Kumaha cara nyetél sareng nganggo Handoff di Yosemite sareng ios 8

leupaskeun

Ayeuna urang sadayana ngaleupaskeun sistem operasi anyar pikeun OS X, Yosemite, urang tiasa nganggo sababaraha fungsi anu ngamungkinkeun kontinuitas karya antara alat anu béda. Handoff nyaéta fungsi anu ngamungkinkeun anjeun ngamimitian tugas, nuturkeun kana iPad sareng béréskeun dina Mac.

Dasar-dasarna nyaéta anu urang kedah gaduh iOS 8 dina iPhone sareng iPad (versi pangénggalna) sareng Yosemite dina Macs. Dina sadayana éta anjeun kedah didaptarkeun ku ID Apple sami, atanapi naon anu sami, yén anjeun gaduh akun iCloud anu sami sareng anu Bluetooth dihurungkeun. Titik terakhir ieu penting pikeun diémut, kumargi di iMac, asesorisna parantos ngajantenkeun urang disambungkeun ku BT, tapi dina MacBooks sareng iOS, biasana urang Bluetooth dipareuman.

Ayeuna damel sareng aplikasi Apple sapertos Surat, Kontak, Kalénder, Safari, Panginget, Pesen, Peta, Kaca, Nomer, sareng Keynote. Pamekar tiasa nambihan fungsionalitas kontinuitas ogé, tapi dinten ieu urang fokus kana ngonpigurasikeunana pikeun ngagunakeun salah sahiji di luhur.

hardware

Dina hal pakakas pikeun Handoff tiasa dianggo, anjeun kedah ngagaduhan iMac, MacBook Air, MacBook Pro ti taun 2012 atanapi engké, atanapi Mac Pro ti akhir taun 2013 Alat ios anu cocog nyaéta iPhone 5 atanapi engké, iPad (generasi ka-4), iPad Air , iPad mini, iPad mini sareng tampilan Rétina, sareng iPod touch (generasi ka-5).

sababaraha kauntungan Aranjeunna ngabutuhkeun kaayaan anu khusus sareng anu sanésna bakal aya biaya ti perusahaan telepon, sapertos telepon atanapi SMS.

  1. Handoff peryogi alat ios nganggo ios 8.
  2. Télépon peryogi iPhone nganggo ios 8.
  3. IPhone sareng ios 8.1 diperyogikeun pikeun SMS.
  4. Instan Hotspot peryogi iPhone atanapi iPad kalayan sambungan data sareng ios 8.1. Pariksa ka operator anjeun kasadiaan jasa ieu.

software

Émut yén éta peryogi:

  1. Rekening sami iCloud
  2. Bluetooth diaktipkeun.
  3. Alat kedah dina radius tina sapuluh méter masing-masing.

konfigurasi

Hayu urang ka iPhone sareng urang nuturkeun rute: setélan > umum > Handoff sareng aplikasi anu disarankeun sareng kami parios yén kami ngagaduhan operasional Leupaskeun.

handoff-iphone

Hayu urang angkat ka Mac, urang muka Kahoyong sistem > umum sareng kami mastikeun yén kami parantos ngaktipkeun tab anu ngamungkinkeun panggunaan Leupaskeun.

mac-handoff Pikeun Handoff tiasa dianggo, alat anu mimitina damel kedahna operasional sareng teu dikonci. Janten, contona, upami anjeun ningali halaman wéb dina iPad sareng iPad sacara otomatis dikonci, anjeun moal tiasa neraskeun damel dina Mac atanapi iPhone tanpa hudang sareng muka konci iPad heula.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal fungsi kontinuitas, anjeun gaduh sababaraha fitur awal dina Halaman wéb Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

31 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel konstino cenahna

    Naha Terusan dianggo pikeun anjeun ti mac ka ipad sareng sabalikna?

  2.   llasjd cenahna

    dina imac pertengahan 2011 sareng iphone 5s ios 8, TELEPON parantos dianggo pikeun kuring sakedap sareng henteu kantos uih deui…. Abdi tiasa nyauran ti "kontak" sareng ogé nampi éta dina iMac ....

    naha kuring kedah diaktipkeun iCloud? Bluetooth parantos dipareuman nalika damel… .. (kalayan WIFI dina téorina cukup)
    Kuring henteu weruh naha éta henteu jalan…
    pituduh anu langkung saé punten…. ieu kajantenan seueur jalmi !!!

