉
    Dinten ieu kuring nyobian ngabagi ka kulawarga tapi ...

    Reuwas! éta naros ka kuring pikeun nuliskeun metode pamayaran (kartu)
    Kuring henteu gaduh kartu dina akun abdi, artos anu aya dina éta kusabab kuring mésér kartu kado sareng akun éta saéstuna ngagaduhan kasaimbangan anu saé.
    Kaayaan anu kuring moal tiasa ngarobih sabab kuring henteu gaduh kartu.
    Abdi henteu hoyong.
    Naon anu anjeun nyarankeun kuring lakukeun?
    Yén kulawarga kuring hoyong ngalungkeun kuring ka stake pikeun sadaya fungsi anu dijanjikeun sareng henteu tiasa nganggo éta.
    Gracias!

  2.   Alvaro cenahna

    Hatur nuhun Carmen, tulisan anu narik pisan!

  3.   Leonardo cenahna

    Gampang, mimitian nanganan SATU kartu, moal aya kajadian ogé

  4.   Giomar Percy cenahna

    Taroskeun, kuring mangrupikeun panitia grup kuring sareng budak leutik anu nyungkeun mésér atanapi ngaunduh aplikasi sareng éta henteu kunanaon, tapi kumaha anu lumangsung pikeun anggota anu parantos déwasa? Naha aranjeunna ogé naros ka kuring pikeun nyatujuan beuli éta?

  5.   Adriana cenahna

    Halo, salaki kuring urang Chili sareng kuring urang Méksiko sareng anjeunna henteu ngijinkeun kami pilihan salaku kulawarga kusabab patarosan daérah, naha aya solusi ??? Hatur nuhun