Kumaha ningkatkeun batré MagSafe anjeun supados ngeusi batre iPhone anjeun langkung gancang

Apple geus ngarilis apdet pikeun batré MagSafe na kalawan warta yén ayeuna kakuatan ngecas nyaeta 7,5W, ku kituna bakal ngecas iPhone Anjeun leuwih gancang. Kumaha batréna diropéa? Kami ngabejaan ka maneh.

Apple ngarilis dina tanggal 19 update firmware pikeun batré MagSafe na. A aksésori pisan kontroversial alatan kapasitas recharging rada kawates sarta éta ogé miboga kakuatan ngecas of 5W, nyaeta, slow, sarta sakabeh ieu kalawan harga nu leuwih luhur ti éta produk lianna nu sarupa ti kompetisi. Nya, sahenteuna salah sahiji titik négatip parantos ningkat pisan, sabab saatos pembaruan terakhir batré MagSafe ieu geus boga kakuatan ngecas 7.5W, ku kituna bakal nyandak kirang waktos ngecas iPhone Anjeun. Pikeun ngarasakeun fitur anyar ieu, hal kahiji anu kudu dipigawé nyaéta ngamutahirkeun batréna, tapi kumaha anjeun ngalakukeun eta?

Apple ngantunkeun urang rada éléh sareng sékrési pembaruan sabab kami henteu terang naon anu énggal atanapi kumaha teraskeun masangna. Kami nganggap yén éta bakal diropéa ku nempatkeun batréna dina iPhone urang, saolah-olah urang hoyong ngecas deui, sareng ieu mangrupikeun salah sahiji prosedur pikeun ngalakukeunana. Kelemahan metodeu ieu nyaéta pamasangan firmware tiasa dugi ka saminggu. Tong hariwang sareng entong panik sabab aya prosedur sanés anu langkung gancang sareng saderhana.

Pikeun meunangkeun batré MagSafe diropéa kana firmware sadia panganyarna urang tiasa nyambungkeun ka Mac atanapi iPad (Air atanapi Pro) nganggo kabel USB-C ka Lightning sareng prosedurna ngan ukur sababaraha menit.. Hayu urang émut yén firmware panganyarna anu sayogi ayeuna nyaéta 2.7.b.0, sareng pikeun pariksa versi mana anu kami pasang kami kedah nempatkeun batréna dina iPhone urang sareng dina Setélan> Umum> ménu inpormasi kami bakal ngagaduhan bagian khusus. ka Batré MagSafe dimana urang tiasa ningali firmware anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.