    Gracias

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Ieu ngan ukur kajantenan anjeun, pikeun sésana urang éta ngan ukur tiasa dianggo sakumaha ditetepkeun ku pangembang, janten langkung saé anjeun jaga koméntar anjeun sareng khususna kabutuhan anjeun nyalira, sanés sadayana, sabab nalika anjeun ngimpikeun yén éta tiasa dianggo pikeun alat anu henteu. aranjeunna gaduh dina OS atanapi dina jaringan anu teu tiasa dianggo.

      1.    m4ndr4k3 cenahna

        «Simpen koméntar anjeun» Tiram anu «démokrat» ... ngeunaan mojang ieu ...

      2.    Peuyeum cenahna

        Mimiti, kuring henteu resep réspon anjeun ka pangunjung kana postingan anjeun pisan, aya cara sareng CARA.
        Kadua, kuring ogé ngagaduhan iMac pertengahan 2011 sareng anjeun ngan ukur tiasa nelepon sareng nampi telepon sabab, teu sapertos fungsi sanésna, éta henteu nganggo Bluetooth tapi garis WIFI.

      3.    Peuyeum cenahna

        Ah, ayeuna ku apdet iOS pangénggalna anjeun ogé tiasa ngirim SMS !!!!!

      4.    Setuju cenahna

        Nya, koméntar kolega anjeun leres, henteu kedah nganggo Bluetooth dicolok, kalayan dina wifi anu sami aya seueur.
        Koméntar anjeun Carmen henteu leres, boh dina bentuk sareng alesan.

  3.   Yo cenahna

    "Urang kedah gaduh"

  4.   DonVito cenahna

    Nya, aranjeunna ngan ukur nguciwakeun kuring ku cara anu goréng ... .. Kuring gaduh iMac 2011, i7 top-of-the-range, kalayan 6970 Gb HD1M grafik, 16 GB RAM sareng aranjeunna moal ngantep kuring nganggo Handoff .... .

    Aranjeunna maksa kuring ngarobih komputer anu masih dina garansi, pikeun kanyataan saderhana ti 2011, nalika masih aya iMac anu kirang kuat ti 2013 atanapi 2014….

    Hayu aranjeunna ngalakukeun éta ku héndsét, oke, tapi nganggo iMacs ...

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Abdi dina kaayaan anu sami sareng anjeun, éta parantos nguciwakeun pisan yén kuring henteu tiasa ngaktipkeun Handoff dina iMac kuring ... ku sabab kitu kuring perhatoskeun kabutuhan hardware, yén detail anu "leutik" ieu tinggaleun mairan.

      Kuring parantos nalungtik sareng sigana aya hubunganana sareng versi Bluetooth sareng jelas kamampuanana ...

      Salam sareng hatur nuhun kana kontribusi anjeun!

  5.   téksuas cenahna

    Tina naon anu kuring tingali aya seueur hal anu henteu jalan upami Mac sanés ti 2012 atanapi engké, éta kasus kuring, kuring gaduh Air ti akhir 2010 sareng ogé éta ogé AirDrop nganggo iphone 6 kuring

  6.   DonVito cenahna

    Nya éta kuring ngerakeun yén aranjeunna "capen" sistem operasi desktop .... dina komputer anu bahkan langkung kuat tibatan sababaraha ti 2014 ...

    Dina alat sélulér, kuring ngartos yén IOS capen, tapi dina desktop sareng omong kosong ieu, kuring ngaraos pikaseurieun ,,,

  7.   Malaikat19 cenahna

    Aranjeunna teu ngagaduhan nanaon, aranjeunna peryogi Bluetooth 4 atanapi énergi rendah, aranjeunna nyarios yén aranjeunna ngusahakeun nyobian nyandak kana macs lami, panginten kapayunna.

  8.   DonVito cenahna

    Sareng naon hubungan énergi rendah sareng éta? Éta mangrupikeun iMac anu nyambung kana anu ayeuna anu langkung nyéépkeun sanésna, sanés iPhone ...

    1.    Deiff cenahna

      Tapi éta bakal maksakeun nganggo 2.1 dina iphone. Mangrupikeun jasa anu sacara praktis aktip, janten batré sélulér moal tahan sababaraha jam. Kuring kantos maca dina blog yén aranjeunna berhasil ngajantenkeunnana kalayan ngagaleuh pulpén 4.0, tapi kuring henteu terang naha sadayana cocog.

  9.   CristobalMolero cenahna

    Kuring gaduh MacBook Pro ti pertengahan 2012 sareng siang ieu kuring parantos nelepon sareng nampi telepon sareng Mac tapi kuring henteu kéngingkeun kontinuitas pikeun jalan. Kuring gaduh sadayana ngonpigurasi ogé.
    MacBook Pro mangrupikeun anu kaluar dina Oktober atanapi Nopémber 2012, kuring henteu émut tanggal anu pasti. Kuring nyobian nganggo iPhone 5 nganggo ios 8.0.2

  10.   Lokosw cenahna

    Goréng pisan goréng pisan ngeunaan apél Kuring henteu badé nyéépkeun $ 2000 ngan ukur pikeun ngagunakeun handoff

  11.   asam karbohidrat cenahna

    Telepon tiasa dianggo pikeun kuring, sapertos anu diarepkeun, aya kalan-kalan na henteu.
    Sedengkeun pikeun handoff, éta tiasa dianggo pikeun kuring ti ipad atanapi iphone dugi ka imac tapi tina imac kana iphone kuring henteu ngagaduhan ikon.
    Naha anjeun terang kunaon tiasa
    Wasalam

  12.   Carmen rodriguez cenahna

    Solusi anu ditawarkeun Apple pikeun masalah télépon anu henteu ditransferkeun ka alat sanés atanapi anjeun henteu ningali ikon Handoff nyaéta:

    1. Pastikeun alat-alat na nganggo ios 8 atanapi engké; Pikeun ngalakukeun ieu, buka Setélan> Umum> Pembaruan Parangkat Lunak.

    2. Pariksa setélan:
    ▪ Buka Setélan> Wi-Fi teras hurungkeun Wi-Fi, upami diperlukeun.
    ▪ Buka Setélan> Bluetooth teras hurungkeun Bluetooth, upami diperlukeun.
    ▪ Pastikeun alat ios disambungkeun kana jaringan Wi-Fi anu sami; Pikeun ngalakukeun ieu, buka Setélan> Wi-Fi sareng bandingkeun nami jaringan anu masing-masing sambung.
    ▪ Buka Setélan> Umum> Handoff sareng aplikasi anu disarankeun teras hurungkeun Handoff.
    ▪ Buka Setélan> Telepon sareng mareuman Nelepon Wi-Fi.

    Kuring miharep éta bisa dipaké pikeun anjeun !!!

    1.    Maximino cenahna

      Hello Abdi gaduh ios 8.1 sareng yosemite 10.10 sareng kuring henteu terang kumaha kuring kedah ngadamel Hanoff tiasa dianggo sanaos diaktipkeun dina iphone sareng mac. Kuring damel tanpa wifi, nyaéta, sambungan anu dibagikeun sareng makéna 4g tina iphone. Kuring yakin kuring ngalakukeun salah. Hatur nuhun

  13.   Miguel cenahna

    Nya, ogé, aranjeunna mimiti teu ngijinkeun hal-hal dina Macbook Pro ti taun 2011. Naon anu dipikahoyong Apple, ogé maksa kami ngarobih Macbook Pro urang anu tiasa dianggo sampurna? Usul anu parantos diprogram ieu anu diterapkeun ku Apple sacara agrésif nyaéta ngajantenkeun kuring ragu naha bakal teras mésér produk Apple. Nalika kuring mésér naon waé anu kuring jaga supados éta tiasa dianggo saé pikeun kuring salami mungkin, sareng éta ku Apple kuring henteu tiasa nerapkeunana kumargi aranjeunna tanggel waler "ngarusak aranjeunna jauh."

  14.   yojar onairam cenahna

    Abdi émut nalika di apel sadayana gampang…. jalma-jalma ieu bakal ngusir kami….
    Steve Jobs biasa nyarios "kami ngalakukeun hal anu sami tapi urang dipermudah" !! naon kajadian na !!

  15.   pabloRA cenahna

    Nya, kuring nampi sareng nelepon leres-leres nganggo WIFI antara MacBookPro ti 2010 sareng iPhone 6. Anu henteu jalan nyaéta kontinuitas, tapi teleponna susu!

    Aranjeunna nyarios yén lamun nempatkeun USB Bluetooth 4.0 sadayana jalan.

  16.   rich67801 cenahna

    Jigana leyuran ieu bakal ngabdi ka seueur jalmi sareng ngahémat sababaraha $$$ kanggo anu parantos mikirkeun ngarobih BT.

    Handoff dibereskeun dina Mac Air 2011 - diuji nganggo IPhone 5s.

    Hal anu munggaran sakumaha anu dituduhkeun dina prosedur, mastikeun yén papan Bluetooth anjeun cocog sareng BT LE (upami henteu, entong dicobian):

    Dina MAC, buka ikon apel, "Ngeunaan Mac ieu", "Laporan sistem….", Pilih dina "perangkat keras" pilihan "Bluetooth" sareng milari parameter "Cocog sareng Bluetooth LE" janten dina nilai " Leres ".

    Sumber sareng kiridit:
    http://sepa.no-ip.org/sepa_blog/tag/handoff/

    -
    rich67801

  17.   Eder Granda Mantilla cenahna

    Halo, abdi parantos nuturkeun léngkah-léngkah tutorial sareng sadayana tiasa dianggo pikeun kuring kecuali tiasa nelepon telepon ti buku mac kuring pro kuring ngagaduhan iPhone 5s anu kuring leungit. Punten bantosan kuring

    Wasalam

  18.   Omar González Jadur cenahna

    Halo Kuring gaduh macbook pro pertengahan 2012 rétina 15 sareng iphone 5s… Nelepon teu aya masalah tapi teras-terasan teu aya kasus kuring parantos ngalakukeun sadayana sareng éta henteu jalan ... A tiasa !!! Kuring miharep anjeun tiasa ngabantosan kuring!

  19.   Hector Segarra Barron cenahna

    Nya, ku kuring kuring parantos ningali kit pikeun ngarobih na sareng tiasa nganggo mac tanpa masalah, kuring parantos kajantenan sareng iphone 6 sareng di luar kuring henteu asup kana jaringan parobihan iphone 5s kuring deui pikeun desain anu langkung siga sam, tanpa elegan pisan Aranjeunna mimiti nyingsieunan kuring …….

  20.   Alito (@Ali_Dalay) cenahna

    Kuring parantos ngagaduhan Solusi, éta leres-leres kajantenan ka kuring, sadayana anu diucapkeun, hatur nuhun, ku milarian sareng maca anjeun diajar. Anu kedah dilakukeun nyaéta ngareset mémori PRAM tina Mac, ti mimiti 2011. Tapi ke heula, diperyogikeun ngahapus folder sapertos kieu:

    Urang lebetkeun hard drive (biasana Macintosh HD), ti dinya urang buka Perpustakaan, sareng tungtungna urang muka folder Preferensi.
    Ayeuna urang ngahapus folder SystemConfiguration, tanpa sieun, éta bakal naroskeun kami ijin administrator tapi teu aya, kana tempat sampah.
    Teras we mareuman komputer atanapi ngabalikan deui sareng sateuacan sora hurung ku mencét tombol cmd + alt + P + R, éta rada rumit tapi tiasa dilakukeun. Nalika kami mencét kombinasi ieu, alat-alatna bakal dihurungkeun sababaraha kali dugi ka bagian anu hurungna "GONG" janten upami disebatna, kami tetep pencét dugi ka 3 kali disada. Hiji detil, éta kedah janten alt kénca.
    Sakali kadéngéna waktos ka-3 urang ngantepkeun sareng ngantepkeun tim terus mimitian normal.
    Siap, masalahna direngsekeun.
    Éta sadayana aya dina BT

  21.   DannSierra cenahna

    Kuring gaduh macbook pro pertengahan taun 2012, iphone 5s sareng ipad mini kalayan layar retina, tapi sateuacanna nyerah antara mac sareng iphone lumayan saé pikeun kuring ayeuna henteu deui upami éta nyambung antara ipad iphone sareng sabalikna tapi éta henteu ngijinkeun kuring pikeun ngahubung sareng mac saha waé anu gaduh solusi? sareng ieu sanés patarosan ngeunaan konfigurasi kumargi kuring parantos ngonpigurasikeun panangan dina tilu idevice sareng kuring ngagaduhan éta nganggo id Apple anu sami, jaringan wi-fi anu sami sareng sadayana anu nganggo Bluetooth dina

  22.   andres guio cenahna

    Wilujeng énjing kuring gaduh iPhone 4s sareng MacBook Pro 2014 aranjeunna henteu badé dianggo, dina iPhone kuring éta henteu ngagaduhan panangan

  23.   Jay cenahna

    Halo sadayana sareng hatur nuhun sateuacana!

    Abdi gaduh masalah sareng Hotspot Pribadi Iphone 6. Henteu jalan pikeun kuring, ngan ukur ikon Loading anu nembongan sareng henteu pernah ngamungkinkeun kuring ngaktipkeunana pikeun ngabagi internét. Di Apple aranjeunna nyarios ka kuring yén perusahaan telepon kuring kedah ngaktipkeunana sareng masih teu aya nanaon. Adina kuring gaduh Samsung sareng perusahaan telepon anu sami sareng éta tiasa dianggo pikeun anjeunna.

    Upami aya anu terang kumaha ngabantosan kuring, kuring bakal ngahargaan pisan!

    Dinten senang!